Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.742
Πόντοι
6.035
πρεπει να το ξαναπω οτι δεν εκρινα τη τσοντα αυτη καθε αυτη?
ποσο μαλλον τα γυμνα που εκανε αβερτα πριν τη τσοντα!
αν ηταν ετσι θα κατεκρινα και τη Φαρμακη και τοσες αλλες που κανουν γυμνο!
το καταλαβες τωρα η να κανω και κακα?  :uglystupid:
μην το κανεις αυτο μη θα χαλασει το ιματζ της τιτλοφορουσας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ ,πουλοπαιχτη ,ποσταρε και τιποτε στο "δικο μας " θρεντ ,
ξερεις ποιο !
Τι καθεσαι και ασχολεισαι με την Αννα Μαρια 88 ?Εχεις δει τις φωτο της στο ΜΑΧΙΜ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ,σελ 82-86 ,μαζι με μια "συνεντευξη" ?
Δες τα πρωτα αυτα,φωτο+ "συνεντευξη" και μετα τα λεμε !
Νομιζει αυτη και οτι ειναι.."αντικειμενικα καλες " οι φωτο!

Μην πολυτσακωνεσαι με το μεμο ,στην πραγματικοτητα δεν διαφερουν τοσο πολυ οι αποψεις σας .
Eεε, θυμισε μου ποιο ειναι το δικο μας θρεντ :)
Υπαρχει καποιο τορρεντ με το συγκεκριμενο τευχος που λετε?
Καλα, αφου αυτο το ορνιο ειναι συναδελφισσα της τσουλιας τι καθεται και μου αραδιαζει ηθικολογιες τοση ωρα? :huh: Μωρε καλα το ειπα εγω απ την αρχη οτι ζηλευει...
Και πως ξερουμε οτι αυτη που γραφει εδω ειναι οντως αυτη που φωτογραφηθηκηκε στο περιοδικο? Αν ειναι το αδελφακι της? Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει γυναικα που ξημεροβραδιαζεται σε αυτο ή σε οποιοδηποτε forum... :rolleyes:
Οσο για τον (καθε)Μεμο, αν μου λεει μαλακιες θα παιρνει και την απαντηση ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ρε παιδιά έλεος έχετε κάνει Εθνικό ζήτημα το πορνό της Ιουλίας????....έχει τόσα ενδιαφέροντα και με "βάθος" θέματα το site όπως π.χ το "Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή?"......μιλάμε για άλλο level :2funny:...και σεις ασχολείστε με τα ποταπά :dancing:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
πριιιιιιιιτσ και να μου λενε παλι οτι τη προμοταρω?
ρωτα τον ερευνητη που ξερει απ εξω και ανακατοτα ολες τις φωτογραφιες, τη συνεντευξη και τις σελιδες!  :2funny:
ωραια στειλτο μου πμ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Καλα, αφου αυτο το ορνιο ειναι συναδελφισσα της τσουλιας τι καθεται και μου αραδιαζει ηθικολογιες τοση ωρα? :huh: Μωρε καλα το ειπα εγω απ την αρχη οτι ζηλευει...
Και πως ξερουμε οτι αυτη που γραφει εδω ειναι οντως αυτη που φωτογραφηθηκηκε στο περιοδικο? Αν ειναι το αδελφακι της? Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι υπαρχει γυναικα που ξημεροβραδιαζεται σε αυτο ή σε οποιοδηποτε forum... :rolleyes:

κατσε λιγο μη το γαμαμε!
οχι και συναδελφισσα, τσοντα εγω δεν εχω κανει
με ειδατε να χω κραξει ποτε γυμνη φωτογραφηση?  :uglystupid:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η Τζουλια τα κονομησε ,αλλα τα λεφτα δεν ειναι το παν ,ομως θα μπορεσει να πληρωσει με αυτα τους ψυχιατρους.
Το θεμα ειναι ,η ΑνναΜαρια 88 ,που εβγαλε μονο πενταροδεκαρες ,αν αρρωστησει απο αυτη την λαθος πορεια που ακολουθει ,υπαρχει καποιος να την βοηθησει ?
Την παρασυρανε να υπογραψει μια συνεντευξη που την υποβιβαζει σαν ατομο ,οχι γιατι ειναι τολμηρη ,αλλα γιατι την μειωνει σαν προσωπικοτητα .
Και δεν ειναι ουτε βιζιτα ,ουτε πορνοσταρ ,ουτε ψαχνει για γκομενο .

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η Τζουλια τα κονομησε ,αλλα τα λεφτα δεν ειναι το παν ,ομως θα μπορεσει να πληρωσει με αυτα τους ψυχιατρους.
Το θεμα ειναι ,η ΑνναΜαρια 88 ,που εβγαλε μονο πενταροδεκαρες ,αν αρρωστησει απο αυτη την λαθος πορεια που ακολουθει ,υπαρχει καποιος να την βοηθησει ?
Την παρασυρανε να υπογραψει μια συνεντευξη που την υποβιβαζει σαν ατομο ,οχι γιατι ειναι τολμηρη ,αλλα γιατι την μειωνει σαν προσωπικοτητα .
Και δεν ειναι ουτε βιζιτα ,ουτε πορνοσταρ ,ουτε ψαχνει για γκομενο .

τι σε κοφτει τωρα αν εγω θα μπω στο τρελαδικο κι εχεις λυσσαξει?  :think:
και δεν με παρασυρανε να το κανω, μονη μου το εκανα, δεν εχω ταμπου σ'αυτα τα θεματα, μιλαω ελευθερα και ετσι απαντησα και οταν μου ζητηθηκε

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
σου φαινομαι μη απελευθερωμενη με τις φωτογραφησεις που κανω?   εχω επιγνωση ομως οτι στη κοινωνια που ζω αυτο ειναι κατακριτεο και ταμπου!
μου φαινεσαι μη απελευθερωμενη με αυτα που λες. Οσο για τις φωτο, πως ξερω οτι ειναι δικες σου?

Τα αρνητικα στερεοτυπα ποια ειναι? το να πηδιομαστε για ευχαριστηση και μ'αυτον που γουσταρουμε και αγαπαμε και οχι για τα λεφτα? η το να μη κανουμε τη ζωη μας βουκινο και να ζουμε μεσα απ τα καναλια?  
αλλα ξαναλεω, δεν κρινω τη τσοντα αυτη καθεαυτη, αν το κανε και εβγαινε και ελεγε "γουσταρα και το κανα" δν θα χα τιποτα να της προσαψω

Μα γουσταρε και το κανε, δεν την υποχρεωσαν.
Μπορουμε να πηδιομαστε ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και για οποιονδηποτε λογο ακομα και για να γυριστει τσοντα. Ουτε απαγορευεται, ουτε ανηθικο ειναι. Ζηλευεις γιατι δεν μπορεις κι εσυ να κανεις ε?
Τα αρνητικα στερετυπα που εχεις ειναι πως μια που πηδιεται εκτος γαμου και τα συναφη ειναι πουτανα.
To αν θελει να ειναι συνεχεια στα καναλια γιατι ειναι κακο? και τι σε κοφτει εσενα, γιατι τραβας ζορι με το τι κανει ο αλλος? μηπως γιατι δεν εισαι κι εσυ στα καναλια?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Θρεντ σχετικα με μουσικη ( Ραχ/οφ.κλπ) !
Μπορει να ειναι η μικρη αδελφη της Αννα μαριας88 ,
που ποσταρει .Η καποιος αλλος.
Ειναι φανερο οτι ζηλευει την Τζουλια ,που εχει προσωπο και σωματοτυπο ΘΕΑΣ .

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ασφαλως και δεν ειναι καλα στα μυαλα της ,με την εννοια οτι δεν εχει ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ .Ειναι ατομο με "οριακη " προσωπικοτητα (borderline) ,οπως ελεγε
γνωστος ψυχιατρος .
Ωστοσο ειναι αρκετα πονηρη και εχει μαζεψει λεφτα.
Δεν ειναι απελευθερωμενη σαν την τσιτσολινα που εγινε βουλευτινα και εκανε και οικογενεια.
Η Τζουλια εχει μεγαλα ψυχολογικα προβληματα και θα μπει αργα ή γρηγορα σε κλινικη .
Οχι επειδη εκανε τσοντα ,υπαρχουν πορνοσταρ ψυχολογικα συγκροτημενες ,οπως η Τρέϊσυ Λορντς ,που ειναι τωρα πετυχημενη επιχειρηματιας,αλλα και στα 15 της εκανε ΠΟΛΥ -ΠΟΛΥ καλυτερες πιπες απο την Τζουλια .
Το αντιθετο ,λοιπον.Επειδη ειναι
διαταραγμενη ,εκανε τσοντα .

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Tι, αυτη ειναι η ΑνναΜαρια? Κι εγω τοτε ειμαι ο Πατριαρχης Αλεξανδρειας και πασης Αφρικης.
Το βυζομπαλο ειναι σιλικονατο.
Γιατι λεει "καθηγητρια"? Διδασκει κατι?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μου φαινεσαι μη απελευθερωμενη με αυτα που λες. Οσο για τις φωτο, πως ξερω οτι ειναι δικες σου?

Μα γουσταρε και το κανε, δεν την υποχρεωσαν.
Μπορουμε να πηδιομαστε ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ και για οποιονδηποτε λογο ακομα και για να γυριστει τσοντα. Ουτε απαγορευεται, ουτε ανηθικο ειναι. Ζηλευεις γιατι δεν μπορεις κι εσυ να κανεις ε?
Τα αρνητικα στερετυπα που εχεις ειναι πως μια που πηδιεται εκτος γαμου και τα συναφη ειναι πουτανα.
To αν θελει να ειναι συνεχεια στα καναλια γιατι ειναι κακο? και τι σε κοφτει εσενα, γιατι τραβας ζορι με το τι κανει ο αλλος? μηπως γιατι δεν εισαι κι εσυ στα καναλια?

οποιοδηποτε σουργελο ακομη κι εγω αν αρχισει τις μαλακιες τα καναλια θ ασχοληθουν μαζι του
φιρμα ηταν και η Θωδη φιρμα και η Μαλιωτακη φιρμα και η Βερα Λαμπρου φιρμα και η Τζουλια, αρα βλεπουμε οτι δεν χρειαζεται ιδιαιτερα προσοντα...
ειλικρινα δεν με κοφτει, απλα λεω την αποψη μου γιατι καλως η κακως ολη αυτη η ενασχοληση μ'αυτο το θεμα ειναι ενα φαινομαινο της κοινωνιας μας
απ'εκει και περα ποσως μ'ενδιαφερει
και απ οτι βλεπω κανεις δεν συμμεριζεται τις αποψεις σου, λες ολοι εδω πια να τη ζηλευουν?  :P

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Tι, αυτη ειναι η ΑνναΜαρια? Κι εγω τοτε ειμαι ο Πατριαρχης Αλεξανδρειας και πασης Αφρικης.
Το βυζομπαλο ειναι σιλικονατο.
Γιατι λεει "καθηγητρια"? Διδασκει κατι?
Λεει οτι εχει proficiency και διδασκει Αγγλικα.
Και η ιδια παραδεχεται οτι εχει σιλικονατο στηθος.
Τωρα ,το ποιος μιλαει μαζι μας στο θρεντ...ειναι
ενα αινιγμα!
Ισχυριζεται οτι ειναι το ιδιο ατομο με τις φωτο .
Μπορει να ειναι καποιο ατομο γνωστο του ,το πιθανωτερο ,γιατι ξημεροβραδιαζεται στο φορουμ με χιλιαδες μηνυματα με το νικ αυτο ,ενω ειχε και προηγουμενα νικ που ειχαν μπαν-αριστει !

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
οπως εξηγησες εσυ γιατι ειναι ευφυης ατομο, ετσι σου εξηγησα κι εγω αλλα και αρκετοι αλλοι, γιατι ειναι καταντια η περιπτωση της αλλα δεν το δεχτηκες
δεν εχω τιποτα εναντιων της χεστηκα ουσιαστικα

απλα δεν μ'αρεσει αυτο που προβαλει και ξαναεξηγω δεν ειναι η τσοντα το προβλημα μου αλλα το "υφακι" το σνομπ και η υποκρισια!
ειδοποιει πρωτα τα καναλια ελατε θα μαι Μυκονο και μετα κρυβεται, ενω το ιδιο βραδυ κυκλοφορει μεχρι και στη χεστρα με τη καμερα απο διπλα! :headbang:
και δεν εκανε αυτη κανενα εγκλημα, το "εγκλημα" ειναι των καναλιων που συνεχιζουν και ασχολουνται με το ποτε εκλασε και ποτε εβηξε αντι ν'ασχοληθουν με κατι αξιολογο

E τοτε απευθυνσου στα καναλια να τροποποιησουν το προγραμμα τους. Η τσουλια γιατι σου φταει, και γιατι ειναι χαζη?
Με ποιο αξιολογο θα ηθελες να ασχοληθουν οι κουτσομπολιστικες εκπομπες? τη ζωη της αγιας Αθανασιας του Αιγαλεω?
Αυτην την "καταντια" που λες δεν καταλαβαινω που την βλεπεις, ειδικα εφοσον δηλωνεις απελευθερωμενη και εισαι και συναδελφισσα της, οπως λενε... δηλ. η μονη διαφορα σας ειναι οτι εσυ  "δεν καταντησες" να γυρισεις τσοντα? και γιατι το γυρισμα της τσοντας ειναι καταντημα? Αυτο ρωταω τοση ωρα αλλα απαντηση δεν παιρνω.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Λεει οτι εχει proficiency και διδασκει Αγγλικα.
Και η ιδια παραδεχεται οτι εχει σιλικονατο στηθος.
Τωρα ,το ποιος μιλαει μαζι μας στο θρεντ...ειναι
ενα αινιγμα!
Ισχυριζεται οτι ειναι το ιδιο ατομο με τις φωτο .
Μπορει να ειναι καποιο ατομο γνωστο του ,το πιθανωτερο ,γιατι ξημεροβραδιαζεται στο φορουμ με χιλιαδες μηνυματα με το νικ αυτο ,ενω ειχε και προηγουμενα νικ που ειχαν μπαν-αριστει !
ρε συ erevniti που το ξέρεις όλα αυτά? :think:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
E τοτε απευθυνσου στα καναλια να τροποποιησουν το προγραμμα τους. Η τσουλια γιατι σου φταει, και γιατι ειναι χαζη?
Με ποιο αξιολογο θα ηθελες να ασχοληθουν οι κουτσομπολιστικες εκπομπες? τη ζωη της αγιας Αθανασιας του Αιγαλεω?
Αυτην την "καταντια" που λες δεν καταλαβαινω που την βλεπεις, ειδικα εφοσον δηλωνεις απελευθερωμενη και εισαι και συναδελφισσα της, οπως λενε... δηλ. η μονη διαφορα σας ειναι οτι εσυ  "δεν καταντησες" να γυρισεις τσοντα? και γιατι το γυρισμα της τσοντας ειναι καταντημα? Αυτο ρωταω τοση ωρα αλλα απαντηση δεν παιρνω.
Το προβλημα φιλε πουλοπαιχτης ειναι οτι μπορει να μιλας με ενα...ομοφυλοφιλο που να παριστανει την Αννα μαρια 88 !Και του μιλας και σοβαρα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom