ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τί κωλόπαιδα είσαστε ρε???? . Κρυφά μαθήματα μαγειρικής παίρνει το κορίτσι!!! Θα παντρευτεί σύντομα να ανοίξει <σπίτι>!!!
οντως παντρευεται.
Τί κωλόπαιδα είσαστε ρε???? . Κρυφά μαθήματα μαγειρικής παίρνει το κορίτσι!!! Θα παντρευτεί σύντομα να ανοίξει <σπίτι>!!!
επιτελους!!!!!Σας εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μωρά μου...
Η Τζούλια θα κάνει εκπομπή στο extra 3 με πρώτη καλεσμένη την Εφη Θώδη.
ωραια εκπομπη.Σας εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μωρά μου...
Η Τζούλια θα κάνει εκπομπή στο extra 3 με πρώτη καλεσμένη την Εφη Θώδη.
εμένα μ αρέσει που το παίζει ερωτευμένη τώρα τελευταία στο fb κτλ ...
εγινε καναλι το εξτρα 3?????????............To μουνι σερνει και ....καναλι
Mεχρι σημερα ισωs οχι.....αλλα απο την Δευτερα θα ειναι στην α εθνικηεγινε καναλι το εξτρα 3?????????
γελατε με το εξτρα.Mεχρι σημερα ισωs οχι.....αλλα απο την Δευτερα θα ειναι στην α εθνικη
Δωστε την Τζουλια στο λαο
γελατε με το εξτρα.
αλλα ολες οι εκπομπες με τα νουμερα που βγαινουν στο εξτρα ασχολουντε.
για να κανει η τζουλια την εκπομπη με την θωδη,και ολες οι μεσημεριανες μαλακιες,για την παρτυ τους θα κελαιδανε καμια βδομαδα παλι.
αμα περιμενεις να καταλαβει η λουκριτια αυτα που λεμε φιλε,αστο χαμενος κοπος ειναι.Αυτο ακριβωs τηs λεω κι εγω........Θα κανει ντορο
τυπε γουσταρω να ειναι η τζουλια στην βουλη εγω.βαλτε στην βουλη
και αυτο το αξιο κορμι
τυπε απο κατι τετοια λαμογια στυλ παγκαλου θαναι πολυ καλυτερητυπε γουσταρω να ειναι η τζουλια στην βουλη εγω.
θα την πει και ο παγκαλος <<εσυ μας τα φαγες πουτανα ολα>>.
τυπε αμα τροικα πλακωσει στην βιζιτα την τζουλια,θα ξεχρεωσει η ελλαδα κιολας.τυπε απο κατι τετοια λαμογια στυλ παγκαλου θαναι πολυ καλυτερη
ασε που μολις την βλεπει η τροικα θα χυνει
μονο η τζουλια μας σωζει τυπε
τυπε αμα τροικα πλακωσει στην βιζιτα την τζουλια,θα ξεχρεωσει η ελλαδα κιολας.
θα τους παρει ολα τα φραγκα η τζουλια.
Eπρεπε να το χειριστουμε αλλοιωs το ζητημα , οταν ηρθαν οι εξω αποδω τροικατζηδεsτυπε απο κατι τετοια λαμογια στυλ παγκαλου θαναι πολυ καλυτερη
ασε που μολις την βλεπει η τροικα θα χυνει
μονο η τζουλια μας σωζει τυπε