You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Χαζεύει τα ωραία κτίρια.Τι να κανει αραγε στη Σαουδικη Αραβια και το Ντουμπαι οταν παει με τον Μανατζερ Ηλια?
Τι να κανει,τι να κανει αραγε...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
η αλλη ειναι πολυ κακιασμενη ο κολλητος της ο τσολιας σιανιδης
Να σαι καλά με έκανες και γέλασα.
kavlotripanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
εμετικοί..και αυτή η ξεκωλιάρα έχει χάσει την μπάλλα..
έχει κάνει γλυφοκώλια σε ψινάκηδες και κοστέτσους κάργα...και σκατωμένες κωλοτρυπίδες γλύφουν για δημοσιότητα
έχει κάνει γλυφοκώλια σε ψινάκηδες και κοστέτσους κάργα...και σκατωμένες κωλοτρυπίδες γλύφουν για δημοσιότητα
iord
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 14
- Πόντοι
- 5.775
Ελα Χριστέ & Παναγία ... Αυτό εδώ το είδατε??? Τι είναι τούτο ???? Δεν πάμε καλά.. :o :o :o :o :o :o :o :o :S :S :S :S :S :S
[youtube=425,350]to-fJyFRjEk[/youtube]
αυτο θα πει οι πουστρες κ οι κραγμενες εχουν τις τυχες τις καλες.
μετα απο αυτο επεσε πολυ στα ματια μου παντως.Ελα Χριστέ & Παναγία ... Αυτό εδώ το είδατε??? Τι είναι τούτο ???? Δεν πάμε καλά.. :o :o :o :o :o :o :o :o :S :S :S :S :S :S
[youtube=425,350]to-fJyFRjEk[/youtube]
Επισκέπτης
μετα απο αυτο επεσε πολυ στα ματια μου παντως.
ελα ρε γιατι ηταν κ ποτε ψηλα....πουτανακι ολκης ηταν εξαπανεκαθεν....
Υ.Σ--->παντως παιδια βλεπω οτι το πουστριλικι μετραει πολυ στις γκομενες οποτε να αρχισουμε σιγα σιγα να τον σπαμε τον καρπο
Εμένα πάντα χαμηλά ήταν στα μάτια μου...Γενικά το συγκεκριμένο κοριτσάκι έχει ανεβάσει μεγάλο τουπέ μετά την δημοσ(ηλιθιότητα) που έχει αποκτήσει...μετα απο αυτο επεσε πολυ στα ματια μου παντως.
Υ.Γ. Η μόνη που είναι χαμηλών τόνων ευγενική και δεν έχει καβαλήσει το καλάμι καθόλου είναι η Σάσα Μπάστα την οποία έχω γνωρίσει και από κοντά και είναι φοβερό άτομο..Και πολύ πιο όμορφη από κοντά ... (καμία σχέση έτσι πως την δείχνει η T.V.)
βρε λες?ελα ρε γιατι ηταν κ ποτε ψηλα....πουτανακι ολκης ηταν εξαπανεκαθεν....
Υ.Σ--->παντως παιδια βλεπω οτι το πουστριλικι μετραει πολυ στις γκομενες οποτε να αρχισουμε σιγα σιγα να τον σπαμε τον καρπο
μετα απο αυτο επεσε πολυ στα ματια μου παντως.
τι λες τώρα?... να έπεφτε και χαμηλά...στα μάτια μου
Επισκέπτης
Υ.Γ. Η μόνη που είναι χαμηλών τόνων ευγενική και δεν έχει καβαλήσει το καλάμι καθόλου είναι η Σάσα Μπάστα την οποία έχω γνωρίσει και από κοντά και είναι φοβερό άτομο..
καλα αυτο ειναι ανεκδοτο τωρα
δε βλεπω καμμια διαφορα και σε αυτην.ιδια γευση με τη τζουλια.Εμένα πάντα χαμηλά ήταν στα μάτια μου...Γενικά το συγκεκριμένο κοριτσάκι έχει ανεβάσει μεγάλο τουπέ μετά την δημοσ(ηλιθιότητα) που έχει αποκτήσει...
Υ.Γ. Η μόνη που είναι χαμηλών τόνων ευγενική και δεν έχει καβαλήσει το καλάμι καθόλου είναι η Σάσα Μπάστα την οποία έχω γνωρίσει και από κοντά και είναι φοβερό άτομο..Και πολύ πιο όμορφη από κοντά ... (καμία σχέση έτσι πως την δείχνει η T.V.)
Δεν σηκώνω κουβέντα...Χέστηκα τι πιστεύει ο καθένας πάνω σε αυτό το θέμα.... Απλά είπα αυτό που ισχύει για μένα που την έχω δει από κοντά....και έχουμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες.... ;)καλα αυτο ειναι ανεκδοτο τωρα
Και εγώ ίσως έτσι έλεγα όταν την έβλεπα από το κουτί...Από κοντά εντελώς διαφορετικά...δε βλεπω καμμια διαφορα και σε αυτην.ιδια γευση με τη τζουλια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K