Επισκέπτης
καλα παιδια ενταξει,ολες αυτες ειναι για την πλακα αλλα σκεφτειτε οτι ολοι καθομαστε και τις σχολιαζουμε οποτε καλο τους κανουμεδε βλεπω καμμια διαφορα και σε αυτην.ιδια γευση με τη τζουλια.
καλα παιδια ενταξει,ολες αυτες ειναι για την πλακα αλλα σκεφτειτε οτι ολοι καθομαστε και τις σχολιαζουμε οποτε καλο τους κανουμεδε βλεπω καμμια διαφορα και σε αυτην.ιδια γευση με τη τζουλια.
εγω κρινω αυτο που θελουν να βγαζουν προς τα εξω στο γυαλι.δεν τη ξερω προσωπικα για να εκφερω γνωμη.για να το λες εσυ κατι θα ξερεις.Και εγώ ίσως έτσι έλεγα όταν την έβλεπα από το κουτί...Από κοντά εντελώς διαφορετικά...
τη τζουλια παντως με τετοιο τουπε ευχαριστως τη βαραγα,χωρις πλακα.Και εγώ ίσως έτσι έλεγα όταν την έβλεπα από το κουτί...Από κοντά εντελώς διαφορετικά...
μηοως ελεγε βλακειουλες ο γνωστος??εμενα παντως ενας γνωστος φιλου μου την παλαμαριαζε για κανα διμηνο κ του ειχε πει οτι κανει ΓΑΜΩ τα πηδηματα αλλα να κουβεντιασεις ειναι μηδενικο κ γι αυτο τα ειχε 2 μηνες κ μετα πηγε αυτη στον επομενο η σασουλα
Εμένα γιατί ο κάθε φίλος του φίλου μου , μου λέει ότι έχει πηδήξει τις μισές ελληνίδες και ότι τον έχει 22cm???εμενα παντως [size=13pt]ενας γνωστος φιλου μου[/size] την παλαμαριαζε για κανα διμηνο κ του ειχε πει οτι κανει ΓΑΜΩ τα πηδηματα αλλα να κουβεντιασεις ειναι μηδενικο κ γι αυτο τα ειχε 2 μηνες κ μετα πηγε αυτη στον επομενο η σασουλα
η ξεφτιλα ειναι με τον κωστετσο,τι κανει ο πουστης για να φανει...πως δεν εβαλε το σκυλι του να την απαυτωσει...
Εμένα γιατί ο κάθε φίλος του φίλου μου , μου λέει ότι έχει πηδήξει τις μισές ελληνίδες και ότι τον έχει 22cm???
Και εγώ από σπασμένο τηλέφωνο είχα ακούσει ότι ο περιπτεράς της γειτονιάς μου με την καράφλα τα μεγάλα νύχια και την λάκα στο πιγούνι ήταν θετός αδερφός της Μόνικα Μπελούτσι ...
Ακριβώς αυτό δεν πιστεύω ότι μου λένε (πολύ σπάνια) πιστεύω ότι βλέπω....!!!ti να σου πω ρε μεγαλε λεφτα ειχε αυτος πολυ πιθανον να την πηδηξε λες κ ειναι κ καμια παρθενοπιπιτσα κ φυλαει την παρθενια της...ημαρτον...τωρα κ αλλοι λενε οτι πηδανε γενικα κ τα δημοσιοποιοιουν κ σε σαιτ κ αυτοι μπορει να λενε πιπες που το ξερεις εσυ?
γενικως με πειραζει που κανουν τα παντα να βγουν στο γυαλιδλδ με την άλλη πούστρα δε σε πειραζει. εμένα πάντως δε θα έπεφτε χαμηλά
γενικως με πειραζει που κανουν τα παντα να βγουν στο γυαλι
μη κολλας βρε συναγωνιστη...σα τη τζουλια αλλες 1000.οπου βλεπεις ομορφη γυναικα σκεψου οτι καποιος εχει βαρεθει να την πηδαειμε ενοχλεί που δε μπορώ να τη βαρέσω... όχι με τα χέρια
εγω παλι με τη μονικα εχω αρχισει και βαριεμαι...τι λες? σοβαρά? εγώ δεν βαρέθηκα ακόμα με τη Τζούλια
μπα η τζουλια μου τη βαραει στα νευρα,προτιμω τη σταματινα τσιμιτσιληόταν βαρεθώ τις αλλάζουμε