Επισκέπτης
Επίσης να προσθέσω οτι στις 12 Δεκεμβρίου που υποτίθεται παντρεύεται ,είναι του Αγίου Σπυρίδωνα...η γιορτή του μανατζέρ της ντε..Σπύρου Ρέβη..
αυτη η κυρατσα ο ρεβης μου προκαλει το αισθημα να του χωσω κουτουλιδι.Επίσης να προσθέσω οτι στις 12 Δεκεμβρίου που υποτίθεται παντρεύεται ,είναι του Αγίου Σπυρίδωνα...η γιορτή του μανατζέρ της ντε..Σπύρου Ρέβη..
Εγώ τον Σπυράκο τον πάω τέζα και όποτε τον πετυχαίνω κάνουμε γαμώ τα γέλια.αυτη η κυρατσα ο ρεβης μου προκαλει το αισθημα να του χωσω κουτουλιδι.
ρε τις παλιό τσατσάδες Ρέβη και παπούστη...!!! ο Σιανίδης λείπει !!!!Επίσης να προσθέσω οτι στις 12 Δεκεμβρίου που υποτίθεται παντρεύεται ,είναι του Αγίου Σπυρίδωνα...η γιορτή του μανατζέρ της ντε..Σπύρου Ρέβη..
το έχεις πάρει Γιώργο ????Εγώ τον Σπυράκο τον πάω τέζα και όποτε τον πετυχαίνω κάνουμε γαμώ τα γέλια.
Α...είναι και κουβαρντάς, το έπιασες το υπονοούμενο?
το έχεις πάρει Γιώργο ????
παίζει κανά κονέ για τις πουτάνες του ? ? ?
Εγώ τον Σπυράκο τον πάω τέζα και όποτε τον πετυχαίνω κάνουμε γαμώ τα γέλια.
Α...είναι και κουβαρντάς, το έπιασες το υπονοούμενο?
δεν του καθοσουν σιλβακι?......παραμενει τερμα αντιπαθητικος παρ'αυτα.
γλιτσα.
......παραμενει τερμα αντιπαθητικος παρ'αυτα.
γλιτσα.
ωραίες παρέες έχεις..χαχαχαΕίναι καλό παιδί ρε, ανοιχτοχέρης, όλα για την παρέα και έτσι.
Ο Σπύρος είναι κουβαρντάς, εγώ όχι.ωραίες παρέες έχεις..χαχαχα
κάνε μας κανα κόνε με την Τσούλια τότε βρε.. ;)
άμα ήταν εύκολο θα είχαμε κάνει ουρά... αλλά δεν βλέπω να την έχει πάρει κανείς από εδώ..Ο Σπύρος είναι κουβαρντάς, εγώ όχι.
Αν και δεν νομίζω να τον χρειάζεσαι για να κάνεις το συγκεκριμένο κονέ.
άμα ήταν εύκολο θα είχαμε κάνει ουρά... αλλά δεν βλέπω να την έχει πάρει κανείς από εδώ..
Tip: Τα peripheral τεμάχια της Τζούλιας, είναι πιο εύκολα, πιο φτηνά και πιο αποδοτικά.
Νταξ...επί το έργον όμως, παίζει πολύ μικρό έως καθόλου ρόλο.αλλη ομως η χαρη του original.... ;)
κανόνισε ντε... ;)Tip: Τα peripheral τεμάχια της Τζούλιας, είναι πιο εύκολα, πιο φτηνά και πιο αποδοτικά.
Είπαμε, εγώ δεν είμαι κουβαρντάς.κανόνισε ντε... ;)