Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

  • τζουλια

    Ψήφοι: 404 29,7%
  • λοιπες

    Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

    Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

    Ψήφοι: 539 39,6%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

    Ψήφοι: 204 15,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.361

julio_the_impaler

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Μηνύματα
193
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ενα πραγμα θα πω..οσες ποιο πολλες γκομενες μαμεις(ποσο μαλλον αν ειναι και μου...ες και οχι μπαζα),τοσο πιο πολυ αυξανει η πιθανοτητα καποια στιγμη να αλλαξεις και λιγο το ρεπερτοριο και να μαμεις και κανενα αντρα(κυνεδο=gay...αρα ο νοω νοειτο για τον κυριο Ψινακη....!
 

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
Η Τζουλια ειναι οτως καυλα,αλλα και η αδερφη της δεν παει καθολου πισω
Μπορει να μην ειναι τοσο εντυπωσιακη,αλλα ειναι κι αυτη εξισου ραια..
 

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.642
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Σόμμερ - Ανανιάδης: Τσακώθηκαν για την Τζούλια!

Ήξερα ότι η Τζούλια Αλεξανδράτου τις μέρες του Πάσχα τις πέρασε το Ντουμπάι μετά του Ηλία Ψινάκη και πέρασαν αυτοί καλά στο κοσμοπολίτικο μέρος κι εμείς καλύτερα στην ελληνική επαρχία. Έλα, όμως, που τα πράγματα δεν έχουν έτσι. Η Τζούλια, όχι μόνο δεν πήγε στο Ντουμπάι, αλλά παρέμεινε στην Αθήνα, κάνοντας την παραμονή της εδώ αισθητή. Θα αναρωτιέσαι, για ποιο λόγο είπε τέτοιο ψέμα ότι και καλά ακολούθησε τον Ψινάκη.

Ποσώς με ενδιαφέρει. Εξάλλου, της κοπέλας μπορεί να είναι αγαπημένος ήρωας ο Πινόκιο και να θέλει να του μοιάσει. Το θέμα είναι άλλο. Σύμφωνα, με δημοσίευμα περιοδικού, την Κυριακή του Πάσχα δημιουργήθηκε χοντρό σκηνικό ανάμεσα στον Κώστα Σόμμερ και τον ʼνθιμο Ανανιάδη για τα μάτια της Τζούλιας και μόνο. Ο πρώτος πήγε μαζί με την Αλεξανδράτου να διασκεδάσουν σε γνωστό παραλιακό κέντρο. Ε, αφού έλειπε ο Ψινάκης, κάποιος πίσω έπρεπε να φυλάει το κορίτσι.

Και ποίος καταλληλότερος από τον μυώδη και καλογυμνασμένο Σόμμερ. Γι αυτό το λόγο μάλλον ο ηθοποιός τα πήρε στο κρανίο όταν η Τζούλια πήγε στο τραπέζι του Ανανιάδη (με τον οποίο ο Κώστας δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις) και δεν ξεκόλλαγε από εκεί. Ενώ, ο ʼνθιμος κοιτούσε ειρωνικά τον συνάδελφό του. Εκείνος, πάλι, δεν ήθελε και πολύ για να τσιτώσει, πήγε στο τραπέζι, τράβηξε από τον αγκώνα την Αλεξανδράτου και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Το μοντέλο μπήκε στη μέση να τους χωρίσει, αλλά χρειάστηκε να επέμβουν κι άλλοι για να σταματήσει το επεισόδιο. Κάτι ξέρει ο Ψινάκης, που δεν την αφήνει να το κουνήσει ρούπι όταν την συνοδεύει.
Ρε παιδιά μπαίνει και η Λαμπίρη στο site?Ήμαρτον ρε...
 

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα ομως γιτι μου κανει για πολυ ξενερωτη γκομενα?Εκτος απο τρελη ψωναρα που κανει μπαμ οτι ειναι..
 

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
Η αυτό η κανένας gayboy n.2...
Μαλλον κανεις λαθος φιλε μου.Δεν ειπα δε μ αρεσει,αλλα ειπα οτι δειχνει να ειναι ψυχρη.Και στην τελικη κι αν δεν αρεσει σε καποιον,δε σημαινει οτι ειναι γκει.Τα γουστα του καθενος δε μπορει να τα κρινει κανεις,ειναι εντελως υποκειμενικα..Μπορει εμενα π.χ. να μ αρεσουν οι χοντρες,δε σημαινει οτι ειμαι και πουστης..
 

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Μηνύματα
759
Like
6
Πόντοι
6
ελα κακιες .... το κοριτσι ειναι φιλες με τον ψινακι και  απο μουνι παγακι !!!!λες και την εβγαλες απο την καταψυξη ειναι ρε μαγκες
 

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Μηνύματα
130
Like
0
Πόντοι
1
ελα κακιες .... το κοριτσι ειναι φιλες με τον ψινακι και  απο μουνι παγακι !!!!λες και την εβγαλες απο την καταψυξη ειναι ρε μαγκες

Παλι καλα που συμφωνει και καποιος μαζι μου
Οσο για τον Ψινακη,μπορει να ειναι και φιλεναδες,αλλα 100% της περναει και κανα λουτσο.Μπορει να ειναι ή να δειχνει πουστης,αλλα τις γκομενες που εχει πηδηξει αυτος ουτε στα ονειρα μας δε τις βλεπουμε.Μετα απο ολα αυτα ειπε να δοκιμασει και κατι διαφορετικο.Γουστο του καπελο του...
 

longplay

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2007
Μηνύματα
6
Like
0
Πόντοι
0
Η πρώτη ταινία της Τζούλιας Αλεξανδράτου θα είναι από τα θαυματουργά χέρια του Νίκου Περάκη! Για τις ανάγκες όμως αυτής της ταινίας, τις λεπτομέρειες για την οποία αδυνατούμε να ανακαλύψουμε εφόσον τηρείται σιγή ιχθύος, ο κύριος Ψινάκης έκρινε ότι η Τζούλια μας θα χρειαστεί να περάσει από ένα γενικό... ρεκτιφιέ!

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το περιοδικό Hello, η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει αδυνατίσει αρκετά σε σημείο που έχει χάσει τις καμπύλες της, πράγμα που μέχρι τώρα την έκανε ιδιαίτερα ξεχωριστή πέρα από την προφανή φυσική της ομορφιά!

Ο Ηλίας μας λοιπόν έκρινε σκόπιμο να την περάσει από ειδικούς οι οποίοι θα κρίνουν με το μάτι της επιστήμης τί ακριβώς προσθαφαίρεση χρειάζεται ώστε η Τζούλια να δείχνει όσο το δυνατόν πιο όμορφη για τις ανάγκες του κινηματογραφικού φακού! Αξίζει να πούμε εδώ ότι το θαύμα της μεταμόρφωσης αναλαμβάνει μεταξύ άλλων ο πλαστικός χειρουργός Ανδρέας Φουστάνος, στον οποίο απευθύνεται όλο το ελληνικό stardome. Τρομάρα μας.


******
Hahaha... Most likely, finally she will be cut, colored in black and... have to change gender, in order to become new SAKIS ROUVAS
 

kaidi

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Μηνύματα
10
Like
0
Πόντοι
0
καλοπερναει ο περακης κανει τενιουλες τις πλακας και χονει και τα καλιτερα μουνακια τα τελεφτεα χρονια
 

GAMIAS_GR

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα
73
Like
2
Πόντοι
0
την ασπρίζω στα περιοδικά ακόμα και τώρα
μακάρι να κάνει ποτέ πιάτσα
 

Επισκέπτης
:jerking: :jerking: :jerking:
 

Συνημμένα

  • 45.jpg
    45.jpg
    222,5 KB · Εμφανίσεις: 84

Επισκέπτης
:rolleyes: :rolleyes:
 

Συνημμένα

  • 22566_48add6fb708cef70f5ccb5efee3ffb6d.jpg
    22566_48add6fb708cef70f5ccb5efee3ffb6d.jpg
    106,9 KB · Εμφανίσεις: 85

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
14.483
Like
11
Πόντοι
166
Για μένα είναι η πιο κ@υλα Ελληνίδα today. Και έχει στρώσει και το μυαλό λιγάκι από τη καλοπέραση :knockinb: με το Ψινάκη+  :cheesy:
 

Επισκέπτης
Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι γαμάει τέτοιο μουνί μια αρχι-αδερφάρα!!!  :think:
 

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Μηνύματα
10.386
Κριτικές
5
Like
65.085
Πόντοι
12.056
Eγω θελω να την κανω ΜΑΝΑ...  :knockinb: :humpleg: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom