Η γκόμενα έβγαλε τόσα που δεν χρειάζεται να δουλεύει για μια ζωή.
Καλα μην ορκιζεσαι, με την μαλακια που την δερνει την εχω ικανη να πεθανει στην ψαθα
Η γκόμενα έβγαλε τόσα που δεν χρειάζεται να δουλεύει για μια ζωή.
Ποιο ήταν το αγαπημένο παιχνίδι της Τζούλιας στο σχολείο;
Η μπουκάλα![]()
ποιος ειναι ο αγαπημενος αθλητης της τζουλιας ?
ο ΣΑΜΠΑΝΗΣ !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
θα πρεπει να δω πως τι αντιδραση εχει στο μουνι της τζουλιας στο βιντεο για να σου πω χρονια βολταιρε φιλε!!!!ΔΕΝ είναι φήμες.
Αυτό το βρήκες.
Πες μας τώρα και την χρονιά.
Εδώ σε θέλω.
Τελικά το βίντεο είναι 26 ή 45 λεπτά?
κοιτα να δεις.έχουμε και μελλοντολόγους δηλαδή στο site..καλή φάση !!!!
ΔΕΝ είναι φήμες.
Αυτό το βρήκες.
Πες μας τώρα και την χρονιά.
Εδώ σε θέλω.
Το πόσο πεινασμένος είναι ο Έλληνας φαίνεται από την τρέλα που τον έπιασε με το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Καταρχήν τα media είναι τραγικά. Μια κοπέλα με πρόβλημα, που έχει χάσει τον προσανατολισμό της την εκμεταλλεύεται. Τα media δεν έχουν ψυχή. Είναι σαν το κράτος. Θέλουν να κερδίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Η ανθρώπινη αδυναμία είναι το όπλο τους. Το είδα το dvd. Και δεν φτιάχτηκα καθόλου. Θηλυκότητα μηδέν. Ένα σώμα που δεν έχει την ερωτική κίνηση, το πάθος. Ένα πράγμα πάνω σε ένα κρεβάτι. Τις Πετρούλες και τις Τζούλιες θα πρέπει να τις προφυλάσσει το σύστημα. Και όχι να αναδεικνύει το πρόβλημά τους. Προβληματικές γυναίκες είναι η Τζούλια, η Πετρούλα, η Μπεζαντάκου. Και το επικίνδυνο είναι ότι προβάλλονται ως πρότυπα. Και από θηλυκότητα μηδέν. Το είδατε στο dvd. Θηλυκότητα μηδέν η Τζούλια και πάθος στο κρεβάτι τίποτα. Σαν την 40άρα υπάλληλο του σούπερ μάρκετ με δύο παιδιά όταν την απαυτώνει ο άντρας της. Ψιλοαγγαρεία ένα πράγμα. Προβληματικές οι Μπάρκες, οι Τζούλιες, οι Πετρούλες, οι Μπεζαντάκες. Και το κακό είναι για μένα ότι ο πιτσιρικάς αυνανίζεται σήμερα με αντισέξουαλ προβληματικές γυναίκες. Κρίμα.
Πες τα Ραπτοπουλεεεεεε...
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ το βρήκα ελαφρώς άθλιο. Όπως και σε όλα τα άλλα, έτσι και στην τσόντα είμαστε εκατό χρόνια πίσω. Τι πλάνα ήταν αυτά ρε μαλάκα σκηνοθέτη??? Έπρεπε να υπήρχαν πολύ περισσότερα κοντινά στη μούνα της καργιόλας καθώς γαμιώτανε, μεγαλύτερη γκάμα στάσεων και όχι να τρώει τη μισή ταινία με αυτην από πάνω και τέλος έπρεπε να φάει πιο πολυ σπέρμα και όχι μόνο ένα χύσιμο. Αυτά.