Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Τα έχει βγάλει λόγω ενός προβλήματος που της είχαν δημιουργήσει.τα σιλικονιασε τα μπαλονια της?
Τα έχει βγάλει λόγω ενός προβλήματος που της είχαν δημιουργήσει.τα σιλικονιασε τα μπαλονια της?
Αν εξαιρέσεις την αυτοκαταστροφή της στην οποία φαίνεται να βρίσκεται το να κονομάει φράγκα κάνοντας τσόντες κ πουλώντας αέρα δεν το βλέπω κακό για την Τζούλια,το βλέπω κακό για όποιους κ όσους το αγοράζουν.Κρίμα ένα τόσο ωραίο κοριτσάκι να καταντήσει έτσι.
Αν εξαιρέσεις την αυτοκαταστροφή της στην οποία φαίνεται να βρίσκεται το να κονομάει φράγκα κάνοντας τσόντες κ πουλώντας αέρα
δεν το βλέπω κακό για την Τζούλια
το βλέπω κακό για όποιους κ όσους το αγοράζουν.
Προσωπικά στα αρχίδια μου αν η Τζούλια αποφασίσει να τη χύσουν σε όλες της τις τρύπες όλο το cast της private. Σαν κοινωνιολογικό φαινόμενο το σχολιάζω. Δλδ τι οδήγησε αυτή τη γυναίκα να μπει στο πορνό και να εκτεθεί τόσο πολύ (να καεί μάλλον).
Αν ήθελε απλά τα λεφτά, απλά θα έκανε στα μουλωχτά αυτό που κάνουν τόσα και τόσα μοντέλα.
Καλή ή κακή δεν είναι στην κρίση μας,άπαξ κ για την Τζούλια είναι καλή τελείωσε...θέλησε να ασχολούμαστε μαζί της,το κατάφερε κ το καταφέρνει.Καλή επιλογή έκανε δλδ λες;
Το βλέπεις αδιάφορα όπως όλοι μας, γιατί δεν έχουμε συγγενική ή φιλική σχέση με τη γυναίκα αυτή. Αλλά την εικόνα της την έκαψε, άσχετα αν πιστεύει στο μυαλό ( ; ) της, ότι είναι αντικείμενο θαυμασμού.
aoratos2010 πολύ το ψάχνεις ρε φίλε ο καθένας μας κάνει κάποιες επιλογές καλές κακές θα το δείξει ο χρόνος και η πορεία του
Προσωπικά στα αρχίδια μου αν η Τζούλια αποφασίσει να τη χύσουν σε όλες της τις τρύπες όλο το cast της private.
Καλή ή κακή δεν είναι στην κρίση μας,άπαξ κ για την Τζούλια είναι καλή τελείωσε...θέλησε να ασχολούμαστε μαζί της,το κατάφερε κ το καταφέρνει.
Εκεί αρχίζουν κ τελειώνουν όλα.
Και να κερδίσει τόσο εύκολα κ γρήγορα τόσα λεφτά;;;Απλά μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερο πιστεύω.
Πέρα από την πλάκα η Τζούλια μας χρειάζεται...θα κάνει καμιά κ θα μας εξυπηρετήσουν καλύτερα...αν κιόλας παίζει κ να μας διαγράψουν το χρέος.
Και να κερδίσει τόσο εύκολα κ γρήγορα τόσα λεφτά;;;
Δεν νομίζω....
Τόσα λεφτά τόσο γρήγορα κανένα μοντέλο δεν είναι...δεν είναι μόνο τα 100-200-300χιλιάρικα(όσα πήρε τελοσπάντων από την τσόντα),ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί της...μα τόσο πολύ...μέχρι βουλή παίζει να μπει.Nαι, όλα τα μοντέλα πλουτίσαν από τις φωτογραφήσεις.
Τόσα λεφτά τόσο γρήγορα κανένα μοντέλο δεν είναι...
δεν είναι μόνο τα 100-200-300χιλιάρικα(όσα πήρε τελοσπάντων από την τσόντα),ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί της...μα τόσο πολύ...μέχρι βουλή παίζει να μπει.
μπα η Μερκελ λενε ηταν ζωηρη στα νιατα της (μπλιαξ!).Άρα μόνη υποψήφια η Μέρκελ, αν είναι lesbian generation.
Σιγά μη το ψάχνω τόσο πολύ ρε Μάκη.
Κουβέντα κάνουμε. Απλά την Αλεξανδράτου κάπου τη λυπάμαι. Δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να πιάνει πάτο.
μπα η Μερκελ λενε ηταν ζωηρη στα νιατα της (μπλιαξ!).
αρκετοι εραστες παρηλασαν απο το διαμερισμα της οταν ηταν ελευθερη....
το διαβασα τυχαια χθες...