Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

??

• τζουλια

Ψήφοι: 408 29,9%
  • λοιπες

Ψήφοι: 56 4,1%
  • παρτη μια χτυπα την αλλη

Ψήφοι: 158 11,6%
  • στις αρχιδαρες μου με τις ξεφτιλισμενες

Ψήφοι: 539 39,5%
  • μου ειναι ολες πολυ συμπαθεις

Ψήφοι: 205 15,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.366

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
67535_161879340507966_149876421708258_433473_5056307_n.jpg

Πώς είναι ο καλός εραστής για την Τζούλια;

Μια απολαυστική συνέντευξη, συνοδευόμενη από φωτογράφιση, έδωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου στο περιοδικό Playboy…
Τι απάντησε όμως το άτακτο κορίτσι της ελληνικής showbiz στην ερώτηση «Ποιος είναι καλός εραστής;»…
«Αυτός που συνδυάζει τα πάντα. Μου αρέσει να είναι βίαιος, αλλά με συναίσθημα», αποκαλύπτει στο περιοδικό η Τζούλια και προσθέτει: «Αλλιώς, είναι βαρετός και καλύτερα να μην το κάνεις καθόλου. Βγες έξω για φαγητό».
Αυτό μοναχά; Όχι φυσικά καθώς η ελληνίδα πορνοστάρ άφησε για το τέλος το… καλύτερο (και το… μακρύτερο). «Και, φυσικά, το μεγαλύθτερο εργαλειο είναι αυτό που έχει μέσα στο παντελόνι του. Πόσο υποκρίνονται όλες αυτές που λένε ότι το μέγεθος δε μετράει! Ο άντρας πρέπει να είναι υπερμεγέθης», απάντησε στο Playboy.

[URL unfurl="true"]http://espressakia.blogspot.com/2012/03/blog-post_161.html[/url]

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Νομίζω έχει βάλει και μερικά κιλάκια. Πιο νορμάλ μου φαίνεται πλέον.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Κρίμα ένα τόσο ωραίο κοριτσάκι να καταντήσει έτσι.  :(  Η πρόταση στο 0.37-0.42 αρκεί για να καταλάβει κανείς αρκετά.  :S

Ίσως αν έλειπε όλο αυτό, να μην ερχόντουσαν έτσι τα πράγματα για αυτήν.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κρίμα ένα τόσο ωραίο κοριτσάκι να καταντήσει έτσι.  :(  
Αν εξαιρέσεις την αυτοκαταστροφή της στην οποία φαίνεται να βρίσκεται το να κονομάει φράγκα κάνοντας τσόντες κ πουλώντας αέρα δεν το βλέπω κακό για την Τζούλια,το βλέπω κακό για όποιους κ όσους το αγοράζουν.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αν εξαιρέσεις την αυτοκαταστροφή της στην οποία φαίνεται να βρίσκεται το να κονομάει φράγκα κάνοντας τσόντες κ πουλώντας αέρα

Προσωπικά στα αρχίδια μου αν η Τζούλια αποφασίσει να τη χύσουν σε όλες της τις τρύπες όλο το cast της private. Σαν κοινωνιολογικό φαινόμενο το σχολιάζω. Δλδ τι οδήγησε αυτή τη γυναίκα να μπει στο πορνό και να εκτεθεί τόσο πολύ (να καεί μάλλον).  :think:

Αν ήθελε απλά τα λεφτά, απλά θα έκανε στα μουλωχτά αυτό που κάνουν τόσα και τόσα μοντέλα.  :pipa1:  :zfuck:  :knockinb:

δεν το βλέπω κακό για την Τζούλια

Καλή επιλογή έκανε δλδ λες;  :grin:

Το βλέπεις αδιάφορα όπως όλοι μας, γιατί δεν έχουμε συγγενική ή φιλική σχέση με τη γυναίκα αυτή. Αλλά την εικόνα της την έκαψε, άσχετα αν πιστεύει στο μυαλό ( ; ) της, ότι είναι αντικείμενο θαυμασμού.

το βλέπω κακό για όποιους κ όσους το αγοράζουν.

Κακό γιατί; Αυτοί που το αγοράζουν, απλά μια τσόντα θέλουν να δουν (δεν έχω αγοράσει το dvd).

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Προσωπικά στα αρχίδια μου αν η Τζούλια αποφασίσει να τη χύσουν σε όλες της τις τρύπες όλο το cast της private. Σαν κοινωνιολογικό φαινόμενο το σχολιάζω. Δλδ τι οδήγησε αυτή τη γυναίκα να μπει στο πορνό και να εκτεθεί τόσο πολύ (να καεί μάλλον).  :think:

Αν ήθελε απλά τα λεφτά, απλά θα έκανε στα μουλωχτά αυτό που κάνουν τόσα και τόσα μοντέλα.  :pipa1:  :zfuck:  :knockinb:

aoratos2010 πολύ το ψάχνεις ρε φίλε ο καθένας μας κάνει κάποιες επιλογές καλές κακές θα το δείξει ο χρόνος και η πορεία του :sunglasses:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαθηκε η τζουλια απετυχε ως πορνοσταρ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Καλή επιλογή έκανε δλδ λες;  :grin:

Το βλέπεις αδιάφορα όπως όλοι μας, γιατί δεν έχουμε συγγενική ή φιλική σχέση με τη γυναίκα αυτή. Αλλά την εικόνα της την έκαψε, άσχετα αν πιστεύει στο μυαλό ( ; ) της, ότι είναι αντικείμενο θαυμασμού.
Καλή ή κακή δεν είναι στην κρίση μας,άπαξ κ για την Τζούλια είναι καλή τελείωσε...θέλησε να ασχολούμαστε μαζί της,το κατάφερε κ το καταφέρνει.

Εκεί αρχίζουν κ τελειώνουν όλα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
aoratos2010 πολύ το ψάχνεις ρε φίλε ο καθένας μας κάνει κάποιες επιλογές καλές κακές θα το δείξει ο χρόνος και η πορεία του :sunglasses:

Σιγά μη το ψάχνω τόσο πολύ ρε Μάκη.  :2funny:

Προσωπικά στα αρχίδια μου αν η Τζούλια αποφασίσει να τη χύσουν σε όλες της τις τρύπες όλο το cast της private.

Κουβέντα κάνουμε. Απλά την Αλεξανδράτου κάπου τη λυπάμαι. Δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να πιάνει πάτο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πέρα από την πλάκα η Τζούλια μας χρειάζεται...θα κάνει καμιά  :pipa1: κ θα μας εξυπηρετήσουν καλύτερα...αν  :knockinb: κιόλας παίζει κ να μας διαγράψουν το χρέος. :rockon:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλή ή κακή δεν είναι στην κρίση μας,άπαξ κ για την Τζούλια είναι καλή τελείωσε...θέλησε να ασχολούμαστε μαζί της,το κατάφερε κ το καταφέρνει.

Εκεί αρχίζουν κ τελειώνουν όλα.

Προφανώς. Άλλωστε στις τσόντες ωραίες γκόμενες παίζουν εξ ορισμού. Απλά μπορούσε να κάνει κάτι πολύ καλύτερο πιστεύω.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πέρα από την πλάκα η Τζούλια μας χρειάζεται...θα κάνει καμιά  :pipa1: κ θα μας εξυπηρετήσουν καλύτερα...αν  :knockinb: κιόλας παίζει κ να μας διαγράψουν το χρέος. :rockon:

Ο Σόιμπλε έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο Βεστερβέλε δεν. Άρα μόνη υποψήφια η Μέρκελ, αν είναι lesbian generation.   :tits2:

Τι λες; Θα την καταφέρει την Άνχελα η Τζούλια;  :tits:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Nαι, όλα τα μοντέλα πλουτίσαν από τις φωτογραφήσεις.  :sleeping:
Τόσα λεφτά τόσο γρήγορα κανένα μοντέλο δεν είναι...δεν είναι μόνο τα 100-200-300χιλιάρικα(όσα πήρε τελοσπάντων από την τσόντα),ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί της...μα τόσο πολύ...μέχρι βουλή παίζει να μπει.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Τόσα λεφτά τόσο γρήγορα κανένα μοντέλο δεν είναι...

:sleeping:

δεν είναι μόνο τα 100-200-300χιλιάρικα(όσα πήρε τελοσπάντων από την τσόντα),ασχολήθηκαν τόσο πολύ μαζί της...μα τόσο πολύ...μέχρι βουλή παίζει να μπει.

Δεν υπάρχει περίπτωση.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Άρα μόνη υποψήφια η Μέρκελ, αν είναι lesbian generation.  :tits:
μπα η Μερκελ λενε ηταν ζωηρη στα νιατα της (μπλιαξ!).
αρκετοι εραστες παρηλασαν απο το διαμερισμα της οταν ηταν ελευθερη....
το διαβασα τυχαια χθες...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σιγά μη το ψάχνω τόσο πολύ ρε Μάκη.  :2funny:

Κουβέντα κάνουμε. Απλά την Αλεξανδράτου κάπου τη λυπάμαι. Δεν μου αρέσει να βλέπω κανέναν να πιάνει πάτο.

τώρα μιλάς σωστά αν και έχω αντίρρηση στο υπογραμμισμένο κομμάτι ;)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μπα η Μερκελ λενε ηταν ζωηρη στα νιατα της (μπλιαξ!).
αρκετοι εραστες παρηλασαν απο το διαμερισμα της οταν ηταν ελευθερη....
το διαβασα τυχαια χθες...

Κατάλαβα, πάμε για νέα χαρτονομίσματα δλδ.

http://[URL unfurl="true"]www.xblog.gr/wp-content/uploads/2011/11/draxmes.jpg[/img[/URL]]

Βέβαια το δεκαχίλιαρο παίζει να είναι και το ακόλουθο, ένας ελάχιστος φόρος τιμής για την προσφορά ενός ηγέτη.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/08/10xiliaro.jpg[/img[/URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom