aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τώρα μιλάς σωστά αν και έχω αντίρρηση στο υπογραμμισμένο κομμάτι ;)
Τι εννοείς;
τώρα μιλάς σωστά αν και έχω αντίρρηση στο υπογραμμισμένο κομμάτι ;)
Τι εννοείς;
Κατάλαβα, πάμε για νέα χαρτονομίσματα δλδ.
http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2011/11/draxmes.jpg[/img[/URL]]
Βέβαια το δεκαχίλιαρο παίζει να είναι και το ακόλουθο, ένας ελάχιστος φόρος τιμής για την προσφορά ενός ηγέτη.
[img]http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/08/10xiliaro.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny:
για να πιάσει κάποιος πάτο όπως λες οφείλεται κατά κύριο λόγο στις επιλόγες που έκανε και όχι και σε κάποιους άλλους πράγοντες.....άρα οι επιλογές του ήταν λάθος και τον/την οδήγησαν στον πάτο(βλέπε Τζούλια )
Αν υπάρχει πάτος δλδ στη συγκεκριμένη περίπτωση .....
χαθηκε η τζουλια απετυχε ως πορνοσταρ
Με τα λεφτα που εχει οικονομησει ομως θα ζησει για πολλα χρονια ακομα "χλιδατης" ζωης...
Αυτο ειναι η αδικια...2-3 τσοντες επαιξε (ο Θεος να της κανει τσοντες τελος παντων...) και πλουτησε το πουτανι
Τι λεφτά έβγαλε ή τι λεφτά έβαλε στην καβατζα ειναι η ερώτηση ?ρε μαγκες συγνωμη δλδ τι λεφτα εχει η τζουλια και πλουτισε?μπορει να υποθεσει καποιος καποιο νουμερο?
Τι λεφτά έβγαλε ή τι λεφτά έβαλε στην καβατζα ειναι η ερώτηση ?
Εγώ την έχω δεί που έχει αλλάξει 2 -3 πολυ καλα αυτοκίνητα και τα έχει βαψει όλα ροζ , το ζώο .
Porche ροζ "ιμαρτον " !
Ποσά λεφτά της έμεινα λοιπόν αφού τα τρώει σε "φαναρτζιδες " ?
Μάλλον απο τίποτα " εχτραδακια " βγάζει κανένα χατζιλικι !
Τι λεφτά έβγαλε ή τι λεφτά έβαλε στην καβατζα ειναι η ερώτηση ?
Εγώ την έχω δεί που έχει αλλάξει 2 -3 πολυ καλα αυτοκίνητα και τα έχει βαψει όλα ροζ , το ζώο .
Porche ροζ "ιμαρτον " !
Ποσά λεφτά της έμεινα λοιπόν αφού τα τρώει σε "φαναρτζιδες " ?
Μάλλον απο τίποτα " εχτραδακια " βγάζει κανένα χατζιλικι !
Ακομα η σελιδα, ειναι κλειστη !!!στο playboy εγινε τυπογραφικο λαθος η νεα σελιδα της ειναι julialive.gr οχι com
Βρε να την αφήσουν,να κατέβει κ να μπει κ βουλή...έχει συμβολισμό όσο δεν παίρνει....Δεν υπαρχει πιθανοτητα τα δικαστηρια να αφησουν το κομμα να παει στις καλπες.
Θα το κρινουν ως μη σοβαρο και εληξε το θεμα.
Απο παντου προσπαθει να κανει διαφημιση το τσουλι.
το μη σοβαρο δεν ειναι επιχειρημα για να μην δεχτουν ως νομιμο ενα κομμα αρκει να μην εχει αντιδημοκρατικη ιδεολογια και να εχει τηρησει ολες τις αλλες διαδικασιες που απαιτουνται οσον αφορα υποψηφιους ανα νομο κλπΔεν υπαρχει πιθανοτητα τα δικαστηρια να αφησουν το κομμα να παει στις καλπες.
Θα το κρινουν ως μη σοβαρο και εληξε το θεμα.
Απο παντου προσπαθει να κανει διαφημιση το τσουλι.
Πέρα από την πλάκα η Τζούλια μας χρειάζεται...θα κάνει καμιά κ θα μας εξυπηρετήσουν καλύτερα...αν κιόλας παίζει κ να μας διαγράψουν το χρέος.
Ο Σόιμπλε έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Βεστερβέλε δεν. Άρα μόνη υποψήφια η Μέρκελ, αν είναι lesbian generation.
Τι λες; Θα την καταφέρει την Άνχελα η Τζούλια;
ΤΗΣ... ΤΖΟΥΛΙΑΣ !! TA ΣΧΕΔΙΑ.
Με συγκεκριμένο... σχέδιο έχει σκοπό να μπει στην Βουλή η Τζούλια Αλεξανδράτου, η πορνοστάρ που βαδίζει στα βήματα της... Τσιτσιολίνα!
Η Τσιτσιολίνα προσφέρθηκε να κάνει σεξ με τον Οσάμα Μπιν Λαντεν προκειμένου εκείνος να εγκαταλείψει την τρομοκρατία, η ίδια τι θυσία θα έκανε για τη χώρα της;
«Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ» είπε στην δήλωση - φωτιά η νέα πολιτικός.
Ας ελπίσουμε ότι οι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν το μέγεθος της πολιτικής γυναίκας, καθώς αυτή η παραχώρηση που
κάνει (έρωτα με τη καγκελάριο Μέρκελ) για το καλό της Ελλάδας μοιάζει λίγο επώδυνη, αλλά είπαμε η Τζούλια τα δίνει όλα για την πατρίδα...
Όλα παίζουν.Μαλάκα δεν υπάρχει , λες να διαβάζει το thread;