JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Καλα ποτε πρόλαβε και εχασε οτι ειχε παρει απο την εγκυμοσυνη?
Μουναρα!
Μπράβο της!
Καλα ποτε πρόλαβε και εχασε οτι ειχε παρει απο την εγκυμοσυνη?
Δές και την πιο πρόσφατη που ανέβασε!Καλα ποτε πρόλαβε και εχασε οτι ειχε παρει απο την εγκυμοσυνη?
Μουναρα!
Μπράβο της!
Δές και την πιο πρόσφατη που ανέβασε!
Την παρακολουθείς Α) για να μπαίνεις στην θέση του Τυχερού συζύγου ,τηρουμένων των αναλογιών;Βου) Για να θυμάσαι το παρελθόν Γου) για να την ενισχύεις οικονομικά ως μέλλον χορηγός;Όλη μέρα πρήζει πουτσες με το παιδί..
Χέστηκε το μωρο.
Κατούρησε το μωρό.
Το μωρό εχεσε το κόσμο όλο.
Το μωρό ρευτηκε.
Εντωμεταξυ το μωρό "ετυχε" όπως είχε πει με τον μαυριδερό βασιλιά των τσιγγάνων .. οπότε μετράτε ανάποδα σε πόσο καιρό θα χωρίσει και αυτή
Ukrani@n milf!!!!Απίθανη είναι η άτιμη!
Εγω εντομεταξυ θα κάνω κάτι άλλο.καποιος να χρονομετράει πόσο γρηγορα θα παρατησει τον μαύρο αθιγγανο που την έκανε μάνα
ώπα φιλε ο δικός της εισαι ; να σας ζήσει τυπεΕγω εντομεταξυ θα κάνω κάτι άλλο.
Δυο χρόνια που αυτός την γαμάει και εσυ τον παίζεις.
Δές και την πιο πρόσφατη που ανέβασε!
ευτυχως νερουλιασε λιγο το βυζι και κουνιεται κανονικα τωραΣυνεχίζει να ανάβει φωτιές!
Εσυ χρονομετράς ακόμα;ευτυχως νερουλιασε λιγο το βυζι και κουνιεται κανονικα τωρα
Ναι τυπε μου , οσο εσυ τον παιζεις εγω χρονομετράωΕσυ χρονομετράς ακόμα;
Συνεχίζει να ανάβει φωτιές!
Όχι, δεν καταλαβες, εσύ εισαι αυτος που τον παιζει (και για να μην ξαναβάλω σμαιλι και μπερδευτείς) μαλάκα!Ναι τυπε μου , οσο εσυ τον παιζεις εγω χρονομετράω
Χρονόμετραω εγώ τυπε , δεν μπορώ να την παίξω ..Όχι, δεν καταλαβες, εσύ εισαι αυτος που τον παιζει (και για να μην ξαναβάλω σμαιλι και μπερδευτείς) μαλάκα!
Όλοι αυτοί που αγαπάνε το σφυροδρέπανο δεν σκέφτηκαν τι θα γινόταν μόλις έσπαζε αυτό το άθλιο σχήμα...για αυτό διαλύθηκαν όλες οι χώρες που πίστεψαν σε αυτό και γνωρίσαμε τις γυναίκες τους.Λοιπόν, θα γράψω κάτι πυρφοριστικό αλλά ας είναι. Παίζει να την έχουμε παρεξηγήσει την Τζούλια. Όντως έχει εξαφανιστεί από παντού (και μιλάμε για το ωραιότερο πλάσμα που έχει βρεθεί ποτέ στην ελληνική πραγματικότητα) και αν ήταν του καβαλήματος πολύ εύκολα θα μπορούσε να βρίσκεται τώρα σε κάποια εκπομπή. Τείνω να την πιστέψω οτι ήταν όντως ένα ηθικό κορίτσι. Απλά έχει και αυτή την κατάρα της πολύ όμορφης γυναίκας, να μην την παίρνει κανείς στα σοβαρά.
Μου είχε γίνει πρώτη φορά συμπαθής όταν φόρεσε αυτή τη μπλούζα με το σφυροδρέπανο και της έριχναν κατάρες για την εγκυμοσύνη της και τέτοιες αηδίες και νομίζω η στενοχώρια της τότε ήταν ειλικρινής.
Δεν ειναι ελληνιδα φωκια, φυσιολογικη γυναικα ειναιΚαλα ποτε πρόλαβε και εχασε οτι ειχε παρει απο την εγκυμοσυνη?
Μουναρα!
Μπράβο της!