Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Τζουλια τα κονομησε ,αλλα τα λεφτα δεν ειναι το παν ,ομως θα μπορεσει να πληρωσει με αυτα τους ψυχιατρους.
Το θεμα ειναι ,η ΑνναΜαρια 88 ,που εβγαλε μονο πενταροδεκαρες ,αν αρρωστησει απο αυτη την λαθος πορεια που ακολουθει ,υπαρχει καποιος να την βοηθησει ?
Την παρασυρανε να υπογραψει μια συνεντευξη που την υποβιβαζει σαν ατομο ,οχι γιατι ειναι τολμηρη ,αλλα γιατι την μειωνει σαν προσωπικοτητα .

τι σε κοφτει τωρα αν εγω θα μπω στο τρελαδικο κι εχεις λυσσαξει?  :think:
και δεν με παρασυρανε να το κανω, μονη μου το εκανα, δεν εχω ταμπου σ'αυτα τα θεματα, μιλαω ελευθερα και ετσι απαντησα και οταν μου ζητηθηκε
Eιδες τωρα τι εγινε?... :) Αυτα που λες εσυ για την τσουλια, τα λεει ο φιλος για σενα...
Κι αυτα που απανταω τοση ωρα εγω για να υπερασπιστω τη τσουλια τα χρησιμοποιεις κι εσυ για να υπερασπιστεις τον εαυτο σου!
Βλεπεις τελικα τι χαλι μαυρο εισαι? Καλα κρασα... :uglystupid:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
την ειχε στο ορθιο και την πηδαγε απο πισω,κι αυτο πισωκολλητο ειναι και μαλιστα το καλυτερο  :fuck1:.
Εμενα μου αρεσε αυτο που εκανε στα καναλια,ολο αυτο το ναζι και η ατελειωτη καβλα που γεμιζε την οθονη.Εκατομυρια καβλο-ηλεκτρονια κατελαβαν τον καθοδικο σωληνα.Μπραβο για αλλη μια φορα στη Τζουλια για ειναι ενα ΑΞΙΟ ΜΟΥΝΙ που αξιζει ολα τα πεη του κοσμου να την σκισουν doggy style και να της κανουν πολλα BUKKAKE στο προστυχο κι αλλοιθωρο εκφυλα απο τον Θεο(μεγαλη η χαρη Του) ευλογημενο μουτρακι της :boobies:  :boobies: :boobies:

:2funny: :2funny: :2funny:
τι να σου πω? αποψη σου  :P

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Aρα, επαναλαμβανω, το θεμα σου εχει να κανει με το γυρισμα της τσοντας.
Γιατι ειναι κακο να γυρισει καποιος/καποια τσοντα? Ή μηπως να πω μόνο "καποια"? :rolleyes: θα ατιμαστει και δεν θα βρισκει γαμπρο ε?
Θα σφαξουμε και κοκκορα? :2funny: :2funny: :2funny:
Πουλοπαιχτης φιλε ,τσοντες γυριζε και η Τρέϊσυ Λορντς και η  Τζενα Τζεημσον και δεν ειναι
ψυχιατρικες περιπτωσεις .
Η Τζουλια μας ,δυστυχως ειναι.
Αυτα λενε ειδικευμενοι ψυχιατροι ,μπορεις να αμφισβητησεις την διαγνωση τους.
Ο χρονος θα δειξει ,ελπιζω να κανουν λαθος γιατι το συμπαθω το τζουλιακι.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Βασικα εχει σνιφαρει τη μιση Κολομβια.Ελπιζω να αφησει την εκλυτη ζωη και τους κωλομπαραδες μανατζερ και να αφοσιωθει στις τσοντες,οπου εχει πολλα να δωσει αυτο το ταλαντουχο πορνιδιο.Κατ'αρχας ΚΩΛΟ και μετα GANG BANG με μαυρους.Ο λαος απαιτει απο την Τζουλια εξελιξη :knockinb:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Θρεντ σχετικα με μουσικη ( Ραχ/οφ.κλπ) !
Μπορει να ειναι η μικρη αδελφη της Αννα μαριας88 ,
που ποσταρει.
Μα σε αυτο το θρεντ ειχε μερες να γραφτει κατι... περιμενα αλλα ματαια.
Οχι η μικρη αδελη της... μαλλον ο μικρος αδελφος της ;)

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Βασικα εχει σνιφαρει τη μιση Κολομβια.Ελπιζω να αφησει την εκλυτη ζωη και τους κωλομπαραδες μανατζερ και να αφοσιωθει στις τσοντες,οπου εχει πολλα να δωσει αυτο το ταλαντουχο πορνιδιο.Κατ'αρχας ΚΩΛΟ και μετα GANG BANG με μαυρους.Ο λαος απαιτει απο την Τζουλια εξελιξη :knockinb:
Καραλιακουρα ! Δυναμη το αβαταρ σου !

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Eιδες τωρα τι εγινε?... :) Αυτα που λες εσυ για την τσουλια, τα λεει ο φιλος για σενα...
Κι αυτα που απανταω τοση ωρα εγω για να υπερασπιστω τη τσουλια τα χρησιμοποιεις κι εσυ για να υπερασπιστεις τον εαυτο σου!
Βλεπεις τελικα τι χαλι μαυρο εισαι? Καλα κρασα... :uglystupid:

δεν υπερασπιζομαι τον εαυτο μου, ειναι ματαιο να το κανεις οταν απεναντι σου εχεις εμπαθη ατομα
για 1000000000000000000000000000000000η φορα
δεν εκρινα τη τσοντα, δεν εκρινα τις γυμνες φωτογραφησεις, αλλα ολο το σουσουρο γυρω απ αυτο και γενικα το σχολιο μου το αρχικο ηταν οτι δεν ειναι η τυπισσα εξυπνη αλλα τρελη- ουδεμια σχεση δλδ αυτο με τη τσοντα!
και εγω δεν ειμαι καμια γνωστη να με παιζουν ολη τη μερα τα καναλια ωστε να κινδυνευω να περασω λαθος πρωτυπα

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Μα σε αυτο το θρεντ ειχε μερες να γραφτει κατι... περιμενα αλλα ματαια.
Οχι η μικρη αδελη της... μαλλον ο μικρος αδελφος της ;)
Τωρα που εμαθα την λεπτομερεια πως να ποσταρω σωστα απο το YOUTUBE ,θα κανω αναφορες λιαν προσεχως !
Ο μικρος αδελφος ,πρεπει να υποστηριζει την αδελφη του !

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οποιοδηποτε σουργελο ακομη κι εγω αν αρχισει τις μαλακιες τα καναλια θ ασχοληθουν μαζι του
φιρμα ηταν και η Θωδη φιρμα και η Μαλιωτακη φιρμα και η Βερα Λαμπρου φιρμα και η Τζουλια, αρα βλεπουμε οτι δεν χρειαζεται ιδιαιτερα προσοντα...
ειλικρινα δεν με κοφτει, απλα λεω την αποψη μου γιατι καλως η κακως ολη αυτη η ενασχοληση μ'αυτο το θεμα ειναι ενα φαινομαινο της κοινωνιας μας
απ'εκει και περα ποσως μ'ενδιαφερει
και απ οτι βλεπω κανεις δεν συμμεριζεται τις αποψεις σου, λες ολοι εδω πια να τη ζηλευουν?  :P
Oxι βεβαια, ειναι αδυνατο ετσι κι αλλιως να ασχοληθουν με το καθε σουργελο. Πηγαινε κι εσυ να δουμε... θα σε παρουν? θα σε πεταξουν απ τις σκαλες.
Προσπαθεις να το υποβιβασεις αλλα για να γινεις αστερας επιπεδου τσουλιας πρεπει να περασεις απο πολλα... παλουκια. Αυτες που ανεφερες ειχαν προσοντα, δεν ηταν... ανναμαριες.
Αφου δεν σε κοφτει τοτε τι βριζεις με τετοια μανια? Σαν βοθρος ακουγεσαι, παρολ αυτα "δεν σε ενδιαφερει".
Μαλλον τις δικες σου αποψεις ειναι που δεν συμμεριζονται. Για να συμφωνησει κανεις με τις δικες σου αποψεις πρεπει να ειναι κομπλεξαρισμενος, προκατειλημμενος και γενικα αφελης. Βεβαια εσυ απ οτι αποδειχτηκε τελικα δεν εισαι κατι απ αυτα, αλλα ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Oxι βεβαια, ειναι αδυνατο ετσι κι αλλιως να ασχοληθουν με το καθε σουργελο. Πηγαινε κι εσυ να δουμε... θα σε παρουν? θα σε πεταξουν απ τις σκαλες.
Προσπαθεις να το υποβιβασεις αλλα για να γινεις αστερας επιπεδου τσουλιας πρεπει να περασεις απο πολλα... παλουκια. Αυτες που ανεφερες ειχαν προσοντα, δεν ηταν... ανναμαριες.
Αφου δεν σε κοφτει τοτε τι βριζεις με τετοια μανια? Σαν βοθρος ακουγεσαι, παρολ αυτα "δεν σε ενδιαφερει".
Μαλλον τις δικες σου αποψεις ειναι που δεν συμμεριζονται. Για να συμφωνησει κανεις με τις δικες σου αποψεις πρεπει να ειναι κομπλεξαρισμενος, προκατειλημμενος και γενικα αφελης. Βεβαια εσυ απ οτι αποδειχτηκε τελικα δεν εισαι κατι απ αυτα, αλλα ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ.

προσοντα η Μαλιωτακη...
"αστερας επιπεδου Τζουλιας"
η απολυτη ελληνιδα σταρ ε?
τι να πω, δεν παιζεσαι! παραιτουμαι!  :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το προβλημα φιλε πουλοπαιχτης ειναι οτι μπορει να μιλας με ενα...ομοφυλοφιλο που να παριστανει την Αννα μαρια 88 !Και του μιλας και σοβαρα !
Eχω πει προ πολλου οτι αποκλειεται αυτη η ανναμαρια να ειναι γυναικα :s&m_2:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ναι εχεις δικιο τα καναλια εχουν μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης που ασχολουνται
αλλα σε παρακαλω, μη με κανεις να επαναλαμβανομαι! ειπα δεν με νοιαζει η τσοντα αλλα το "attitude"
και δν ειμαι συαδελφος, δεν ειμαι ουτε μοντελο, ουτε πορνοσταρ  :headbang:
Kι εγω εχω επαναλαβει πολλες φορες οτι το attitude ειναι προσχεδιασμενο, οχι τυχαιο. Οποτε μην πιστευεις αφελως οτι ειναι το φυσικο της attitude. Συναδελφισσα λεω απο την αποψη των τολμηρων φωτογραφησεων.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Kι εγω εχω επαναλαβει πολλες φορες οτι το attitude ειναι προσχεδιασμενο, οχι τυχαιο. Οποτε μην πιστευεις αφελως οτι ειναι το φυσικο της attitude. Συναδελφισσα λεω απο την αποψη των τολμηρων φωτογραφησεων.

προσχεδιασμενο ηταν και οταν πηγε στα καλλιστεια?
σιγουρα το παιζει λιγο παραπανω αλλα αν δεν το χεις μεσα σου δν γινεται αλλιως
και εχεις την αποψη οτι ολη η συμπεριφορα ειναι φτιαχτη και λες εμενα μετα υποκριτρια? ημαρτον παναιαμ!

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Στ'αρχιδια μου το γραφω το attitude και το δουλεμα που ριχνει η Τζουλια!Στα [size=10pt][size=10pt]λιγδιασμενα[/size][/size] παπαρια μου γραφω αυτο το συντηρητικο και συμπλεγματικο κομματι της ελληνικης κοινωνιας...
Aντε πλυνε τα λιγδιασμενα σου παπαρια, ρε βρωμιαρη. Ξυρισε τα κιολας και μετα μπορει να βρεθει και καποιος/ποια να τα γλυψει :)

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατσε να κανεις κορη και θα δουμε αν θα λες τα ιδια  :S
αλλα και να τα λες παλι δικαιωμα σου ξερω γω?
αλλα αφου θες να εξεταζουμε τη πραγματικοτητα, δεν ειναι λαθος οτι αυτου του ειδους η προβολη δεν ειναι αποδεκτη απ τη κοινωνια μας
εμενα συγγενεις μου, μεγαλωμενοι εδω Αθηνα που ειδαν τις φωτογραφησεις δεν χαρηκαν καθολου

δεν ειναι οι αντιληψεις αυτες μονο στα χωρια
Γιατι να μην πω τα ιδια? ανναμαρια ειμαι γω? Εγω ειμαι σοβαρος ανθρωπος, οχι σουργελο...
Οι συγγενεις σου πρωτη φορα ειδαν τετοιες φωτογραφησεις? Η κοινωνια ειναι πολλα που δεν αποδεχεται αλλα αυτο δεν εχει σημασια, ουτε μπορει να γινει τροχοπεδη στην εξελιξη μας. Εχει περασει πια ο Μεσαιωνας.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα ταν μαγκια της αν δεν μας τα πρηζε επι μερες για το ποσο θυμα ηταν και οτι δεν γνωριζε τι εγινε, και οταν ειδε οτι δεν τη περνει αλλο βγηκε και "ομολογησε"
δεν διαφωνω οτι ειναι "καυλα" και καλα κανετε οι αντρες και γουσταρετε να βλεπετε τη Τζουλια να γαμιεται ειναι το πλεον λογικο για κα8ε αρσενικο
αλλα μηπως εσυ εβλεπες αλλη τσοντα? το πισοκωλητο που το ειδες?
Eιπαμε, αυτα ηταν προ-σχε-δι-α-σμε-να... ποσες φορες πρεπει να το πω ακομα μεχρι να το καταλαβουν καποια ξερα κεφαλια?
Καυλα στη συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το οτι γαμηθηκε ετσι μια επωνυμη. Μπορεις να αντιληφθεις τη διαφορα?
Βεβαιως και υπηρχε πισωκολλητο(οχι πρωκτικο, αν αυτο εννοεις).

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι να μην πω τα ιδια? ανναμαρια ειμαι γω? Εγω ειμαι σοβαρος ανθρωπος, οχι σουργελο...
Οι συγγενεις σου πρωτη φορα ειδαν τετοιες φωτογραφησεις? Η κοινωνια ειναι πολλα που δεν αποδεχεται αλλα αυτο δεν εχει σημασια, ουτε μπορει να γινει τροχοπεδη στην εξελιξη μας. Εχει περασει πια ο Μεσαιωνας.

σουργελο εισαι αν δεν θες να ειναι το παιδι σου πουτανα και σοβαρος οταν λες "μακαρι η κορη μου να γινοταν πορνοσταρ/πουτανα"?  :S
και μη ξαναρωτησεις γιατι ειναι η Τζουλια πουτανα, το οτι ειναι βιζιτα το ξερουν και οι παπιες αλλα και στη τσοντα αν δν ηταν πουτανα δεν θα επαιζε
γαμιεται για τα λεφτα αρα πουτανα, ποσο πιο απλο?  :headbang:
ακομη και αυτοι που λενε "γουσταρουμε Τζουλια θελουμε κι αλλη τσοντα" πουτανα τη λενε και junkie
επειδη οι συγγενεις μου εχουν δει τετοιες φωτογραφησεις σημαινει οτι θελουν να δουν και τον δικο τους ανθρωπο να τα πεταει ολα?
αν και θεωρω πως μια γυμνη φωτογραφηση απεχει πολυυυυυυυυυυυυυυυ απο μια τσοντα αλλα τεσπα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom