Καλά και αυτή εδώ δε σημειώνει χαμηλή βαθμολογία.Ομορφη είναιΜε Λιβανέζα πρώην σκιέρ είναι.Καλή,αλλά μετά το θεόμουνο την Αντριάνα,όλες μοιάζουν μπάζα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Νόβα (Julia Cherenova)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ntelikanis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 517K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Καλά και αυτή εδώ δε σημειώνει χαμηλή βαθμολογία.Ομορφη είναι
Αυτή είναι απλά μια όμορφη κοπελίτσα.Η άλλη είναι μια απ'τις ομορφότερες γυναίκες που έχουν γεννηθεί ποτέ.Έχει διαφορά
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.090
- Πόντοι
- 6.256
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.849
- Πόντοι
- 1.056
καλα ποτε προλαβε και γεννησε? express παιδι?
JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.849
- Πόντοι
- 1.056
Φωτό από θηλασμό έχουμε?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.920
- Πόντοι
- 3.656
Τζούλια Νόβα: «Μου είπε ότι πρέπει να του κάθομαι για να κάνω δική μου εκπομπή»«Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν», αναφέρει πως της είπαν
www.protothema.gr
|
«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε «για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.
Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα «αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο». Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι».
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.107
- Πόντοι
- 6.515
Τζούλια Νόβα: «Μου είπε ότι πρέπει να του κάθομαι για να κάνω δική μου εκπομπή»
«Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν», αναφέρει πως της είπανwww.protothema.gr
«Με πλησίασε κάποιος που ήθελε να κάνουμε δουλειά μαζί, συγκεκριμένα ένα τηλεοπτικό πρότζεκτ και μου έλεγε «για να πάρεις δική σου εκπομπή, να ξέρεις ότι θα πρέπει να σου βρούμε έναν χορηγό, ο οποίος να σε χρηματοδοτήσει και εσύ να του… κάθεσαι. Έτσι θα πάρεις δική σου εκπομπή. Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν», είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.
Η Τζούλια Νόβα είπε στη συνέχεια: «Έγινε χαμός, θύμωσα πάρα πολύ. Εγώ προσβλήθηκα με αυτό το πράγμα που μου είπε. Αυτόν τον άνθρωπο τον γνώριζα, πίστευα ότι είχε καταλάβει τι άνθρωπος είμαι. Του είπα «αυτό που μου πρότεινες, να το ξεχάσεις. Προτιμώ να μείνω χωρίς δουλειά και να μην έχω να φάω από το να κάνω κάτι τέτοιο». Δεν ξαναμιλήσαμε ποτέ, γιατί αυτός τσαντίστηκε που αντέδρασα έτσι».
Πέφτουμε απ τα συννεφα ???
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.090
- Πόντοι
- 6.256
Και ειναι και ατάλαντη κιολας.Το μωρό είναι αγνό δεν κάνει τέτοια
Δεν το χει.
Και μεγαλωσε πια.
Ισως η κόρη της να κανει καλυτερη καριερα
«Όλα τα κορίτσια της τηλεόρασης έτσι κάνουν», αναφέρει πως της είπανwww.protothema.gr
Πώς τι νέο και αυτό;Δηλαδή τι άνθρωπος είναι;και δηλαδή τι μας είπε;ότι όσες έχουν εκπομπή πηδιόνται με τον σπόνσορα τους.μαλιστα.περιμενω τοποθέτηση επί της δήλωσης από Τσιμτσιλη, Σκορδά και Καινούργιου,να δω τι θα μας πουν
jfshjsshiss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 446
Θα δούμε σε 20 χρόνιαΚαι ειναι και ατάλαντη κιολας.
Δεν το χει.
Και μεγαλωσε πια.
Ισως η κόρη της να κανει καλυτερη καριέρα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.090
- Πόντοι
- 6.256
Θα μας πουν οτι ειναι κιουρίες τώρα.Πώς τι νέο και αυτό;Δηλαδή τι άνθρωπος είναι;και δηλαδή τι μας είπε;ότι όσες έχουν εκπομπή πηδιόνται με τον σπόνσορα τους.μαλιστα.περιμενω τοποθέτηση επί της δήλωσης από Τσιμτσιλη, Σκορδά και Καινούργιου,να δω τι θα μας πουν
Τα προηγουμενα τα εκαναν ντιλιτ οπως και η μενεγάκη
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Να περάσει να παραλάβει την σύνταξη της και να σου φιλήσει την χείρα...Και ειναι και ατάλαντη κιολας.
Δεν το χει.
Και μεγαλωσε πια.
Ισως η κόρη της να κανει καλυτερη καριερα
Πράκτωρ Θου Βου
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.388
- Πόντοι
- 481
με σκληρήη φαιη ειπε οτι ολα γινονται με σκληρη δουλεια
πούτσα εννοούσε
μπερδεύτηκε το κορίτσι ?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.090
- Πόντοι
- 6.256
Και συνταξιούχος αυτη εχει πολλα να δωσει ακομαΝα περάσει να παραλάβει την σύνταξη της και να σου φιλήσει την χείρα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Δεν σε πιστεύω...είπες κάτι καλό για κάποια στα 25+...κρυφοmature/milfακιας μάλλον είσαι...Και συνταξιούχος αυτη εχει πολλα να δωσει ακομα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.090
- Πόντοι
- 6.256
Η τζουλια φιλε ειναι μια κατηγορια μονη της, μην τη βαζεις με το σωρό πλιζΔεν σε πιστεύω...είπες κάτι καλό για κάποια στα 25+...κρυφοmature/milfακιας μάλλον είσαι...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Βρήκαμε εξαίρεση στο δικό σου target group ...τώρα τα είδα όλα!!!Η τζουλια φιλε ειναι μια κατηγορια μονη της, μην τη βαζεις με το σωρό πλιζ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 703
- Εμφανίσεις
- 147K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 54
- Εμφανίσεις