loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
με μια πρωτη ματια γ τις εμετικες:ναταλι θανου κ στελλα μπεζεντακου.
Άντε πάλι..... έβαλε βυζί για να βγάλει κανένα χρήμα παραπάνω....
Μία από της πολλές ψ@λοαρπάχτρες που κυκλοφορούν....
Γκόμενα για ξεπέτες μόνο με IQ below zero....
Καμία σοβαρή γκομενάρα δεν υπάρχει να κάνουμε υπόκλιση ????
Πήξαμε στη λαλακία !!!!!!!!!!!
γιατί μόνο οι μπαζόλες επενδύουν στον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο;
γιατί μόνο οι μπαζόλες επενδύουν στον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο;
γιατι δεν εχουν κατι αλλο να επενδυσουν
και γιατί όλοι οι μαλάκες τρέχουν στα μπουρδελοστούντια να γαμήσουν και να αποθεώσουν πουτάνες αλλά απαξιώνουν τις Τζούλιες-πουτάνες;
Το Ναταλάκι είναι θεόμουνο όσο και να σκούζεις...με μια πρωτη ματια γ τις εμετικες:ναταλι θανου κ στελλα μπεζεντακου.
γιατι ειμαστε ρε μαλακα ελλας χριστιανων
διαφωνω...εχει ΚΟΡΜΑΡΑ αλλα ειναι απο τα πιο ασχημα "μοντελα"που εχω δει ποτε...Το Ναταλάκι είναι θεόμουνο όσο και να σκούζεις...
η Στέλλα είναι φωνάρα...
γιατι δεν εχουν κατι αλλο να επενδυσουν
γιατί είσαστε φτωχομπινέδες πουθενάδες ανύπαρκτοι κομπλεξικοί που θέλετε η πουτάνα να είναι μονίμως στην ζητιανιά την ξεφτίλα και την παρανομία για να νομίζετε ότι το πουλί σας είναι ανώτερης ράτσας και κοινωνικής τάξης.
Χου ρε μπουρδέλα...
ΖΗΤΩ οι ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ ΓΑΜΑΤΕΣ ΝΤΙΒΕΣ πουτάνες-Τζούλιες.
Σε εμενα τα λες αυτα βρε μλκα?
Εγω προτιμαω φτωχομπιενεδες πουτανες γιατι πιστευω στην κοινωνικη ισοτητα
Σε εμενα τα λες αυτα βρε μλκα?
Εγω προτιμαω φτωχομπιενεδες πουτανες γιατι πιστευω στην κοινωνικη ισοτητα
τα λέω στη νύφη να τ ακούει η πεθερά.
απορία...
όλοι αυτοί οι πουθενάδες που λένε τονα ταλλο κείνο τούτο για την χι αλεξανδράτου πες μου ρε μαλέα, εάν τους έκλεινε το μάτι όξω πόσες φορές θα ψωλόχυναν στο κατουρημένο βρακάκι τους;
Την έχεις δει από κοντά την Ναταλι...???σταμάτα να γράφεις παπαριές γιατί εκτίθεσαι...διαφωνω...εχει ΚΟΡΜΑΡΑ αλλα ειναι απο τα πιο ασχημα "μοντελα"που εχω δει ποτε...
καλα η στελλα φωναρα νταξει...
ολη μερα στελλα ακουω...
Ισως επειδη ειναι πολυ ακριβη η Τζουλια,και δεν υπαρχει φραγκο.και γιατί όλοι οι μαλάκες τρέχουν στα μπουρδελοστούντια να γαμήσουν και να αποθεώσουν πουτάνες αλλά απαξιώνουν τις Τζούλιες-πουτάνες;
ρε μπουλ?εσενα οποια διασημη δε σαρεσει την εχεις δει απο κοντα?Την έχεις δει από κοντά την Ναταλι...???σταμάτα να γράφεις παπαριές γιατί εκτίθεσαι...
Αλλά τι λέω εδώ σου αρέσει ο...πως τον λένε τον μαλακοπιτουρίδη...
αυτο λέμε αδερφέ.......Ισως επειδη ειναι πολυ ακριβη η τζουλια,και δεν υπαρχει φραγκο.
Γιατι μην μου πειτε οτι οποιο "επερνε¨οικονομικα δεν θα πηγαινε με τη Τζουλια....
Σιγά μην προλάβαινε να τους κλείσει και το μάτι για να χύσουν..και μόνο που θα πέρναγε απο μπροστά τους θα αρκούσε..τα λέω στη νύφη να τ ακούει η πεθερά.
απορία...
όλοι αυτοί οι πουθενάδες που λένε τονα ταλλο κείνο τούτο για την χι αλεξανδράτου πες μου ρε μαλέα, εάν τους έκλεινε το μάτι όξω πόσες φορές θα ψωλόχυναν στο κατουρημένο βρακάκι τους;