Constan
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
πραγματικα ειναι να τραβας τα @@ σου πως χαλασε ετσι αυτος ο αγγελος! ΚΡΙΜΑ :'(
Ειδες τι κανει η ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ κοκας αδερφε ??????
πραγματικα ειναι να τραβας τα @@ σου πως χαλασε ετσι αυτος ο αγγελος! ΚΡΙΜΑ :'(
Αν απο την αρχη δεν γινοτανε τοση φασαρια γυρω απ το ονομα τηs , κανεναν δεν θα ενοιαζεγιατι κανετε λες και μπαινει στον κωλο σας;; στον δικο της μπαινει και το χαιρεται..
μου θυμιζει Michael Jackson... πριν και μετα...
[size=30pt]ΔΕΙΤΕ [/size] www.socialtv.gr/video-zone/portal/julia-alexandratou-dvd-2]εδώ[/url]
Εγώ την πήδαγα πάντως και πριν και μετά.
με πόσα την πήδηξες πριν..κ με πόσα μετά ?
ωραίοςΜε τα μπούνια πριν και εύκολα μετά.
Με τα μπούνια πριν και εύκολα μετά.
σ αρεσει ε? ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)εμένα [glow=red,2,300]μ αρέσει[/glow] που το παίζει ερωτευμένη τώρα τελευταία στο fb κτλ ...
και την προιγούμενη βδομάδα που ήταν στο βίλατζ π.φαλήρου,μόνη της ,μετά απο μιά ώρα το αμάξι της ήταν σε γνωστό ξενοδωχείο ημιπαραμονής στη παραλιακή... βίζιτα ?? αν ήταν με τον καλό της σίγουρα δεν θα πήγενε εκεί... κάτι άλλο παίζει !!! αχαχαχα
Οταν θα ανακοινώσει τα καινούργια μέτρα το Δ.Ν.Τ. και ή τρόικα ;)την τζουλια την βλεπω πολυ συχνα σε ξενοδοχειο στην παραλιακη που λεει και ο προηγουμενος.την καινουργια τσοντα ποτε θα την βγαλει ρε παιδια?
ολες βιζιτες της κανατε ημαρτονεμένα μ αρέσει που το παίζει ερωτευμένη τώρα τελευταία στο fb κτλ ...
και την προιγούμενη βδομάδα που ήταν στο βίλατζ π.φαλήρου,μόνη της ,μετά απο μιά ώρα το αμάξι της ήταν σε γνωστό ξενοδωχείο ημιπαραμονής στη παραλιακή... βίζιτα ?? αν ήταν με τον καλό της σίγουρα δεν θα πήγενε εκεί... κάτι άλλο παίζει !!! αχαχαχα
CityTour ? ? ? ?την τζουλια την βλεπω πολυ συχνα σε ξενοδοχειο στην παραλιακη που λεει και ο προηγουμενος.την καινουργια τσοντα ποτε θα την βγαλει ρε παιδια?
CityTour ? ? ? ?
[move] [/move]