You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Καθόμανε σήμερις και σκεφτόμανε
Τελικά χρειάζομαι τουλάστιχον 2 μοτοσακό. Ενα τουριστάδικο και ένα πιο χωματερον.
Ετσι και με τας γυναίκας.
Μια μελαχροινή (Σασα γίνε μελαχροινή πάλι) και μια ξανθιά (Τζουλια εσυ εισαι αυτή)
Και οι 2 θα αποτελέσουν κομμάτι της συλλογής μου - ελπίζω να μην έχουν μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά την προσοχή μου. Ολες θα πάρετε κορίτσια, αλλα μην ειστε μοναχοφαγούδες. Εχω κορμάρα αλλα ειναι μόνο ΜΙΑ.
Τελικά χρειάζομαι τουλάστιχον 2 μοτοσακό. Ενα τουριστάδικο και ένα πιο χωματερον.
Μια μελαχροινή (Σασα γίνε μελαχροινή πάλι) και μια ξανθιά (Τζουλια εσυ εισαι αυτή)
Και οι 2 θα αποτελέσουν κομμάτι της συλλογής μου - ελπίζω να μην έχουν μεγάλες απαιτήσεις όσον αφορά την προσοχή μου. Ολες θα πάρετε κορίτσια, αλλα μην ειστε μοναχοφαγούδες. Εχω κορμάρα αλλα ειναι μόνο ΜΙΑ.
Η Σάσα να παραμείνει ξανθιά ΤΕΛΟΣΚαθόμανε σήμερις και σκεφτόμανε
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
φοβαμαι οτι θα διαγραφει το μηνυμα σου...ξερετε ποσο παει το κοριτσι για κανα 2ωρο...γυρω στα 700 εχω μαθει...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Τι να κανει αραγε στη Σαουδικη Αραβια και το Ντουμπαι οταν παει με τον Μανατζερ Ηλια?ξερετε ποσο παει το κοριτσι για κανα 2ωρο...γυρω στα 700 εχω μαθει...
Τι να κανει,τι να κανει αραγε...
φοβαμαι οτι θα διαγραφει το μηνυμα σου...
γιατι να διαγραφει?
στειλε τηλ αμεσαξερετε ποσο παει το κοριτσι για κανα 2ωρο...γυρω στα 700 εχω μαθει...
Γιατί αναφέρεται σε συγκεκριμένο και δημόσιο πρόσωπο, το οποίο μπορεί να ισχυριστεί οτι του σπιλώνεις την υπόληψη.γιατι να διαγραφει?
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
μελετα την ιστορια και τις παραδοσεις των χωρων.Τι αλλο θα μπορουσε να κανει?Τι να κανει αραγε στη Σαουδικη Αραβια και το Ντουμπαι οταν παει με τον Μανατζερ Ηλια?
Τι να κανει,τι να κανει αραγε...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Για
μελετα την ιστορια και τις παραδοσεις των χωρων.Τι αλλο θα μπορουσε να κανει?
Να μαθαινει το Οθωμανικο Δικαιο
Για ή για να ''τραγουδησει''σε κλαμπ με καγκουρολιγουρια για κοινο?φιλος γνωστου μου.ροδο.+ εξοδα μεταφορας,διαμονης διατροφης!
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.935
- Πόντοι
- 606
λεω και"γω...η τζουλια να κανει τετοια πραγματα που υποννοηθηκαν?οποιος πιστευει τετοιες φημες ειναι εκτος τοπου και χρονου...οκ ζητω συγνωμη για μια συννονοματη της λεω εγω μην το μπερδεψουμε το ζητημα...μια συννονοματη του μοντελου που την μερα ειναι σε τει καθηγητρια ψυχολογιας...μας την ανεβαζει δηλαδη...την ψυχολογια!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
Το πιθανοτερο ειναι να παρεξηγηθει αν μαθει οτι γραφεται πως η ταριφα ειναι 7 κατοσταρικα για 2 ωρες,ακριβοτερη και απο τα City Tours,μαλλον τοτε θα την παει στο χιλιαρικο σιγουρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 217
- Εμφανίσεις