annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ομολογω. δε με παιρνει και αλλιως, θα το ερευνησεις και θα με ξεσκεπασεις ω μεγα ερευνητη
το οτι θα ταν και τσιρακι μου ο λοπεζ δν το φανταζομουν
ομολογω. δε με παιρνει και αλλιως, θα το ερευνησεις και θα με ξεσκεπασεις ω μεγα ερευνητη
Η Ανναμαρια είναι απλά ένα μεγάλο και άρρωστο ψωνιο που περναει απο ολα τα site και μαζευει ψηφους.Πέρισυ μπήκε και στο insomnia παριστάνοντας τον άντρα και καλά οτι είδε φωτογραφίες της ανναςμαριας(δηλαδη του εαυτου της ) και θαμπωθηκε απο την εμορφάδα της.Μαρτυς μου η Evabb(που χαθηκες μωρη?)...
Στο εν λόγω θρεντ πoσταρε ως catman 20 (οι παλιοτεροι εδω την θυμαστε φυσικα ως catwoman 20)
Η Ανναμαρια είναι απλά ένα μεγάλο και άρρωστο ψωνιο που περναει απο ολα τα site και μαζευει ψηφους.Πέρισυ μπήκε και στο insomnia παριστάνοντας τον άντρα και καλά οτι είδε φωτογραφίες της ανναςμαριας(δηλαδη του εαυτου της ) και θαμπωθηκε απο την εμορφάδα της.Μαρτυς μου η Evabb(που χαθηκες μωρη?)...
Στο εν λόγω θρεντ πoσταρε ως catman 20 (οι παλιοτεροι εδω την θυμαστε φυσικα ως catwoman 20)
ερευνητη, ανοιξε το ματι να δεις πως γινονται οι ερευνες.
in your face bitch
Οχι και "τσιρακι σου ".
το οτι θα ταν και τσιρακι μου ο λοπεζ δν το φανταζομουν
Οχι και "τσιρακι σου ".
Εσυ εισαι σκλαβα του .
Οπως "λες " στο ΜΑΧΙΜ σε ερεθιζει η υποταγη.
Κατι γκομενακια ,σαν εσενα ο ΕΚΤΩΡ ΛΟΠΕΖ ,
τα πετα σαν μεταχειρισμενες ΓΟΠΕΣ.
Ο ΕΚΤΩΡ ΛΟΠΕΖ δεν ειναι γκέϋ.ειμαι εγω σκλαβα του και με ειδοποιει καθε ποτε γινεται κουβεντα για μενα?
ε καλα τοτε αν ειναι ετσι, ελα εκτορα να με υποταξεις!
Οχι και "τσιρακι σου ".
Εσυ εισαι σκλαβα του .
Οπως "λες " στο ΜΑΧΙΜ σε ερεθιζει η υποταγη.
Κατι γκομενακια ,σαν εσενα ο ΕΚΤΩΡ ΛΟΠΕΖ ,
τα πετα σαν μεταχειρισμενες ΓΟΠΕΣ.
Ο ΕΚΤΩΡ ΛΟΠΕΖ δεν ειναι γκέϋ.
Δυστυχως για σενα.
εισαι θεοσ!γουσταρεισ μανουρα παλιΡε συ Λοπεζ ,
εσυ ειδοποιησες την αννα μαρια 88 ?
Ομολογησε οτι επικοινωνεις με πμ μαζι της .
Ουφ ,και ανησυχουσα για το κοριτσι ,μηπως επαθε βαρια καταθλιψη .
Ευτυχως ειναι καλα.
Επανηλθε και βριζει.
Που εισαι πουλοπαιχτης , να τα πειτε με το "κοριτσι".
Ρε Μαριαννα τελικα δεν ειπες ησουν Catman?
Δεν ειναι λιγο υπερβολικα ολα αυτα?
Δεν ηταν Catman.Κατι χειροτερο.Cameraman ,υπευθυνος για τις ..."γενικαΡε Μαριαννα τελικα δεν ειπες ησουν Catman?
Δεν ειναι λιγο υπερβολικα ολα αυτα?
οσο σοβαρη μπορει να ειμαι σε τετοιο φορουμτωρα συγγνωμη με ρωτας στα σοβαρα?
οσο σοβαρη μπορει να ειμαι σε τετοιο φορουμ
θείτσα VELVY ,εδω δεν ειναι το κασμοπολιταν ,για να μπαινουν να μιλουν οι γεροντοκορες και οι γκέϋ .
Εδω ειναι BOURDELA.TV .
Οπως δεν παρεμβαινετε στην συζητηση μιας αντροπαρεας ,γιατι ειστε ανεπιθυμητες ,ετσι και εδω στο μπου τβ, δεν χρειαζεται να μπαινετε .