Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
γιατι κανετε λες και μπαινει στον κωλο σας;; στον δικο της μπαινει και το χαιρεται..
Αν απο την αρχη δεν γινοτανε  τοση φασαρια γυρω απ το ονομα τηs  , κανεναν δεν θα  ενοιαζε
Αλλα πηγαν αλλοιωτικα να την πλασαρουν.......γι αυτο και τουs ηρθαν τα πανω κατω και βεβαια απεκτησε το ενδιαφερον του κοσμου

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
491
Πόντοι
26
εμένα μ αρέσει που το παίζει ερωτευμένη τώρα τελευταία στο fb κτλ ...
και την προιγούμενη βδομάδα που ήταν στο βίλατζ π.φαλήρου,μόνη της ,μετά απο μιά ώρα το αμάξι της ήταν σε γνωστό ξενοδωχείο ημιπαραμονής στη παραλιακή... βίζιτα ?? αν ήταν με τον καλό της σίγουρα δεν θα πήγενε εκεί... κάτι άλλο παίζει !!! αχαχαχα

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
εμένα [glow=red,2,300]μ αρέσει[/glow] που το παίζει ερωτευμένη τώρα τελευταία στο fb κτλ ...
και την προιγούμενη βδομάδα που ήταν στο βίλατζ π.φαλήρου,μόνη της ,μετά απο μιά ώρα το αμάξι της ήταν σε γνωστό ξενοδωχείο ημιπαραμονής στη παραλιακή... βίζιτα ?? αν ήταν με τον καλό της σίγουρα δεν θα πήγενε εκεί... κάτι άλλο παίζει !!! αχαχαχα
σ αρεσει ε? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

delonios

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
11
την τζουλια την βλεπω πολυ συχνα σε ξενοδοχειο στην παραλιακη που λεει και ο προηγουμενος.την καινουργια τσοντα ποτε θα την βγαλει ρε παιδια?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
την τζουλια την βλεπω πολυ συχνα σε ξενοδοχειο στην παραλιακη που λεει και ο προηγουμενος.την καινουργια τσοντα ποτε θα την βγαλει ρε παιδια?
Οταν θα ανακοινώσει τα καινούργια μέτρα το Δ.Ν.Τ. και ή τρόικα  ;)

mounopanas

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
εμένα μ αρέσει που το παίζει ερωτευμένη τώρα τελευταία στο fb κτλ ...
ολες βιζιτες της κανατε ημαρτον :headbang: :headbang:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
CityTour ? ? ? ?
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Επισκέπτης
Σας εχω ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ μωρά μου...

Η Τζούλια θα κάνει εκπομπή στο extra 3 με πρώτη καλεσμένη την Εφη Θώδη. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom