trelos sporos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το γαμησες
ελα ντε, την έχει???την εχει γαμησει αραγε κανεις απο το bourdela?
την εχει γαμησει αραγε κανεις απο το bourdela?
η γκομενα ειναι τελειωμενη..απο ολες τις πλευρες..ειδε οτι την απειλουν με το βιντεο και σου λεει θα το βγαλω εγω πρωτα στη φορα.. βαδιζει στα βηματα τις παρις χιλτον.. το μονο που λυπαμαι ειναι τον πατερα της που τον ακουγα στη λαμπιρη που ουτε λιγο ουτε πολυ λεγανε οτι τον παιρνει για λεφτα και τον λυπομουνα, αν προσεξατε ατακα "ψωμοπουλου εγω ουτε χορηγος ουτε σπονσορας θα γινω".
ε τον κακομοιρη και αυτον θα τη μερικες φορες για $$$ μετα την ειδε οτι εχουνε και σχεση.
πολυ γαματη γκομενα παντος απολες τις αποψεις θα την παντρευομουνα αν για καποιο τρελο λογο ηθελε εμενα και μονο
την εχει γαμησει αραγε κανεις απο το bourdela?
Μην εισαι τοσο σιγουρος φιλε!!!Ποτε δεν ξερεις τι γινεται!!! ;)Ποιο πιθανο ειναι να ξανακατεβει ο Χριστος στη Γη στα επομενα 5 λεπτα, απ το να την εχει γαμησει ατομο απο δω μεσα...
Πολλαπλασιασε τα επι 4 και εισαι μεσα και για τις 2!!!!!1oν αυτο το βιντεο κυκλοφορει εδω και 2 περίποθ χρονια.Τουλαχιστον τοτε το ειδα εγω.Τωρα το θυμηθηκε η καριολα? Μαλακιες ειναι για δημοσιοτητα.Οπως πριν λιγες μερες που την πηγαν αυτοφορο.Οπως την paris.Της ιδιες μαλακιες του κλοστετστου κανει και αυτη κατι να ασχολειται ο κόσμος.Οσο για την ταρίφα της πριν κανα 1 χρονο ζητούσε 3000 και η σασα 1500.Το εχω αναφερει και σε αλλο θεμα αυτο.
Για ολο το βραδυ???Εγω μιλησα για πριν 1 χρονο και για καμια 1-2 ωρες.Ξεχασα να πω πως οι βολτες και τα εξοδα ειναι απαραιτητει προυποθεση και δεν συμπεριλαμβανονται στην τιμηΠολλαπλασιασε τα επι 4 και εισαι μεσα και για τις 2!!!!!
Σιγουρο αυτο. Της καναμε μαγκιεσ οπως ολες τις καριολες ντιβες.Ποια ειναι η τζουλια μια απο της μεγαλυτερες αναδυομενες σαβουρες της ελλαδας? Ξεκινησε απο 1 γκριματσα δεν λεω τοτε μουναρα τρελη ΤΟΤΕ ομως.Αλλα τωρα εχει χαλασει απο τις κοκες.Δεν την βλεπετε πως μιλαει στην ΤV?Σαν ζομπι ειναι και ειδικα το ενα ματι αρχιζει και κληνει χαχαχαΟι ταριφες οντως ποικιλουν αναλογα με το χρονο αλλα αναλογα παντα και με τον πελατη!!!Οπου βρουνε μεγαλη τσεπη χτυπανε οι "αντζεντηδες"
φιλε ειναι πολυ χειροτερα απο οτι φανταζεσαι αν ειναι αληθεια αυτο που εμαθα..Σιγουρο αυτο. Της καναμε μαγκιεσ οπως ολες τις καριολες ντιβες.Ποια ειναι η τζουλια μια απο της μεγαλυτερες αναδυομενες σαβουρες της ελλαδας? Ξεκινησε απο 1 γκριματσα δεν λεω τοτε μουναρα τρελη ΤΟΤΕ ομως.Αλλα τωρα εχει χαλασει απο τις κοκες.Δεν την βλεπετε πως μιλαει στην ΤV?Σαν ζομπι ειναι και ειδικα το ενα ματι αρχιζει και κληνει χαχαχα
Σιγουρο αυτο. Της καναμε μαγκιεσ οπως ολες τις καριολες ντιβες.Ποια ειναι η τζουλια μια απο της μεγαλυτερες αναδυομενες σαβουρες της ελλαδας? Ξεκινησε απο 1 γκριματσα δεν λεω τοτε μουναρα τρελη ΤΟΤΕ ομως.Αλλα τωρα εχει χαλασει απο τις κοκες.Δεν την βλεπετε πως μιλαει στην ΤV?Σαν ζομπι ειναι και ειδικα το ενα ματι αρχιζει και κληνει χαχαχα
Πες μας και εμας να μαθουμεφιλε ειναι πολυ χειροτερα απο οτι φανταζεσαι αν ειναι αληθεια αυτο που εμαθα..