You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τζούλια Αλεξανδράτου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dantis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
Λοιπόν κάπου σε επαρχειακό μέρος που πήγε για αρπαχτή, ακούστηκε ότι έκλεισε και καμιά δεκαριά ωριαία ραντεβού μέσα σε ένα διήμερο προς ένα χιλιάρικο έκαστος. Φήμες ή πραγματικότητα?
τι λεω ρε φιλε πιο πανωΛοιπόν κάπου σε επαρχειακό μέρος που πήγε για αρπαχτή, ακούστηκε ότι έκλεισε και καμιά δεκαριά ωριαία ραντεβού μέσα σε ένα διήμερο προς ένα χιλιάρικο έκαστος. Φήμες ή πραγματικότητα?
εγω παντως προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.πολυ κλειστος ο κυκλος.θα της τα εδινα της καριολας δε με νοιαζει.ετσι για να ξερω οτι τη γαμησαΑμα δεν τα κονομησει τωρα που περναει η μπογια τηs , θα μεινει στον ασσο
Ασε που μαζευει την προικα τηs
αλήθειαεγω παντως προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.πολυ κλειστος ο κυκλος.θα της τα εδινα της καριολας δε με νοιαζει.ετσι για να ξερω οτι τη γαμησα
θάδινες ενα χιλιάρικο γιά νά γαμίσεις τήν αλεξανδράτου???
κάτι τέτοιες μαλακίες κάνετε καί μάς έχουν περάσει γιά φλόρια καί ζητάνε τά περισσότερα λεφτά από παντού στό κόσμο...
μέ ενα χιλιαρικο περνάς 2 μέρες στό αρτεμης βερολίνο με εισητηρια και ξενοδοχειο και μέ τέσεερα γαμίσια ημερησίως φαι κλπ ΕΛΕΟΣ....
ΚΑΙ μέ καλύτερες γυμαικες...
taurus1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.467
- Πόντοι
- 6.305
και εγώ αυτής της άποψης είμαι, αλλά αν κάποιος θέλει να τα δώσει ...πάντως ξέρεις πόσες ηθοποιοί βγάζουν τα προς το ζην με αυτό τον τρόπο..υπάρχουν παππούδες που δίνουν και 2000-3000 για ορισμένες..φαντάσου πως ήμουν προχθές σε ένα στριπ και η κοπέλα-μέτρια προς καλή,πρώην μοντέλο στη χώρα της-μου σκάει το παραμύθι"κανονικά δεν κάνω τέτοια πράγματα,αλλά για σένα θα έβγαινα με 2000 ευρώ"τέτοια μεγαλοψυχία!αλήθεια
θάδινες ενα χιλιάρικο γιά νά γαμίσεις τήν αλεξανδράτου???
κάτι τέτοιες μαλακίες κάνετε καί μάς έχουν περάσει γιά φλόρια καί ζητάνε τά περισσότερα λεφτά από παντού στό κόσμο...
μέ ενα χιλιαρικο περνάς 2 μέρες στό αρτεμης βερολίνο με εισητηρια και ξενοδοχειο και μέ τέσεερα γαμίσια ημερησίως φαι κλπ ΕΛΕΟΣ....
ΚΑΙ μέ καλύτερες γυμαικες...
εγω παντως προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα.πολυ κλειστος ο κυκλος.θα της τα εδινα της καριολας δε με νοιαζει.ετσι για να ξερω οτι τη γαμησα
Για να ξέρεις οτι την γάμησες ή για να λες οτι την γάμησες ;
Σε κάτι τέτοια θύματα πελατάκια χτίζουν τις καριέρες τους ολες αυτές...
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
LIVE τωρα στο EXTRA3.τα λεμε μαγκες τραβηχτε και μια βραδυνη......
Επισκέπτης
Συντονιστείτε extra 3
kafenes357
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
LIVE τωρα στο EXTRA3.τα λεμε μαγκες τραβηχτε και μια βραδυνη......
Με την Θώδη?
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ναι με την θωδη.τραβα.........
Επισκέπτης
Πρέπει να έχεις συγκεκριμένη κουλτούρα για να τραγουδήσεις στο Ηρώδειο?Δώσε Τζούλιαα
Πρέπει να έχεις συγκεκριμένη κουλτούρα για να τραγουδήσεις στο Ηρώδειο?Δώσε Τζούλιαα
Αι μπέγκ γιορ μπάρντον;
Επισκέπτης
Ερώτηση Τζούλιας στην Θώδη ήταν...Αι μπέγκ γιορ μπάρντον;
majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
βαλτε κανενα βιντεακι ρε παιδες γιατι το νοβα μου δεν ποιανει εξτρα3.
mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
πες τα θωδη τα λεει η βλαχαρα στην καραπουταναρα {σαν γουρουνα δεν ειναι η θωδη}
Επισκέπτης
H Θώδη μας λέει την δίαιτα της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις