Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Τύπε αν ήταν να απογορεύεται η συμμετοχή σε εκλογές όσων γυναικών έχουν  :zfuck: :knockinb: :pipa1: για προσωπικό συμφέρον θα είχαν απογορευτεί αρκετές υποψηφιότητες.  :grin:
Δε λες όλες για να μην σε πούνε φαλλοκράτη ε;;; :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ΤΗΣ... ΤΖΟΥΛΙΑΣ !! TA ΣΧΕΔΙΑ.

«Όσο επώδυνο κι αν ήταν, θα πήγαινα με τη Μέρκελ» :knockinb: :rockon: είπε στην δήλωση - φωτιά η νέα πολιτικός.
Ας ελπίσουμε ότι οι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν το μέγεθος της πολιτικής γυναίκας, καθώς αυτή η παραχώρηση που
κάνει (έρωτα με τη καγκελάριο Μέρκελ) για το καλό της Ελλάδας μοιάζει λίγο επώδυνη, αλλά είπαμε η Τζούλια τα δίνει όλα για την πατρίδα...
salut.gif

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
τυπε δεν ηταν
αλλα μετα την μυθικη ομιλια του οταν ηταν να ψηφιστουν τα τελευταια μετρα μου εδειξε τον δρομο του σοσιαλισμου
αρχισα να πιστευω στο κινημα

:rockon:

αλλα καποιοι αλητες τον εφαγαν

:'(

Έχει και άλλα εξίσου ικανά στελέχη λέμε, το κίνημα ΖΕΙ!   :rockon:

pagalos-2.jpg

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παγκαλος γιοκ.
Μας αφησε στην μοιρα μας.  :'(

δεν θα κατεβει υποψηφιος τυπε
το δηλωσε σημερα

Κρίμα. Πρόσφερε παμμέγιστο έργο. Πώς θα καταφέρουμε χωρίς τον μοναδικό οραματιστή;  :(

Τουλάχιστον άφησε μοναδική πολιτική παρακαταθήκη.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/03/Julia_Alexandratou_Mykonos_KanoniTV_02.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/03/Julia_Alexandratou_Mykonos_KanoniTV_01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/03/Julia_Alexandratou_Mykonos_KanoniTV_03.jpg[/img[/URL]]

baby-cool

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2011
Κριτικές
58
Like
287
Πόντοι
366
http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/03/Julia_Alexandratou_Mykonos_KanoniTV_02.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/03/Julia_Alexandratou_Mykonos_KanoniTV_01.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kanonitv.net/wp-content/uploads/2012/03/Julia_Alexandratou_Mykonos_KanoniTV_03.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Από εμφάνιση σκίζει αλλά ακόμα δεν έμαθε να γαμιέται και στις τσόντες δεν το έχει καθόλου.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
656
Πόντοι
96
να την δεις έτσι στην παραλία ε?
θέλει να πας από πάνω, εκεί που κάθεται στην ξαπλώστρα και να την  :cum:
:2funny:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
να την δεις έτσι στην παραλία ε?
θέλει να πας από πάνω, εκεί που κάθεται στην ξαπλώστρα και να την  :cum:
:2funny:

Game, το πας λαθος.. Όπως καθετσαι στην ξαπλωστρα.. Της λες: "Ε ψιτ Τζουλειτο για γυρνα να δεςι κατι" , τοτε της το μπουκωνεις..  :pipa2: και στην συνεχεια..  :cum:

:grin:

Βγηκε το σεναριο?  :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Η Τζούλια παντρεύεται!

183137_135307783201281_100001661796529_204808_6546137_n.jpg

Από εδώ το έφερε από εκεί το πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου, τελικά θα το βάλει το νυφικό το κορίτσι και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Ποιος είναι όμως ο άνδρας που έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε for good την καρδιά της tv perosnas;
«Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι' αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά. Ο Καρπόζηλος είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός. Έχει ένα μεσιτικό γραφείο, παράλληλα δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και από τότε είμαστε αχώριστοι. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να παντρευτούμε. Για 'μένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ότι καλύτερο» δήλωσε η ξανθιά καλλονή στο «Playboy» και συμπλήρωσε: «Δίπλα μου θα μπορούσε να σταθεί ένας άνδρας με πραγματικά balls. Κι αυτό γιατί πολλοί άνδρες δεν είναι έτοιμοι ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν το όνομα «Τζούλια». Οι περισσότεροι είναι ανασφαλείς, θρασύδειλοι, με κόμπλεξ κατωτερότητας δίπλα μου, βλέποντάς με σαν τη Τζούλια που προβάλλουν τα media, και όχι όπως πραγματικά είμαι, ένα απλό κορίτσι στην ηλικία μου».

www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/177627/i-Tzoylia-pantreyetai]http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/177627/i-Tzoylia-pantreyetai[/url]

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
Η Τζούλια παντρεύεται!

Από εδώ το έφερε από εκεί το πήγε η Τζούλια Αλεξανδράτου, τελικά θα το βάλει το νυφικό το κορίτσι και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!
Ποιος είναι όμως ο άνδρας που έκανε την μεγάλη ανατροπή και κέρδισε for good την καρδιά της tv perosnas;
«Αυτή την περίοδο της ζωής μου είμαι πιο ευτυχισμένη με τον άνδρα που αγαπώ και με λατρεύει, τον Christian. Θα άφηνα τα πάντα μόνο γι' αυτόν και ήδη έχω αφήσει πολλά. Ο Καρπόζηλος είναι μισός Έλληνας, μισός Αυστριακός. Έχει ένα μεσιτικό γραφείο, παράλληλα δουλεύει ως manager σε διάφορα μαγαζιά. Γνωριστήκαμε το καλοκαίρι που μας πέρασε στη Μύκονο και από τότε είμαστε αχώριστοι. Έχουμε ήδη αρραβωνιαστεί, μένουμε μαζί και σκοπεύουμε σύντομα να παντρευτούμε. Για 'μένα είναι ο ομορφότερος άνδρας και η καλύτερη ψυχή και τον αγαπώ πολύ. Με κάνει να νιώθω ότι όλα αυτά που πέρασα ήταν για να γίνουν ώστε να βρω στο τέλος ότι καλύτερο» δήλωσε η ξανθιά καλλονή στο «Playboy» και συμπλήρωσε: «Δίπλα μου θα μπορούσε να σταθεί ένας άνδρας με πραγματικά balls. Κι αυτό γιατί πολλοί άνδρες δεν είναι έτοιμοι ούτε μπορούν να αντιμετωπίσουν το όνομα «Τζούλια». Οι περισσότεροι είναι ανασφαλείς, θρασύδειλοι, με κόμπλεξ κατωτερότητας δίπλα μου, βλέποντάς με σαν τη Τζούλια που προβάλλουν τα media, και όχι όπως πραγματικά είμαι, ένα απλό κορίτσι στην ηλικία μου».

Ετσι οπως το αποκαλει, ειναι και λες προκειται για σκυλι.. Ακου Κριστιαν..  :2funny:
Απ την αλλη ο τυπος, ζητησε βιογραφικο? Πως την παιρνει? Ξέχασα έχει .. "balls"..  :2funny:

Ρε που παμε ρε :-

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Η Τζούλια παντρεύεται!

183137_135307783201281_100001661796529_204808_6546137_n.jpg

www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/177627/i-Tzoylia-pantreyetai]http://www.gossip-tv.gr/g-sexy/story/177627/i-Tzoylia-pantreyetai[/url]

Πραγματικά balls λέει.  :2funny:

Πάντως κρατάει τις παραδόσεις η Τζούλια.  :grin:

bardaris1983

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2010
Κριτικές
36
Like
953
Πόντοι
991
Ετσι οπως το αποκαλει, ειναι και λες προκειται για σκυλι.. Ακου Κριστιαν..  :2funny:
Απ την αλλη ο τυπος, ζητησε βιογραφικο? Πως την παιρνει? Ξέχασα έχει .. "balls"..  :2funny:

Ρε που παμε ρε :-

..την σαμπανια του γαμου θα την πιει απο το ποτηρι??εκτος και αν απαγορεψει...ο γαμπρουλης τις σαμπανιες...!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom