nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
ρε τι λετε δεν εχετε ακουσει παντρεψοθ να γαμαμε
και το "ο κουμπαρος την κουμπαρα ...τρεις φορες την εβδομαδα... " αληθεια ποιος θα ειναι ο κουμπαρος ?
ρε τι λετε δεν εχετε ακουσει παντρεψοθ να γαμαμε
και το "ο κουμπαρος την κουμπαρα ...τρεις φορες την εβδομαδα... " αληθεια ποιος θα ειναι ο κουμπαρος ?
εχει μια ποιοτητα το κοριτσι..
το παν ειναι το πως κραταει το μικροφωνο..........αυτο την ξεχωριζειΤα τραγουδια λεs και γραφτηκαν/εμπνευστηκαν για κεινη
Αν τοξερε αυτο ο Μανοs.................θαχε γινει κοκορετσι στον ταφο του απ το γυρω γυρω
Στάνταρ πρέπει να έχει δίκιο κούκλε..δες εδώ τι προμο κάνει η πουτάνα..παρατήρησε την ντουλάπα και τα μπούτια της...τι βλέπεις?Τούρτα ή με απατούν τα ματάκια μου?Ρε παιδια δεν θυμάμαι σε ποιο site είχα διαβασει ότι και στο δεύτερο dvd στο σενάριο παντρεεύται.
εχεις ματι!!!!!!!!!!!!!!Στάνταρ πρέπει να έχει δίκιο κούκλε..δες εδώ τι προμο κάνει η πουτάνα..παρατήρησε την ντουλάπα και τα μπούτια της...τι βλέπεις?Τούρτα ή με απατούν τα ματάκια μου?
Την εργένικη και άστατη ζωή αποφάσισε να αφήσει πίσω της η Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία αναμένεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso, η Τζούλια θα ντυθεί νυφούλα στις 12 Δεκεμβρίου στις 20:00 στον καθεδρικό ναό Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα.
Δίπλα της θα ντυθεί γαμπρός ο γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Κουταλάς και κουμπάρος τους θα είναι ο Τίμης Παρίσης, ο οποίος θα σχεδιάσει και θα ράψει το νύφικο της Τζούλιας.
Μάλιστα, το ζευγάρι θα νοικιάσει και λιμουζίνα για να πάει η νύφη στην εκκλησία όπου θα έχει στρωθεί ένα κόκκινο χαλί.
Τη νύφη θα συνοδεύουν τέσσερα παρανυφάκια ενώ οι καλεσμένοι θα είναι περίπου 200. Η δεξίωση που θα ακολουθήσει θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.
Ε ναι....αυτο θελει ιδιαιτερη τεχνικη....Δεν μπορει να το κανει η καθε μιατο παν ειναι το πως κραταει το μικροφωνο..........αυτο την ξεχωριζει
to eipα το λεω και θα το λεω...
πραγματικα κριμα...για λυπηση...
Αισθάνεσαι sex symbol;Νιώθεις πιο απελευθερωμένη μετά την κυκλοφορία του ροζ DVD;
-Όχι. Είμαι η πιο συντηρητική γυναίκα που υπάρχει στον πλανήτη γη.
δε κατακεραυνωνω..αντιθετα...λυπαμαι πραγματικα...she works hard for the money....
Υ.Γ. μην σπευδετε να την κατακεραυνωσετε, αρκετες κοπέλες ονειρευονται να ητο στην θεση της!
εννοειται!απλα δε παω εγω να σκασω φραγκα και να καυλαντισω μαζι της..Να ρωτήσω κάτι?
Εφόσον έχει πιάσει πάτο, θεωρείται από όλους κατακάθι, παρακμή, σκουπίδι κλπ κλπ (και συμφωνούμε όλοι)...τότε γιατί το συγκεκριμένο thread είναι πρώτο στη λίστα της συγκεκριμένης κατηγορίας και έχει φτάσει τις 230σελίδες παρακαλώ???
Αν δουμε μια κουράδα στο δρόμο και τη προσπεράσουμε κανείς δε θα δώσει σημασία. Αν όμως τη βάλουμε σε ένα ωραίο πιάτο πάνω σε ένα τραπέζι όλοι θα τη δουν. Κάποιοι ίσως τη δοκιμάσουν κιόλας...
Μήπως και εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που μας σερβίρουν?