Απο φωνη μουνί και απο μουνί φωνάρατο ονειρο δισεκατομυριων αντρων.μια ηλιθια μουναρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
οποιος δεν την γαμαγε να βγει να το πει.και να πει οτι εγω βολευομαι με το μπαζακι μου....!!
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
σίγουρα τη γάμαγα αλλά αν μου λεγες να διαλέξω γενικότερα τις τοπ 10 θα χα άλλες π.χ Φαρμάκη...κ.α.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
εσυ θα τις διαλεγες δικε μου αυτες ομως?σίγουρα τη γάμαγα αλλά αν μου λεγες να διαλέξω γενικότερα τις τοπ 10 θα χα άλλες π.χ Φαρμάκη...κ.α.
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
εσυ θα τις διαλεγες δικε μου αυτες ομως?
όσο θα διαλέγανε εσένα άλλο τόσο και μένα ;)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σωστος,για αυτο ας τις αφησουμε αυτες για τα χοντρα πορτοφολια,και εμεις ας γαμαμε αυτες μου μπορουμεόσο θα διαλέγανε εσένα άλλο τόσο και μένα ;)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
pirokavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 34
- Πόντοι
- 16
σωστος,για αυτο ας τις αφησουμε αυτες για τα χοντρα πορτοφολια,και εμεις ας γαμαμε αυτες μου μπορουμε
σωστό σε βρίσκω ο majestic πιο πάνω ρώτησε και απάντησα για τη πάρτυ μου......... αν μου καθότανε εννοείται πως θα τη γάμαγα..αλλά αν είχα τις δυνατότητες να επιλέξω θα προηγούνταν άλλες...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Άδεια τα θρανία πάντως.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1289.0;attach=306747;image[/img[/URL]]
[/quote]ηταν ολοι στην τουαλετα τυπε,δεν παιζει τετοιο σοου να ειναι χωρις κοσμο.εδω πανε και γεμιζουν στριπτιζαδικα με κατι αγνωστες,δεν θα πανε να δουνε την τζουλια γυμνη?και εγω θα παω,και αν το επιτρεπουν θα την χυσω και στην μαπα. :2funny: :2funny: :2funny:
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
Άδεια τα θρανία πάντως.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1289.0;attach=306747;image[/img[/URL]]
[/quote]άμα δεν την γαμήσει ο αράπης δεν πάμε πουθενά !!! :2funny:
άντε να βγει στη βίζιτα και επίσημα η καργιόλα να πέρνουμε σειρά !!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Επισκέπτης
Καταδίωξη σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου! Πιο αναλυτικά ένας Αφγανός αναγνώρισε τη νεαρή celebrity και την κυνήγησε!
Η Τζούλια με τη ροζ Porsche της μπήκε σε πορεία χωρίς να το καταλάβει γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών. Έτσι, προσπαθώντας να βρει διέξοδο μπήκε στα στενά της Ομόνοιας και ανέπτυξε ταχύτητα τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.
Ένας Αφγανός αναγνώρισε την Τζούλια με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από το πανάκριβο αυτοκίνητο και να φωνάζει για ένα αυτόγραφο.
Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο ροζ dvd που όπως υποστηρίζει η ίδια θα είναι πιο… επαγγελματικό.
Μια βγάζει dvd,μια δεν βγάζει ...
Η Τζούλια με τη ροζ Porsche της μπήκε σε πορεία χωρίς να το καταλάβει γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών. Έτσι, προσπαθώντας να βρει διέξοδο μπήκε στα στενά της Ομόνοιας και ανέπτυξε ταχύτητα τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.
Ένας Αφγανός αναγνώρισε την Τζούλια με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από το πανάκριβο αυτοκίνητο και να φωνάζει για ένα αυτόγραφο.
Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο ροζ dvd που όπως υποστηρίζει η ίδια θα είναι πιο… επαγγελματικό.
TurboThor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 322
- Πόντοι
- 2.287
Καταδίωξη σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου! Πιο αναλυτικά ένας Αφγανός αναγνώρισε τη νεαρή celebrity και την κυνήγησε!
δικός σου ο κώλος με το λεοπαρδαλέ στρινγκ????
Επισκέπτης
requiem4ad
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κοιταξτε στο 1:30 ==> Θα κανω λεει αλλη μια ταινια αλλα οχι σαν αυτη που "ξερετε" χαχααχχααχααχααχαχαχα
τι λεει το τσολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poutano-maniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κοιταξτε στο 1:30 ==> Θα κανω λεει αλλη μια ταινια αλλα οχι σαν αυτη που "ξερετε" χαχααχχααχααχααχαχαχα
τι λεει το τσολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ρε φίλε σεβάσου την καλλιτέχνιδα.....
Ντροπή.... Μιλάμε για την εθνική μας πορνοστάρ.....
extramask
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 50
- Like
- 163
- Πόντοι
- 3.285
Οδηγούσε ροζ Porsche και ο μόνος που την αντιλήφθηκε ήταν ένας πάκης;
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
τω΄ρα που έρχονται τα χριστούγεννα θα την στολίσει για να ξεχωρίζειΟδηγούσε ροζ Porsche και ο μόνος που την αντιλήφθηκε ήταν ένας πάκης;
tiramolas69
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις