Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
οποιος δεν την γαμαγε να βγει να το πει.και να πει οτι εγω βολευομαι με το μπαζακι μου....!!

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σίγουρα τη γάμαγα αλλά αν μου λεγες να διαλέξω γενικότερα τις τοπ 10 θα χα άλλες π.χ Φαρμάκη...κ.α.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Άδεια τα θρανία πάντως.

index.php

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
σωστος,για αυτο ας τις αφησουμε αυτες για τα χοντρα πορτοφολια,και εμεις ας γαμαμε αυτες μου μπορουμε  :grin:

σωστό σε βρίσκω ο majestic πιο πάνω ρώτησε και απάντησα για τη πάρτυ μου......... αν μου καθότανε εννοείται πως θα τη γάμαγα..αλλά αν είχα τις δυνατότητες να επιλέξω θα προηγούνταν άλλες...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άδεια τα θρανία πάντως.

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1289.0;attach=306747;image[/img[/URL]]
[/quote]ηταν ολοι στην τουαλετα τυπε,δεν παιζει τετοιο σοου να ειναι χωρις κοσμο.εδω πανε και γεμιζουν στριπτιζαδικα με κατι αγνωστες,δεν θα πανε να δουνε την τζουλια γυμνη?και εγω θα παω,και αν το επιτρεπουν θα την χυσω και στην μαπα. :2funny: :2funny: :2funny:

thdrpls

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
393
Πόντοι
26
μηπως λετε να κανουμε εναν χορο για το bourdela.com ?? :pipa2: :pipa2: :2on1: :2on1:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
653
Πόντοι
96
Άδεια τα θρανία πάντως.

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=1289.0;attach=306747;image[/img[/URL]]
[/quote]άμα δεν την γαμήσει ο αράπης δεν πάμε πουθενά !!!  :2funny:
άντε να βγει στη βίζιτα και επίσημα η καργιόλα να πέρνουμε σειρά !!!!  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εξυπνη η τζουλια τα χει κονομησει απο δεξια και απο αριστερα μεχρι και βιλα στην εκαλη παρακαλω
αλλα ρε παιδια να θεσω ενα ερωτημα η ειναι ιδεα μου
η τζουλια δεν ειναι μια πολλυ κακια απομιμηση της paris hilton

Επισκέπτης
Καταδίωξη σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου! Πιο αναλυτικά ένας Αφγανός αναγνώρισε τη νεαρή celebrity και την κυνήγησε!
Η Τζούλια με τη ροζ Porsche της μπήκε σε πορεία χωρίς να το καταλάβει γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών. Έτσι, προσπαθώντας να βρει διέξοδο μπήκε στα στενά της Ομόνοιας και ανέπτυξε ταχύτητα τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

Ένας Αφγανός αναγνώρισε την Τζούλια με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από το πανάκριβο αυτοκίνητο και να φωνάζει για ένα αυτόγραφο.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο ροζ dvd που όπως υποστηρίζει η ίδια θα είναι πιο… επαγγελματικό.

Μια βγάζει dvd,μια δεν βγάζει ...

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Καταδίωξη σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας με πρωταγωνίστρια την Τζούλια Αλεξανδράτου! Πιο αναλυτικά ένας Αφγανός αναγνώρισε τη νεαρή celebrity και την κυνήγησε!
Η Τζούλια με τη ροζ Porsche της μπήκε σε πορεία χωρίς να το καταλάβει γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των διαδηλωτών. Έτσι, προσπαθώντας να βρει διέξοδο μπήκε στα στενά της Ομόνοιας και ανέπτυξε ταχύτητα τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

Ένας Αφγανός αναγνώρισε την Τζούλια με αποτέλεσμα να τρέχει πίσω από το πανάκριβο αυτοκίνητο και να φωνάζει για ένα αυτόγραφο.

Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο ροζ dvd που όπως υποστηρίζει η ίδια θα είναι πιο… επαγγελματικό.

δικός σου ο κώλος με το λεοπαρδαλέ στρινγκ????
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

requiem4ad

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0

poutano-maniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Κοιταξτε στο 1:30 ==> Θα κανω λεει αλλη μια ταινια αλλα οχι σαν αυτη που "ξερετε" χαχααχχααχααχααχαχαχα
τι λεει το τσολι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:tits2:

Ρε φίλε σεβάσου την καλλιτέχνιδα.....  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Ντροπή.... Μιλάμε για την εθνική μας πορνοστάρ.....  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285

Οδηγούσε ροζ Porsche και ο μόνος που την αντιλήφθηκε ήταν ένας πάκης;  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom