You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Οτι και να κανουν...εμεις ουτε για καφε δεν θα βγουμε μαζι τις
ΑΑΑΑΑΑΑ δε θελω ηττοπαθη συμπεριφορα!!!!!!
Επισκέπτης
Χεσμενη την εχω...η γυναικα μου ειναι καλυτερη...και εχει και 30 στρεμματα στους Θρακομακεδονες...Η τζουλια εχει τα @@@ ΜΟΥ
χαχαχχα, και εγω προικοθηρας ημουν, χαχαχα
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
χαχαχχα, και εγω προικοθηρας ημουν, χαχαχα
Είσαι ακόμα;
Επισκέπτης
Είσαι ακόμα;
μπα, τωρα εχω εγω περισσοτερα...
Επισκέπτης
εγω για 30 στρεματα δεν παντρευομαι....
κοιτα...30 στρεματα στο λαγονησι, πχ, στοιχιζουν 15.000.000..αν ειναι και αμφιφεατρικα με θεα, 40.000.000. και εγω στη θεση σου δεν θα το εκανα...
billaras22
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2006
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
η Τζουλια εχει πιασει το νοημα..απο οτι εμαθα Πασχα περασε στο Dubai με την Μαριαννα Λατση,τον Ψινακη...
LEFTY2
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 128
- Πόντοι
- 16
A ρε εισπραξεις.θα την πηγαν στο ντουμπαι για κανα ΣΕΙΧΗ σιγουρα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εγώ προτείνω σε όποιον απο εδώ δεν του αρέσει η Τζούλια και του ανοίξει τα ποδαράκια της να μην την ''πάρει''...έλεος ρε μάγκες...από τα κορυφαία μουνιά σε εμφάνιση είναι....μην τα γαμάμε όλα.....εδώ και γυναίκες το λένε(που σπάνια γυναίκα θα πεί για άλλη καλά λόγια...)
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 910
- Πόντοι
- 96
Tον ψινακη 1 φορα που τον εχω δει εξω (οχι στο σουπερ μαρκετ τοτε εβγαινα) μου εδωσε την εντυπωση οτι ολα τα σφαξει αντρες γυναικες (με απλα λόγια κωλομπαρας μου φανηκε οχι πουστης) και του τριβονταν ολα τα πουστρακια και ολες οι γκομενες.
τωρα πως ειναι δυνατον να βγαζετε μπαζο την Βανδη (που ειναι και εγκυος) και μουναρα την Κελεκιδου τη δευτεραντζα και την αγαμητη την τζουλια δεν μπορω να καταλάβω.
τελος τα 30 στρεμματα ειναι ανευ σημασιας αμα καθονται ετσι ΑΝ τα κληρονομησεις ΑΝ τα πουλήσεις και ΑΝ θα υπαρχεις μεχρι τοτε το θεμα ειναι πως περνας σήμερα καλιο 2 και στο χερι παρα 150 και καρτερει (μετα απο 20 χρονια κληρονομει η γυναικα παιρνει μια Porche και μενεις εσυ με το πουλί στο χέρι)
τωρα πως ειναι δυνατον να βγαζετε μπαζο την Βανδη (που ειναι και εγκυος) και μουναρα την Κελεκιδου τη δευτεραντζα και την αγαμητη την τζουλια δεν μπορω να καταλάβω.
τελος τα 30 στρεμματα ειναι ανευ σημασιας αμα καθονται ετσι ΑΝ τα κληρονομησεις ΑΝ τα πουλήσεις και ΑΝ θα υπαρχεις μεχρι τοτε το θεμα ειναι πως περνας σήμερα καλιο 2 και στο χερι παρα 150 και καρτερει (μετα απο 20 χρονια κληρονομει η γυναικα παιρνει μια Porche και μενεις εσυ με το πουλί στο χέρι)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K