Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σουργελο εισαι αν δεν θες να ειναι το παιδι σου πουτανα και σοβαρος οταν λες "μακαρι η κορη μου να γινοταν πορνοσταρ/πουτανα"?  :S
και μη ξαναρωτησεις γιατι ειναι η Τζουλια πουτανα, το οτι ειναι βιζιτα το ξερουν και οι παπιες αλλα και στη τσοντα αν δν ηταν πουτανα δεν θα επαιζε
γαμιεται για τα λεφτα αρα πουτανα, ποσο πιο απλο?  :headbang:
ακομη και αυτοι που λενε "γουσταρουμε Τζουλια θελουμε κι αλλη τσοντα" πουτανα τη λενε και junkie
επειδη οι συγγενεις μου εχουν δει τετοιες φωτογραφησεις σημαινει οτι θελουν να δουν και τον δικο τους ανθρωπο να τα πεταει ολα?
αν και θεωρω πως μια γυμνη φωτογραφηση απεχει πολυυυυυυυυυυυυυυυ απο μια τσοντα αλλα τεσπα...
Σουργελο για την εν γενει συμπεριφορα σου, οπως αυτη αναδυεται απο τα posts σου.
Δεν μιλησαμε ΠΟΥΘΕΝΑ στο να κανεις το παιδι σου πουτανα... επιτηδες με διαστρεβλωνεις ή σου ξεφευγει? :s&m_2:
Εκτος αν θεωρεις το γυρισμα πουτανια(το οποιο κατα τα αλλα λες οτι δεν σε ενοχλει).
Και η γυμνη φωτο για λεφτα γινεται.
Πουτανα θα τη λεγανε και τιποτα να μην εκανε, ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Κι εγω αλλωστε οπως εχεις δει "τσουλια" τη λεω :)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οχι παιδι μου, οι κινησεις μετα την κυκλοφορια της τσοντας.
Τα καλλιστεια ηταν πριν χροβνια, και εκει λει την εσπρωξε ο πατερας της παρα τη θεληση της... σου ακουγεται αληθινο (και)αυτο?
Να εχεις μεσα σου πιο πραγμα? Προσπσθεις να συνδεσεις καλλιστεια με πορνεια?
Υποκριτρια ειπαμε γιατι εισαι, μην κανεις τωρα την ανιδεη.

δεν ρωτησα γιατι ειμαι υποκριτρια, αποψη σου
αλλα πως τη μια μας λες ποσο γαματη ειναι η Τζουλια ενω παραδεχεσαι οτι υποκρινεται και πας να μου τη πεις εμενα με το ιδιο επειχειρημα? δεν στεκει...
η συμπεριφορα της πριν και μετα τη τσοντα ειναι ιδια, το υφακι και το δηθεν παραμενει
και πες καλα ολα αυτα, αλλα το να προσπαθεις απ το πουθενα να κανεις θεμα για ν'ασχολουνται ολοι μαζι σου ειναι τραγικο
κλεινει τα αυτια στη Δημιτριου, τσακωνεται με τη Μπαστα, με την οικογενεια της, δηλωνει ξανα και ξανα ποσο τελεια ειναι και ποσο τη ζηλευουν ολοι και ολες, δινει γλωσσοφιλα με πουστηδες και κανει τη σχεση της με το ψωμοπουλο σιριαλ!
αυτα ειναι που δεν γουσταρω και αυτη ειναι η αποψη μου απλο

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πριν 2 λεπτα το πες και σου απαντησα ηδη
φυσικα και μπορω να αντιληφθω τη διαφορα αλλα εγω τη βρισκω και ωραια γυναικα και πριν γαμηθει "καυλα" τη θεωρουσα
αλλα αφου δεν εχει ουτε τπτ σπουδαιο απο εμφανιση οπως λες, και η καυλα της τσοντας ηταν απλα οτι ειδαμε μια διασημη να τον περνει, ποια ακριβως ειναι τα προσοντα της στα οποια αναφερεσαι συνεχως?  :think:
Eσυ μπορει να την εβρισκες ωραια γυναικα, εγω οχι και μου ηταν αδιαφορη. Μετα το συμβαν ομως αλλαξαν τα πραγματα, μπηκαν σε νεα βαση. Απεκτησε ειδικο βαρος η τσουλια, εγινε καποια. Οχι μόνο για μενα, και για εκατομμυρια αλλους ελληνες. Αυτη ειναι η μεγαλη επιτυχια της. Τα προσοντα ειναι αυτα ακριβως, οτι τολμησε να κανει μια τοσο σκληρη τσοντα(για πρωτη φορα στην Ιστορια).
Δε σου φτανουν? :)

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πουλοπαιχτης σε...ταπωσε η "ανναμαρια " !
Παντως αυτη στις φωτο ,συμφωνα με παλιοτερη δημοσιευση στην απογευματινη ,λεγεται Μαριαννα Αναγνωστοπουλου ,μενει στην Γλυφαδα και εχει ασχοληθει με παραδοσιακους χορους (Βλ.θρεντ "οι γκομενες του σάϊτ").
Kι εγω λεγομαι πάππας Βενέδικτος, μενω στο Βατικανο και κανω παρτουζες με τους καρδιναλιους.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σουργελο για την εν γενει συμπεριφορα σου, οπως αυτη αναδυεται απο τα posts σου.
Δεν μιλησαμε ΠΟΥΘΕΝΑ στο να κανεις το παιδι σου πουτανα... επιτηδες με διαστρεβλωνεις ή σου ξεφευγει? :s&m_2:
Εκτος αν θεωρεις το γυρισμα πουτανια(το οποιο κατα τα αλλα λες οτι δεν σε ενοχλει).
Και η γυμνη φωτο για λεφτα γινεται.
Πουτανα θα τη λεγανε και τιποτα να μην εκανε, ετσι ειναι αυτα τα πραγματα. Κι εγω αλλωστε οπως εχεις δει "τσουλια" τη λεω :)

εσυ δεν ειπες οτι μακαρι να μπορουσε  η κορη σου να γινει πορνοσταρ?  :uglystupid:
τη τσοντα ναι τη θεωρω πουτανια και εξηγησα γιατι και δεν μ'ενοχλει εφοσον δεν γινεται πρωτυπο
ας το κανει εκεινη αφου γουσταρει, με τους αντρες να παραλληρουν στο ονομα Τζουλια και να θελουν να βλεπουν τις τσοντες της, το βρισκω απολυτα λογικο
αλλα αυτη η συνεχης προβολη εχει κουρασει
δεν γινονται ολες οι γυμνες φωτογραφησεις για λεφτα, εχω κανει γυμνο για εκθεσεις και δν πηρα φραγγο.
αλλα και παλι στη φωτογραφηση δεν γαμιεσαι

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ο τακτικος καθηγητης ψυχιατρικης στο Αιγινητειο Παπαδημητριου .Αν εχεις καποιο γνωστο ψυχολογο ή ψυχιατρο ,βαλε να ρωτησει.
Μπορει να εχεις πολλες γνωσεις ,αλλα καλο, ειναι να ακουμε και τους ειδικους.
Και σου ειπα .Δεν ειναι το θεμα οτι γυρισε τσοντα.
Η κοπελλα ειναι διαταραγμενη ,οπως φαινεται απο την συνολικη της συμπεριφορα.
Το οτι την συμπαθουμε και μας αρεσει ,αυτο δεν αλλαζει τα πραγματα.
Το οτι ο πατερας της φανερωσε στα καναλια οτι κανει
βιζιτες ,πως σου φαινεται?
Η μηνυση στον πατερα της γι' αυτο ?
Eιπαμε, διαγνωση απ την οθονη δε γινεται. Αν οντως την εκανε ο τυπος ειναι μεγας ηλιθιος.
Η συνολικη συμπεριφορα το ειπαμε, ειναι προσχεδιασμενη, δεν γινεται τυχαια. Τι νομιζεις οτι κανουν οι μανατζερς της? αυτη ειναι η δουλεια τους, image makers, παρουσιαζουν μια πλαστη επικοινωνιακη εικονα.
Πιθανοτατα να ειναι ΚΑΙ ο πατερας της μες στο κολπο.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eσυ μπορει να την εβρισκες ωραια γυναικα, εγω οχι και μου ηταν αδιαφορη. Μετα το συμβαν ομως αλλαξαν τα πραγματα, μπηκαν σε νεα βαση. Απεκτησε ειδικο βαρος η τσουλια, εγινε καποια. Οχι μόνο για μενα, και για εκατομμυρια αλλους ελληνες. Αυτη ειναι η μεγαλη επιτυχια της. Τα προσοντα ειναι αυτα ακριβως, οτι τολμησε να κανει μια τοσο σκληρη τσοντα(για πρωτη φορα στην Ιστορια).
Δε σου φτανουν? :)

ε χαιρω πολυ! "την ειδα με διαφορετικο ματι επειδη την ειδα να γαμιεται"  :2funny:
λογικο οι περισσοτεροι αντρες να τη γουσταραν τη φαση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ανεβηκε στα ματια τους ως ατομο, προσωπικοτητα η οτιδηποτε, δεν σημαινει οτι δεν τη δουλευουν οι παντες (μπορουν να τη δουλευουν και να καυλωνουν ταυτοχρονα το ενα δεν αναιρει το αλλο) και δεν σημαινει οτι δεν ειναι και τρελη!
η απολυτη trash γκομενα  :grin:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eιπαμε, διαγνωση απ την οθονη δε γινεται. Αν οντως την εκανε ο τυπος ειναι μεγας ηλιθιος.
Η συνολικη συμπεριφορα το ειπαμε, ειναι προσχεδιασμενη, δεν γινεται τυχαια. Τι νομιζεις οτι κανουν οι μανατζερς της? αυτη ειναι η δουλεια τους, image makers, παρουσιαζουν μια πλαστη επικοινωνιακη εικονα.
Πιθανοτατα να ειναι ΚΑΙ ο πατερας της μες στο κολπο.

στη Τζουλια δεν μπροσουμε να κανουμε διαγνωση εχει το αλαθητο του παππα, ενω σ'εμενα (μεσα απ την οθονη και παλι) κανουμε και καταληγουμε στο οτι ειμαι ενας ψυχασθενης γκει!  :2funny:
ρε δεν παμε καλαααααααααααα  :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ρωτησα γιατι ειμαι υποκριτρια, αποψη σου
αλλα πως τη μια μας λες ποσο γαματη ειναι η Τζουλια ενω παραδεχεσαι οτι υποκρινεται και πας να μου τη πεις εμενα με το ιδιο επειχειρημα? δεν στεκει...
η συμπεριφορα της πριν και μετα τη τσοντα ειναι ιδια, το υφακι και το δηθεν παραμενει
και πες καλα ολα αυτα, αλλα το να προσπαθεις απ το πουθενα να κανεις θεμα για ν'ασχολουνται ολοι μαζι σου ειναι τραγικο
κλεινει τα αυτια στη Δημιτριου, τσακωνεται με τη Μπαστα, με την οικογενεια της, δηλωνει ξανα και ξανα ποσο τελεια ειναι και ποσο τη ζηλευουν ολοι και ολες, δινει γλωσσοφιλα με πουστηδες και κανει τη σχεση της με το ψωμοπουλο σιριαλ!
αυτα ειναι που δεν γουσταρω και αυτη ειναι η αποψη μου απλο
Eιπαμε, ειναι γαματη που τολμησε και προχωρησε στο βημα. Ολα τα top ονοματα του χωρου αυτου υποκρινονται, παντα ετσι ειναι. Και η τσοντα μια υποκρισια ειναι, ρολους υποδυονται.
Για ποιο υφακι λες? Οταν απ το πουθενα(που δεν ειναι βεβαια πουθενα εδω) μπορεις να κανεις θεμα ειναι ενα τεραστιο ΣΥΝ, γιατι δυσκολευεσαι να το καταλάβεις? Στο χωρο αυτο η προβολη και η διαφημιση ειναι το παν. Καπως ετσι και η Βουγιουκλακη εμενε χρονια στην επικαιροτητα χωρις να γυριζει ταινιες ή σηριαλ.
Τα.. γλωσσοφιλα στον Κωστετσο σε ενοχλησαν, αν ειναι δυνατον... που νομιζες οτι ζεις τελικα, στη Σαουδικη Αραβια μηπως?

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μαρη ακομα εδω εισαι αιντε τρβα για υπνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εσυ δεν ειπες οτι μακαρι να μπορουσε  η κορη σου να γινει πορνοσταρ?  :uglystupid:
τη τσοντα ναι τη θεωρω πουτανια και εξηγησα γιατι και δεν μ'ενοχλει εφοσον δεν γινεται πρωτυπο
ας το κανει εκεινη αφου γουσταρει, με τους αντρες να παραλληρουν στο ονομα Τζουλια και να θελουν να βλεπουν τις τσοντες της, το βρισκω απολυτα λογικο
αλλα αυτη η συνεχης προβολη εχει κουρασει
δεν γινονται ολες οι γυμνες φωτογραφησεις για λεφτα, εχω κανει γυμνο για εκθεσεις και δν πηρα φραγγο.
αλλα και παλι στη φωτογραφηση δεν γαμιεσαι
Eπιτελους ηθε η ωρα να μιλησουμε γιαυτο. Τοση ωρα το απεφευγες.
Η τσοντα ΔΕΝ ειναι σε καμμια περιπτωση πουτανια. Γιατι για τον αντρα τι ειναι?...
Παλι εμφανιζεις αυτα τα θλιβερα στερεοτυπα που σου εχουν φυτεψει στη κρανα.
Ειναι μια δουλεια οπως ολες και μην θεωρεις κατωτερη και πουτανα τη γυναικα που συμμετεχει σε αυτες.
Δεν εχει σημασια που δεν γαμιεσαι στη φωτογραφηση, παλι μαλακια τραβανε οταν βλεπουν το κωλο σου.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eιπαμε, ειναι γαματη που τολμησε και προχωρησε στο βημα. Ολα τα top ονοματα του χωρου αυτου υποκρινονται, παντα ετσι ειναι. Και η τσοντα μια υποκρισια ειναι, ρολους υποδυονται.
Για ποιο υφακι λες? Οταν απ το πουθενα(που δεν ειναι βεβαια πουθενα εδω) μπορεις να κανεις θεμα ειναι ενα τεραστιο ΣΥΝ, γιατι δυσκολευεσαι να το καταλάβεις? Στο χωρο αυτο η προβολη και η διαφημιση ειναι το παν. Καπως ετσι και η Βουγιουκλακη εμενε χρονια στην επικαιροτητα χωρις να γυριζει ταινιες ή σηριαλ.
Τα.. γλωσσοφιλα στον Κωστετσο σε ενοχλησαν, αν ειναι δυνατον... που νομιζες οτι ζεις τελικα, στη Σαουδικη Αραβια μηπως?

τι να σου πω, εισαι της αποψης οτι μπροστα στο χρημα και τη δοξα μπορουν να θυσιαστουν τα παντα, ηθηκες αξιες, οικογενεια κλπ και οτι η προβολη ακομη και η κακη ειναι επιτυχια
και εγω διαφωνω
δεν θεωρω επιτυχια να σε δουλευουν οι παντες και ουτε θα πω μπραβο στη Ντουβλη που λεει θα κανει τσοντα για να βγαλει λεφτα για το παιδι της γιατι το παιδι της μετα στο σχολειο θα ειναι επικεντρο αρνητικων σχολιασμων κι ας εχει φραγγα
αλλα σιγουρα θα ναι πιο "τιμια πουτανα" γιατι δεν θα αρχισει τα δηθεν "Αχ δεν γνωριζα"
και δεν μ ενοχλησαν τα φιλια με τον Κωστετσο, αυτο που καταδικαζω ειναι η μανια μιας ομορφης κοπελας να ασχολουνται συνεχεια μαζι της, ακομη και αν οι αφορμες ειναι γελοιες
και μη συγκρινεις τη Τζουλια με την Βουγιουκλακη σαν Φουρθιωτης νο2 ελεος! :2funny:
αποψη σου και αποψη μου, μη το κουραζουμε αλλο ...

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ε χαιρω πολυ! "την ειδα με διαφορετικο ματι επειδη την ειδα να γαμιεται"  :2funny:
λογικο οι περισσοτεροι αντρες να τη γουσταραν τη φαση αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ανεβηκε στα ματια τους ως ατομο, προσωπικοτητα η οτιδηποτε, δεν σημαινει οτι δεν τη δουλευουν οι παντες (μπορουν να τη δουλευουν και να καυλωνουν ταυτοχρονα το ενα δεν αναιρει το αλλο) και δεν σημαινει οτι δεν ειναι και τρελη!
η απολυτη trash γκομενα  :grin:
Στα εξηγω συνεχεια και παλι δυσκολευεσαι να τα αντιληφθεις, και οχι μονο αυτα αλλα τα στρεβλωνεις κιολας :s&m_2:
"Την ειδα με διαφορετικο ματι επειδη τολμησε για πρωτη φορα και γαμηθηκε η Νο1 επωνυμη στα κυβικα της" ειναι η σωστη φραση.
Τι εννοεις "ανεβηκε στα ματια τους"? ως τι να ανεβει? και γιατι εχεις παντα αυτη την υποβιβαστικη για σενα αντιληψη του 1930 οτι πρεπει να ανεβεις στα ματια καποιου αντρα για να παρεις αξια και να γινεις και καλα "σεβαστη" αντι για πουτανα?
Μεταξυ μας, παντα πουτανα θα εισαι ουτως ή αλλως :2funny:
Τρελη δεν ειναι αυτη, εσυ εισαι τρελη, οταν δηλωνεις οτι σε ενοχλουν τα... γλωσσοφιλα με τον Κωστετσο. Και τρελη, και αναχρονιστικη και ζηλιαρα...
Λες οτι ειναι τρας, ok, πες μου ΠΟΙΑ δεν ειναι τρας.
Αληθεια, τι κακο θα παθει και τρας να ειναι? θα πεσει η υποληψη της ή θα μειωθει ο τραπεζικος λογ/σμος της? Ειναι τοσο αφελης ο τροπος σκεψης σου :-
Καμμια γυναικα δεν ανεβαινει στα ματια του αντρα σαν προσωπικοτητα ετσι οπως το εννοεις.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eπιτελους ηθε η ωρα να μιλησουμε γιαυτο. Τοση ωρα το απεφευγες.
Η τσοντα ΔΕΝ ειναι σε καμμια περιπτωση πουτανια. Γιατι για τον αντρα τι ειναι?...
Παλι εμφανιζεις αυτα τα θλιβερα στερεοτυπα που σου εχουν φυτεψει στη κρανα.
Ειναι μια δουλεια οπως ολες και μην θεωρεις κατωτερη και πουτανα τη γυναικα που συμμετεχει σε αυτες.
Δεν εχει σημασια που δεν γαμιεσαι στη φωτογραφηση, παλι μαλακια τραβανε οταν βλεπουν το κωλο σου.

εχει σημασια γιατι δεν με ειδανε πουθενα να γαμιεμαι
η πουτανα δεν ειναι αυτη που πληρωνεται για να κανει σεξ? αρα και η πορνοσταρ πουτανα ειναι!
αλλα δεν θα κρινω εγω τη Τζουλια απ αυτο, ας ειναι πουτανα δικαιωμα της, μη μας τα πριζει ομως για το πως εβηξε και το πως εκλασε!
και σιγουρα φταινε και τα καναλια αλλα κι αυτη το προκαλει

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Στα εξηγω συνεχεια και παλι δυσκολευεσαι να τα αντιληφθεις, και οχι μονο αυτα αλλα τα στρεβλωνεις κιολας :s&m_2:
"Την ειδα με διαφορετικο ματι επειδη τολμησε για πρωτη φορα και γαμηθηκε η Νο1 επωνυμη στα κυβικα της" ειναι η σωστη φραση.
Τι εννοεις "ανεβηκε στα ματια τους"? ως τι να ανεβει? και γιατι εχεις παντα αυτη την υποβιβαστικη για σενα αντιληψη του 1930 οτι πρεπει να ανεβεις στα ματια καποιου αντρα για να παρεις αξια και να γινεις και καλα "σεβαστη" αντι για πουτανα?
Μεταξυ μας, παντα πουτανα θα εισαι ουτως ή αλλως :2funny:
Τρελη δεν ειναι αυτη, εσυ εισαι τρελη, οταν δηλωνεις οτι σε ενοχλουν τα... γλωσσοφιλα με τον Κωστετσο. Και τρελη, και αναχρονιστικη και ζηλιαρα...
Λες οτι ειναι τρας, ok, πες μου ΠΟΙΑ δεν ειναι τρας.
Αληθεια, τι κακο θα παθει και τρας να ειναι? θα πεσει η υποληψη της ή θα μειωθει ο τραπεζικος λογ/σμος της? Ειναι τοσο αφελης ο τροπος σκεψης σου :-
Καμμια γυναικα δεν ανεβαινει στα ματια του αντρα σαν προσωπικοτητα ετσι οπως το εννοεις.

πω ρε φιλε λετε για μενα λλα κι εσυ το χεις καψει μιλαμε  :uglystupid:

ναι ειμαι οπισθοδρομικη ζηλειαρα υποκριτρια ολα τα κακα του κοσμου και η Τζουλια ειναι η απολυτη ελληνιδα σταρ!

μην το κουραζουμε...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
τι να σου πω, εισαι της αποψης οτι μπροστα στο χρημα και τη δοξα μπορουν να θυσιαστουν τα παντα, ηθηκες αξιες, οικογενεια κλπ και οτι η προβολη ακομη και η κακη ειναι επιτυχια
και εγω διαφωνω
δεν θεωρω επιτυχια να σε δουλευουν οι παντες και ουτε θα πω μπραβο στη Ντουβλη που λεει θα κανει τσοντα για να βγαλει λεφτα για το παιδι της γιατι το παιδι της μετα στο σχολειο θα ειναι επικεντρο αρνητικων σχολιασμων κι ας εχει φραγγα
αλλα σιγουρα θα ναι πιο "τιμια πουτανα" γιατι δεν θα αρχισει τα δηθεν "Αχ δεν γνωριζα"
και δεν μ ενοχλησαν τα φιλια με τον Κωστετσο, αυτο που καταδικαζω ειναι η μανια μιας ομορφης κοπελας να ασχολουνται συνεχεια μαζι της, ακομη και αν οι αφορμες ειναι γελοιες
και μη συγκρινεις τη Τζουλια με την Βουγιουκλακη σαν Φουρθιωτης νο2 ελεος! :2funny:

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !!!

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και εγω διαφωνω
Οχι, μη λες πραγματα που δεν λεω. Το θεμα ειναι οτι οι ηθικες αξιες που εχεις ειναι του 1930 και σημερα δεν ισχυουν. Δεν υπαρχει παρθενια ως το γαμο, ουτε κοκκορας να σφαξουμε. Αλλωστε, εσυ που κανεις γυμνες φωτογραφησεις με αμοιβη, εχεις βαλει σιλικονη για να βλεπει ο αλλος τα μεγαλα βυζια και να τραβαει μαλακια, δεν θα μπορουσες καν να μιλησεις για τετοιες ηθικες αξιες.
Δεν το λεω εγω οτι any publicity is good publicity, ολοι το γνωριζουν αυτο εδω και πολλα χρονια, απλα εσυ το ακους τωρα γιατι εισαι μικρη και ασχετη(και ανορθογραφη btw), με αλλα λογια εχεις χαμηλο επιπεδο και μειωμενη ικανοτητα κρισης.
Λες οτι δεν θεωρεις επιτυχια να σε δουλευουν, αλλα δεν ισχυει αυτο, δεν σε δουλευουν ετσι οπως το νομιζεις. Περισσοτερο σε δουλευουν ολοι αν εισαι μια ασημαντη υπαλληλος των 3 κι 60. Κι αν δε σε δουλεψουν τι θα σου κανουν, θα σε δοξασουν? Οχι, θα σε μουτζωσουν. Να εισαι σιγουρη οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως απ αυτο το φορουμ, που συμφωνουν ή οχι με τις αποψεις σου, σε εχουν μουτζωμενη. Την ηθικη δικαιωση ή οτι αλλο παρομοιο σκεφτεσαι δεν πρεπει ετσι κι αλλως να τη περιμενεις απο αλλους, τη ξερεις μονο εσυ ποτε την εχεις.
Σε επιασε ο πονος για το... παιδι της Ντουβλη? Ο μπαμπας σου που ειδε τη σιλικονη σου τι θα σκεφτει αραγε? οτι εισαι η σεμνη κοπελα του κατηχητικου? οχι, θα σκεφτει οτι εισαι μια πορνη του κερατα.
Ειναι δεδομενο οτι οι σταρς θελουν συνεχεια να ασχολουνται μαζι τους(επιδειξιομανια) οποτε μη σε ξενιζει αυτο, κι αν σε ενοχλει τοσο πολυ απλα μη το παρακολουθεις και μη καθεσαι να ποσταρεις σε φορουμς με τις ωρες, δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις κατι που δεν σου αρεσει.
Δεν συνεκρινα τη Βουγιουκλακη με τη τσουλια (συνεχως με διαστρεβλωνεις γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεω, συνεπεια κι αυτο του χαμηλου σου επιπεδου) σου εξηγησα μονο οτι τετοια κολπα συνηθιζουν οι επωνυμοι να κανουν για να μενουν συνεχως στην επικαιροτητα.
Τελος φυσικα και εισαι ελευθερη να μην το κουρασεις αλλο, οπως ειπες.  

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Και ο πουλοπαιχτης τα λεει πολυ ωραια και Ωμα (σταρατα)

βεβαια διαφορετικο το σκεπτικο και των δυο...

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Οχι, μη λες πραγματα που δεν λεω. Το θεμα ειναι οτι οι ηθικες αξιες που εχεις ειναι του 1930 και σημερα δεν ισχυουν. Δεν υπαρχει παρθενια ως το γαμο, ουτε κοκκορας να σφαξουμε. Αλλωστε, εσυ που κανεις γυμνες φωτογραφησεις με αμοιβη, εχεις βαλει σιλικονη για να βλεπει ο αλλος τα μεγαλα βυζια και να τραβαει μαλακια, δεν θα μπορουσες καν να μιλησεις για τετοιες ηθικες αξιες.
Δεν το λεω εγω οτι any publicity is good publicity, ολοι το γνωριζουν αυτο εδω και πολλα χρονια, απλα εσυ το ακους τωρα γιατι εισαι μικρη και ασχετη(και ανορθογραφη btw), με αλλα λογια εχεις χαμηλο επιπεδο και μειωμενη ικανοτητα κρισης.
Λες οτι δεν θεωρεις επιτυχια να σε δουλευουν, αλλα δεν ισχυει αυτο, δεν σε δουλευουν ετσι οπως το νομιζεις. Περισσοτερο σε δουλευουν ολοι αν εισαι μια ασημαντη υπαλληλος των 3 κι 60. Κι αν δε σε δουλεψουν τι θα σου κανουν, θα σε δοξασουν? Οχι, θα σε μουτζωσουν. Να εισαι σιγουρη οτι ΟΛΟΙ ανεξαιρετως απ αυτο το φορουμ, που συμφωνουν ή οχι με τις αποψεις σου, σε εχουν μουτζωμενη. Την ηθικη δικαιωση ή οτι αλλο παρομοιο σκεφτεσαι δεν πρεπει ετσι κι αλλως να τη περιμενεις απο αλλους, τη ξερεις μονο εσυ ποτε την εχεις.
Σε επιασε ο πονος για το... παιδι της Ντουβλη? Ο μπαμπας σου που ειδε τη σιλικονη σου τι θα σκεφτει αραγε? οτι εισαι η σεμνη κοπελα του κατηχητικου? οχι, θα σκεφτει οτι εισαι μια πορνη του κερατα.
Ειναι δεδομενο οτι οι σταρς θελουν συνεχεια να ασχολουνται μαζι τους(επιδειξιομανια) οποτε μη σε ξενιζει αυτο, κι αν σε ενοχλει τοσο πολυ απλα μη το παρακολουθεις και μη καθεσαι να ποσταρεις σε φορουμς με τις ωρες, δεν εισαι υποχρεωμενη να κανεις κατι που δεν σου αρεσει.
Δεν συνεκρινα τη Βουγιουκλακη με τη τσουλια (συνεχως με διαστρεβλωνεις γιατι δεν καταλαβαινεις τι λεω, συνεπεια κι αυτο του χαμηλου σου επιπεδοπυ) σου εξηγησα μονο οτι τετοια κολπα συνηθιζουν οι επωνυμοι να κανουν για να μενουν συνεχως στην επικαιροτητα.
Τελος, φυσικα και εισαι ελευεθερη να μην το κουρασεις αλλο, οπως ειπες.  

ρε εισαι ντιπ για ντιπ μιλαμε!
η ασημαντη υπαλληλος εχει αξιοπρεπεια ρε ατομο δεν κανει βιζιτες για να τρωει σουσι!
οι ηθηκες αξιες ειναι διαχρονικες δεν πανε με τη δεκαετια!
και καλυτερα να μαι χαμηλου επιπεδου παρα υψηλου και να κανω Θεες τις πουτανες
εκφερω τη γνωμη μου και εχω καθε δικαιωμα να το κανω ειτε ειναι θετικη ειτε οχι και απ'οτι φαινεται οι περισσοτεροι διαφωνουν μαζι σου
δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω οτι any publicity is good publicity αλλα ειναι κατι με το οποιο δεν συμφνω και πολλα πετυχημενα και καταξιωμενα ατομα ακομη και στο χωρο της Τζουλιας δεν το εφαρμοζουν και μια χαρα ειναι η ζωουλες τους!
και μη πιανεις στο στομα σου το πατερα μου, δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι σχεση εχω εγω μαζι του
ειμαι εγω χαμηλου επιπεδου που διαστρευλωνω τα λογια σου και εισαι εσυ υψηλου οταν μου λες οτι ο πατερας μου με θεωρει πορνη του κερατα?
δεν θα σε βρισω για να μη πεσω στο επιπεδο σου...
απλα τραβα να δοξασεις τη καθε Τζουλια λοιπον και να μεγαλωσεις τα παιδια σου μ αυτα τα πρωτυπα :jerking:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
εχει σημασια γιατι δεν με ειδανε πουθενα να γαμιεμαι
η πουτανα δεν ειναι αυτη που πληρωνεται για να κανει σεξ? αρα και η πορνοσταρ πουτανα ειναι!
αλλα δεν θα κρινω εγω τη Τζουλια απ αυτο, ας ειναι πουτανα δικαιωμα της, μη μας τα πριζει ομως για το πως εβηξε και το πως εκλασε!
και σιγουρα φταινε και τα καναλια αλλα κι αυτη το προκαλει
Αυτη λογικο ειναι να το προκαλει, ειναι η δουλεια της αυτη, απ αυτο τρεφεται. Ποτε θα το καταλαβεις? :s&m_2:
Αν νομιζεις οτι σου τα πρηζει, τοτε γιατι την παρακολουθεις και τη συζητας??
Οk, πληρωνεται αρα ειναι πουτανα, ο αντρας τι ειναι? μαγκας ε? Οπως και το περιμενα, απεφυγες να απαντησεις. Γιατι απλα και παλι εβγαλες τη προκαταλειψη και το αισθημα της κατωτεροτητας που εχεις. Ξυπνα επτελους, δεν ειμαστε πια στην εποχη της γιαγιας σου.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να κανεις τσοντα, κανενα απολυτως. Ειναι μια δουλεια οπως τοσες. Κι αν το σκεφτεις, η φωτογραφιση ειναι χειροτερη, γιατι μενει στο χαρτι και τη βλεπεις συνεχεια τη πουτανα αυτη, ενω τη πουτανα της ταινιας θα τη δεις μια φορα και θα τη ξεχασεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom