ρε φιλε η γκομενα γυρναει τσοντουλες και κονομαει θα αφηνει να κυκλοφορουν ετσι βιντεακια.επισης απο οτι ξερω τα παιρνει χοντρα για να σου κατσει δεν ασχολειται με κακομοιρηδες τουλαχιστον περσυ που ειχα προσπαθησει να κανω κονεδεν στα έδειχνε έτσι..Ποσο πάει το μαλλι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 653
- Πόντοι
- 96
ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε ? ? ?Ποια μοντελα ρε φιλε?που ζεις?Οσο πιο συχνα βγαινουν στο γυαλι,πιο ψηλη ταριφα.
σωστόοοοος..ρε συ,ποσο τα εχεις το κιλο τα φιδια;
nikos32p
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 60
- Πόντοι
- 1
το καταλαβαίνω αυτό που λες.Αλλα εγω ρώτησα Ποσο?? Τα πολλα,λιγα ,μεσαία αυτό ειναι αλλο θεμα.ρε φιλε η γκομενα γυρναει τσοντουλες και κονομαει θα αφηνει να κυκλοφορουν ετσι βιντεακια.επισης απο οτι ξερω τα παιρνει χοντρα για να σου κατσει δεν ασχολειται με κακομοιρηδες τουλαχιστον περσυ που ειχα προσπαθησει να κανω κονε
το ποσο φιλε δεν ειναι στανταρ.τελικα δεν το εμαθα λογω του οτι δεν ηθελα μιας και ο φιλος που μου εκανε το κονε εχει μαγαζι και την ειχε φερει να τραγουδησει αλλα μετα χαλασε η συνταγητο καταλαβαίνω αυτό που λες.Αλλα εγω ρώτησα Ποσο?? Τα πολλα,λιγα ,μεσαία αυτό ειναι αλλο θεμα.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Αντε πάλι η τσουλάρα ξαναμανα παντρεύεται
www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/297076.html]http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/297076.html[/url]
www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/297076.html]http://www.cosmo.gr/Celebrities/Hellas/297076.html[/url]
Επισκέπτης
αυτή είναι η απόλυτη θεά και η μούσα μου
Στο συγκεκριμένο θέμα -νομίζω- μιλάνε για γυναίκες της λευκής φυλής,
όπως η Τζούλια. Για κατσίκες , μαύρες , ινδιάνες , ταυλανδέζες σε άλλα θέματα ...
kerasaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Στις 12 Δεκέμβρη θα φάμε κουφέτα - Ποιος είναι ο γαμπρός;
Η Αλεξανδράτου ντύνεται νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, επισφραγίζοντας με happy end το love story της με γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία.
Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλιας είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Κουτάλας και ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα, στον καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.
Κουμπάρος, σύμφωνα με την Espresso, θα είναι ο Τίμης Παρίσης, ο οποίος θα σχεδιάσει και θα ράψει το νυφικό της μελλόνυμφης Τζούλιας.
Η Αλεξανδράτου ντύνεται νυφούλα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, επισφραγίζοντας με happy end το love story της με γνωστό και επιτυχημένο επιχειρηματία.
Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλιας είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Κουτάλας και ο γάμος θα γίνει στη Γλυφάδα, στον καθεδρικό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ.
Κουμπάρος, σύμφωνα με την Espresso, θα είναι ο Τίμης Παρίσης, ο οποίος θα σχεδιάσει και θα ράψει το νυφικό της μελλόνυμφης Τζούλιας.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
kerasaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλα γαμισια
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ο άντρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλιας είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Κουτάλας
Ετσι πρεπει να εγινε , το πιστευω
Της εκλεψε την καρδια ο μπαγασας
καλα στεφανα
FanisChristo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2010
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Κι αν αυτή γίνει κανονικη συζυγος εμένα να μου γράψετε.Κρίμα για την Αλεξανδράτου γιατί πριν κάτι χρόνια ήταν η πιο όμορφη γυναίκα.Αλλά με τον κωλοχαρακτήρα της..Θα μπορούσε να χε τον κόσμο στα πόδια της και να περπατά στις καλύτερες πασαρέλες αλλά αυτή γούσταρε να τραγουδά σε μαγαζιά των 5 ευρώ.Μπας και ανυψώσει την καριέρα της τάχα το παιζε ερωτευμένη με τον Ψινάκη.Μετά έπαιξε την τσοντα της..Καλά κρασια
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τερμα οι ταινιες?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
θα τισ κανει την κολοτρυπιδα κοσκινο και μετα τον πουλο ετσι το κοζαρο
Α δηλαδη η Τζουλια θα δωσει κωλο μονο στον αντρα της?
Ανακαλυφθηκε το κινητρο του γαμου...
xostikas36
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
υπονοεις κατι?να ζησουν και προσοχη στις σαμπανιες στο γλεντι