loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι...απλα οι υπολοιποι νοημωνες απλα την αγνοησαν οπως της πρεπει.Οδηγούσε ροζ Porsche και ο μόνος που την αντιλήφθηκε ήταν ένας πάκης;
οχι...απλα οι υπολοιποι νοημωνες απλα την αγνοησαν οπως της πρεπει.Οδηγούσε ροζ Porsche και ο μόνος που την αντιλήφθηκε ήταν ένας πάκης;
το μαγαζι παντως πρεπει να πηγαινει κατα διαολου.
το μαγαζι παντως πρεπει να πηγαινει κατα διαολου.
μαλλον ανεργη θα ειναι η τζουλια μεχρι τις γιορτες.
εχω την εντυπωση οτι τζουλια κλαμπ το λενε.Σε ποιο μαγαζι εμφανιζεται ρε παιδια,να παμε να την δουμε.
ξέρει κάποιος που ακριβώς βρίσκεται?ξέρω οτι είναι λεωφόρο συγγρού αλλά σε ποίο ύψος?να παμε στις γιορτες ρε παιδί μου να γελάσουμε λίγο..να φανταστώ θέλει και κράτηση απο πρίν έτσι..τρομάρα τηςεχω την εντυπωση οτι τζουλια κλαμπ το λενε.
ξέρει κάποιος που ακριβώς βρίσκεται?ξέρω οτι είναι λεωφόρο συγγρού αλλά σε ποίο ύψος?να παμε στις γιορτες ρε παιδί μου να γελάσουμε λίγο..να φανταστώ θέλει και κράτηση απο πρίν έτσι..τρομάρα της
αυτοι εχουν τρελαθει μαλλον που εχουν το μαγαζι.
Julia's Show, απέναντι ακριβώς από το Skyladiko VIP
Yorgos,Yorgos !! που περπατάς τις νύχτες ? σε πολιτισμικά σκουπίδια ??Julia's Show, απέναντι ακριβώς από το Skyladiko VIP
ΚΑΥΛΑ Η ΤΖΟΥΛΙΑ!!!
Ναι, έχω πάει.εχεις παει? εντυπωσεις?
Η Αλίντισσα είναι very hard core for my taste, kein FLeish fuer meine Zaehne.Yorgos,Yorgos !! που περπατάς τις νύχτες ? σε πολιτισμικά σκουπίδια ??
Πήγες μαζί με την Αλιντισσα ή χώρια ????