fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εχω αρχισει να πιστευω οτι η τζουλια ειναι ιδιοφυια και μας δουλευει ολους...
εχω αρχισει να πιστευω οτι η τζουλια ειναι ιδιοφυια και μας δουλευει ολους...
εξηγηστε μου και μενα αυτο το αστειο με τον μιστερ μπλου αιζ
χαχα ωραιος μανΜπες στο youtube και πάτησε: Πετρούλα με τρόικα mr blue eyes (γαμάτο αυτό το βιντεάκι στο Ράδιο Αρβύλα )
Στηθείτε, το κορίτσι είναι στο ξεκίνημά του και χρειάζεται ενίσχυση.
το αυτοφωρο,λεοτσακος πεπη ηταν ΤΟΠ ΜΙΛΑΜΕ!και το ερωτοδικειο' β.μιχαλονακου................Μαθαίνω ότι απόψε στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα στο Extra3 κανάλι (Αθήνα) ξεκινάει τη νέα της εκπομπή η Τζούλια Αλεξανδράτου.
Πρώτη καλεσμένη η Έφη Θώδη.
Έχω την εντύπωση ότι μπαίνουμε σε νέα εποχή trash TV τύπου "Τα Παιδιά της Νύχτας" (Μυλωνάς), "Ερωτοδικείο" (Λεωτσάκος-Πέπη), και όλα αυτά τα αντίστοιχα πνευματικά δρώμενα.
Στηθείτε, το κορίτσι είναι στο ξεκίνημά του και χρειάζεται ενίσχυση.
Δεν την πληρωσανε για την τσοντα; τσαμπα η σαμπανια;
Αληθεύει ότι η εκπομπή θα μεταδίδεται απευθείας από το Δρομοκαϊτειο;
δεν πιστευω να υπονοεις οτι το κοριτσι πληρωνεται για να κανει σεξ.πιπερι θα σου βαλωΣημερα το πρωί κατα τις 09:20 ειδα εξω απο το ξενοδοχείο GLYFADA HOTEL που είναι στην παραλιακή της Γλυφαδας την ροζ πόρσε της Τζουλιας, απο το πρωι στο μεροκαματο το κοριτσι πρωινη βυζητα
την εχει γαμησει κανενας.λεει τιποτα.το καλοκαιρι που ειχε ερθει να τραγουδησει μαζι με τον παπουστη δεν καταφερα να την κλεισω.κυκλοφορουσε και ενα νεο οτι επρεπε να γαμησεις και τον παπουστη.αληθεια ψεμματα δεν ξερωΘα πηγε απο νωριs για να προετοιμαστει...Τι αγχοs, τι τρακ!!!!!!!!!!
Απ τιs λιγεs φορεs , που το στομα τηs θαναι μπουκωμενο απο λογια......
Τιs αλλεs φορεs το μπουκωνει αλλοιωs
την εχει γαμησει κανενας.λεει τιποτα.το καλοκαιρι που ειχε ερθει να τραγουδησει μαζι με τον παπουστη δεν καταφερα να την κλεισω.κυκλοφορουσε και ενα νεο οτι επρεπε να γαμησεις και τον παπουστη.αληθεια ψεμματα δεν ξερω
την εχει γαμησει κανενας.λεει τιποτα.το καλοκαιρι που ειχε ερθει να τραγουδησει μαζι με τον παπουστη δεν καταφερα να την κλεισω.κυκλοφορουσε και ενα νεο οτι επρεπε να γαμησεις και τον παπουστη.αληθεια ψεμματα δεν ξερω