Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτη λογικο ειναι να το προκαλει, ειναι η δουλεια της αυτη, απ αυτο τρεφεται. Ποτε θα το καταλαβεις? :s&m_2:
Αν νομιζεις οτι σου τα πρηζει, τοτε γιατι την παρακολουθεις και τη συζητας??
Οk, πληρωνεται αρα ειναι πουτανα, ο αντρας τι ειναι? μαγκας ε? Οπως και το περιμενα, απεφυγες να απαντησεις. Γιατι απλα και παλι εβγαλες τη προκαταλειψη και το αισθημα της κατωτεροτητας που εχεις. Ξυπνα επτελους, δεν ειμαστε πια στην εποχη της γιαγιας σου.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα να κανεις τσοντα, κανενα απολυτως. Ειναι μια δουλεια οπως τοσες. Κι αν το σκεφτεις, η φωτογραφιση ειναι χειροτερη, γιατι μενει στο χαρτι και τη βλεπεις συνεχεια τη πουτανα αυτη, ενω τη πουτανα της ταινιας θα τη δεις μια φορα και θα τη ξεχασεις...

τι ηθελες να σου απαντησω μωρε οτι ειναι πουτανος?  :2funny:
ναι η τσοντα δεν μενει στο dvd!  :2funny: :2funny:
νταξει ειναι απλα χασιμο χρονου να προσπαθει κανεις να σου μιλησει σοβαρα  :idiot:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε εισαι ντιπ για ντιπ μιλαμε!
η ασημαντη υπαλληλος εχει αξιοπρεπεια ρε ατομο δεν κανει βιζιτες για να τρωει σουσι!
οι ηθηκες αξιες ειναι διαχρονικες δεν πανε με τη δεκαετια!
και καλυτερα να μαι χαμηλου επιπεδου παρα υψηλου και να κανω Θεες τις πουτανες
εκφερω τη γνωμη μου και εχω καθε δικαιωμα να το κανω ειτε ειναι θετικη ειτε οχι και απ'οτι φαινεται οι περισσοτεροι διαφωνουν μαζι σου
δεν ειναι η πρωτη φορα που ακουω οτι any publicity is good publicity αλλα ειναι κατι με το οποιο δεν συμφνω και πολλα πετυχημενα και καταξιωμενα ατομα ακομη και στο χωρο της Τζουλιας δεν το εφαρμοζουν και μια χαρα ειναι η ζωουλες τους!
και μη πιανεις στο στομα σου το πατερα μου, δεν εισαι σε θεση να ξερεις τι σχεση εχω εγω μαζι του
ειμαι εγω χαμηλου επιπεδου που διαστρευλωνω τα λογια σου και εισαι εσυ υψηλου οταν μου λες οτι ο πατερας μου με θεωρει πορνη του κερατα?
δεν θα σε βρισω για να μη πεσω στο επιπεδο σου...
απλα τραβα να δοξασεις τη καθε Τζουλια λοιπον και να μεγαλωσεις τα παιδια σου μ αυτα τα πρωτυπα :jerking:
Προσπαθησε να καταλαβεις καποια πραγματα και, κυριως, σταματα συνεχεια να με διαστρεβλωνεις. Οταν δε καταλαβαινεις κατι να στο ξαναεξηγησω αλλα να το αλλαζεις απο μονη σου απλα τρως τσαμπα χρονο.
Αυτο που εσυ θεωρεις "αξιοπρεπεια της ασημαντης υπαλληλου" στη πραγματικοτητα δεν υπαρχει και πιστευω οτι το ξερεις ηδη. Μια αξιοπρεπεια που μεταφραζεται σε μουτζες και κοροϊδια τι αξιοπρεπεια ειναι? στα χαρτια? Εσυ πας με το σταυρο στο χερι παντα? Και τη σιλικονη γιατι την εβαλες? για να κοροιδευεις το κοσμο.
Ποιος κανει βιζιτες για να τρωει σουσι? Ειπα ποτε εγω τετοιο πραγμα?
Οι ηθικες αξιες δεν πανε παντα το ιδιο. Αλλαζουν με τον ΤΟΠΟ και τον ΧΡΟΝΟ. Ετσι λοιπον παλιοτερα στην Ελλαδα ισχυε το "παρθενα ως το γαμο" ενω σημερα που εχουμε ισοτητα και απελευθερωση της γυναικας, ειναι ντροπη να εισαι παρθενα ως το γαμο. Συμφωνουμε νομιζω και σε αυτο ε?
Φυσικα και μπορεις να εκφερεις τη γνωμη σου αλλα τωρα δεν μιλαμε για τη γνωμη ή την ευχη καποιου αλλα για δεδομενα πραγματα.
Μα πολλοι "ειναι μια χαρα στις ζωουλες τους", οπως το βλεπουν αυτοι το "μια χαρα". Αλλος το μια χαρα το οριζει ως καθημερινη επισκεψη στο καζινο, αλλος με το να βαζει σιλικονη και να καμαρωνει με τα ψευτικα βυζια του, αλλος μπορει και απλα με ψωμι κι ελιες. Δεν διαφωνουμε ουτε σε αυτο.
Τον πατερα σου ουτως ή αλλως γραμμενο τον εχω και δεν με ενδιαφερει η οποια σχεση σας, τον ανεφερα μονο για χαρη της συζητησης μας, με τον ιδιο ακριβως τροπο που ανεφερες κι εσυ τη κορη μου. Τιποτα δεν προσωποποιουμε εδω.
Ο καθε πατερας θα θεωρουσε πορνη του κερατα τη κορη του που φουσκωνει τα βυζια της για να γινει  σεξουαλικως πιο επιθυμητη(αληθεια, τι αισθηση εχεις με τι ισπανικο τωρα? καποια στιγμη να δοκιμασουμε και μαζι).
Δε χρειαζεται να με βρισεις γιατι το εχεις ηδη κανει. Και μη νευριαζεις επειδη απλα σου εξηγουν αφιλοκερδως καποια πραγματα.
Εγω δεν δοξαζω καμμια τσουλια ουτε βεβαια ακολουθω και προτυπα σαν αυτα που φανταζεσαι. Το θεμα δεν ειναι να δοξαζουμε τσουλιες, οι οποιες τσουλιες ειναι για ψυχαγωγια, τη τσοντα τη βλεπεις για να περασει ωραια λιγο χρονο, οχι για να διαμορφωσεις αναλογα τη ζωη σου. Ακομα και σε αυτο τα εχεις χαμενα, για μια στιγμη νομισες οτι το παν στο ματαιο τουτο κοσμο ειναι να επιδοκιμασουμε ή να αποδοκιμασουμε μια τσουλια? :)

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Προσπαθησε να καταλαβεις καποια πραγματα και, κυριως, σταματα συνεχεια να με διαστρεβλωνεις. Οταν δε καταλαβαινεις κατι να στο ξαναεξηγησω αλλα να το αλλαζεις απο μονη σου απλα τρως τσαμπα χρονο.
Αυτο που εσυ θεωρεις "αξιοπρεπεια της ασημαντης υπαλληλου" στη πραγματικοτητα δεν υπαρχει και πιστευω οτι το ξερεις ηδη. Μια αξιοπρεπεια που μεταφραζεται σε μουτζες και κοροϊδια τι αξιοπρεπεια ειναι? στα χαρτια? Εσυ πας με το σταυρο στο χερι παντα? Και τη σιλικονη γιατι την εβαλες? για να κοροιδευεις το κοσμο.
Ποιος κανει βιζιτες για να τρωει σουσι? Ειπα ποτε εγω τετοιο πραγμα?
Οι ηθικες αξιες δεν πανε παντα το ιδιο. Αλλαζουν με τον ΤΟΠΟ και τον ΧΡΟΝΟ. Ετσι λοιπον παλιοτερα στην Ελλαδα ισχυε το "παρθενα ως το γαμο" ενω σημερα που εχουμε ισοτητα και απελευθερωση της γυναικας, ειναι ντροπη να εισαι παρθενα ως το γαμο. Συμφωνουμε νομιζω και σε αυτο ε?
Φυσικα και μπορεις να εκφερεις τη γνωμη σου αλλα τωρα δεν μιλαμε για τη γνωμη ή την ευχη καποιου αλλα για δεδομενα πραγματα.
Μα πολλοι "ειναι μια χαρα στις ζωουλες τους", οπως το βλεπουν αυτοι το "μια χαρα". Αλλος το μια χαρα το οριζει ως καθημερινη επισκεψη στο καζινο, αλλος με το να βαζει σιλικονη και να καμαρωνει με τα ψευτικα βυζια του, αλλος μπορει και απλα με ψωμι κι ελιες. Δεν διαφωνουμε ουτε σε αυτο.
Τον πατερα σου ουτως ή αλλως γραμμενο τον εχω και δεν με ενδιαφερει η οποια σχεση σας, τον ανεφερα μονο για χαρη της συζητησης μας, με τον ιδιο ακριβως τροπο που ανεφερες κι εσυ τη κορη μου. Τιποτα δεν προσωποποιουμε εδω.
Ο καθε πατερας θα θεωρουσε πορνη του κερατα τη κορη του που φουσκωνει τα βυζια της για να γινει  σεξουαλικως πιο επιθυμητη(αληθεια, τι αισθηση εχεις με τι ισπανικο τωρα? καποια στιγμη να δοκιμασουμε και μαζι).
Δε χρειαζεται να με βρισεις γιατι το εχεις ηδη κανει. Και μη νευριαζεις επειδη απλα σου εξηγουν αφιλοκερδως καποια πραγματα.
Εγω δεν δοξαζω καμμια τσουλια ουτε βεβαια ακολουθω και προτυπα σαν αυτα που φανταζεσαι. Το θεμα δεν ειναι να δοξαζουμε τσουλιες, οι οποιες τσουλιες ειναι για ψυχαγωγια, τη τσοντα τη βλεπεις για να περασει ωραια λιγο χρονο, οχι για να διαμορφωσεις αναλογα τη ζωη σου. Ακομα και σε αυτο τα εχεις χαμενα, για μια στιγμη νομισες οτι το παν στο ματαιο τουτο κοσμο ειναι να επιδοκιμασουμε ή να αποδοκιμασουμε μια τσουλια? :)

και μονο το οτι θεωρεις οτι αυτα που λες ειναι η αντικειμενικη πραγματικοτητα "τα γεγονοτα" οπως ειπες σε καθιστα φανατισμενο και αναξιο για σοβαρη κουβεντα.
ευχαριστω πολυ που μου προσφερεις αφιλοκερδως τις πολυτιμες "γνωσεις" σου αλλα αφου ειμαι χαμηλου επιπεδου σταματα να μου απευθυνεσαι, δεν μ'ενδιαφερει να διαπληκτιζομαι με ατομα με ακραιες αποψεις

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
τι ηθελες να σου απαντησω μωρε οτι ειναι πουτανος?  :2funny:
ναι η τσοντα δεν μενει στο dvd!  :2funny: :2funny:
νταξει ειναι απλα χασιμο χρονου να προσπαθει κανεις να σου μιλησει σοβαρα  :idiot:
Για να μπορεσεις να μου μιλησεις σοβαρα, δηλ. επι ισοις οροις θα πρεπει να εισαι και σε παρομοιο επιπεδο. Οταν αυτο ειναι καπως χαμηλοτερο, αντιλαμβανεσαι οτι τα πραγματα δυσκολευουν.
Η τσοντα μενει στο dvd αλλα το dvd θα το βαλεις και θα το δεις μια φορα, το περιοδικο το εχεις μπροστα σου και το ξεφυλλιζεις συνεχεια(αναγκαζομαι να εξηγω και τα πιο απλα πραγματα)
Το θεμα σου με τη τσοντα ειναι οτι θεωρεις αποκλειστικα ενοχη τη γυναικα. Για τον αντρα δεν υπαρχει αναλογο προβλημα ε, αυτος δεν εκτιθεται ουτε ατιμαζεται :cheesy:
Εν κατακλειδι το συμπερασμα με τη αντιληψη σου ειναι οτι επιτρεπεται μεν η σιλικονη και οι γυμνες φωτογραφησεις, δεν επιτρεπεται ομως η πορνοταινια, γιατι εκει λεει ειναι το οριο της πουτανιας, σωστα? Εκει ακριβως ειναι η ... λεπτη γραμμη μεταξυ αξιοπρεπειας και ατιμασμενης πουτανας του κερατα :)
Καλα, σοβαρα θεωρεις λογικο αυτο το σκεπτικο? Περισσοτερο ασκουγεται να προερχεται απο ανισορροπο ατομο. Παντως οχι απο ατομο με ηθικες αξιες(που τετοιο διατεινεσαι οτι εισαι εσυ ε?...)

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και μονο το οτι θεωρεις οτι αυτα που λες ειναι η αντικειμενικη πραγματικοτητα "τα γεγονοτα" οπως ειπες σε καθιστα φανατισμενο και αναξιο για σοβαρη κουβεντα.
ευχαριστω πολυ που μου προσφερεις αφιλοκερδως τις πολυτιμες "γνωσεις" σου αλλα αφου ειμαι χαμηλου επιπεδου σταματα να μου απευθυνεσαι, δεν μ'ενδιαφερει να διαπληκτιζομαι με ατομα με ακραιες αποψεις
Ναι βρε, απλη αντικειμενικη πραγματικοτητα αναφερω. Δεν εχω διατυπωσει ακομα τη προσωπικη μου αποψη.
Αφου ετσι ειναι, τι να κανουμε??? Δηλαδη που διαφωνεις εσυ? Διαφωνεις οτι σημερα δεν θεωρειται σωστο να ειναι παρθενα η γυναικα ως το γαμο? Διαφωνεις οτι ο πατερας που θα δει τη κορη του να φουσκωνει τα βυζια της για να καβλωνουν ευκολοτερα οι αντρες θα την πει πουτανα?
Ακραιες αποψειος ουτε εχω, ουτε ειχα ποτε μου. Ειμαι ανθρωπος του μετρου και της τετραγωνης λογικης, οπως θα εχουν προσεξει οι φιλοι μας.
Δεν θα σου ειχα απευθυνθει τοση ωρα αν κι εσυ δεν μου απευθυνοσουν. Αλλα οταν κανεις μια επιθεση(γιατι τετοια εκανες, και αρχικα αλλα και κατοπιν) θα παιρνεις παντα την απαντηση. Ειναι παγια μου τακτικη αυτη με ολους τους φιλους.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Για να μπορεσεις να μου μιλησεις σοβαρα, δηλ. επι ισοις οροις θα πρεπει να εισαι και σε παρομοιο επιπεδο. Οταν αυτο ειναι καπως χαμηλοτερο, αντιλαμβανεσαι οτι τα πραγματα δυσκολευουν.
Η τσοντα μενει στο dvd αλλα το dvd θα το βαλεις και θα το δεις μια φορα, το περιοδικο το εχεις μπροστα σου και το ξεφυλλιζεις συνεχεια(αναγκαζομαι να εξηγω και τα πιο απλα πραγματα)
Το θεμα σου με τη τσοντα ειναι οτι θεωρεις αποκλειστικα ενοχη τη γυναικα. Για τον αντρα δεν υπαρχει αναλογο προβλημα ε, αυτος δεν εκτιθεται ουτε ατιμαζεται :cheesy:
Εν κατακλειδι το συμπερασμα με τη αντιληψη σου ειναι οτι επιτρεπεται μεν η σιλικονη και οι γυμνες φωτογραφησεις, δεν επιτρεπεται ομως η πορνοταινια, γιατι εκει λεει ειναι το οριο της πουτανιας, σωστα? Εκει ακριβως ειναι η ... λεπτη γραμμη μεταξυ αξιοπρεπειας και ατιμασμενης πουτανας του κερατα :)
Καλα, σοβαρα θεωρεις λογικο αυτο το σκεπτικο? Περισσοτερο ασκουγεται να προερχεται απο ανισορροπο ατομο. Παντως οχι απο ατομο με ηθικες αξιες(που τετοιο διατεινεσαι οτι εισαι εσυ ε?...)

ρε φιλε μου κανει εντυπωση η βλακεια σου
τα περιοδικα εσυ δλδ τα εχεις μπροστα σου και τα ξεφυλιζεις για χρονια ενω τη τσοντα μετα τη πετας?
και τη τσοντα αν θες θα τη ξαναδεις και τη φωτογραφηση και τα 2 καταγεγραμμενα ειναι, δλδ αν ειναι δυνατον, επιχειρημα ειναι τουτο? :2funny:
και πρεπει να ξαναπω οτι δεν μ ενδιαφερει η τσοντα και το αν ειναι η καθεμια πουτανα? το λεω εδω και τοσες σελιδες ρε γαμωτο ειναι δυνατον να εσαι ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ? :uglystupid:
η σιλικονη παλι εντελως ασχετη με τα θεματα ηθηκης αλλα τεσπα  :jerking:
και αφου το επιπεδο μου ειναι χαμηλοτερο μη δυσκολευεσαι αλλο, απλα σταματα να μου απευθυνεσαι γιατι ετσι εισαι κι εσυ στο ιδιο επιπεδο που λες οτι ειμαι εγω :grin:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι βρε, απλη αντικειμενικη πραγματικοτητα αναφερω. Δεν εχω διατυπωσει ακομα τη προσωπικη μου αποψη.
Αφου ετσι ειναι, τι να κανουμε??? Δηλαδη που διαφωνεις εσυ? Διαφωνεις οτι δημερα δεν θεωρειται σωστο να ειναι παρθενα η γυναικα ως το γαμο? Διαφωνεις οτι ο πατερας που θα δει τη κορη του να φουσκωνει τα βυζια της για να καβλωνουν ευκολοτερα οι αντρες θα την πει πουτανα?
Ακραιες αποψειος ουτε εχω, ουτε ειχα ποτε μου. Ειμαι ανρωποες του μετρου και της τετραγωνης λογικης, οπως θα ρχουν προσεξει οι φιλοι μας.
Δεν θα σου ειχα απευθυνθει τοση ωρα αν κι εσυ δεν μου απευθυνοσουν. Αλλα οταν κανεις μια επιθεση(γιατι τετοια εκανες, και αρχικα αλλα και κατοπιν) θα παιρνεις παντα την απαντηση. Ειναι παγια μου τακτικη αυτη με ολους τους φιλους.

δεν ειναι αντικειμενικη πραγματικοτητα το οτι η τσοντα ειναι κατι αποδεκτο.και φανηκε απ την αντιμετωπιση που ειχε το θεμα
και το να θεωρεις οτι οι δικες σου αποψεις ειναι και οι αποψεις ολων των υπολοιπων, αυτο κι αν ειναι σκεπτικο διαταραγμενου ατομου  :idiot:

αντε τελειωνε το, εισαι κουραστικος... :tired:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε μου κανει εντυπωση η βλακεια σου
τα περιοδικα εσυ δλδ τα εχεις μπροστα σου και τα ξεφυλιζεις για χρονια ενω τη τσοντα μετα τη πετας?
και τη τσοντα αν θες θα τη ξαναδεις και τη φωτογραφηση και τα 2 καταγεγραμμενα ειναι, δλδ αν ειναι δυνατον, επιχειρημα ειναι τουτο? :2funny:
και πρεπει να ξαναπω οτι δεν μ ενδιαφερει η τσοντα και το αν ειναι η καθεμια πουτανα? το λεω εδω και τοσες σελιδες ρε γαμωτο ειναι δυνατον να εσαι ΤΟΣΟ ΣΤΟΚΟΣ? :uglystupid:
η σιλικονη παλι εντελως ασχετη με τα θεματα ηθηκης αλλα τεσπα  :jerking:
και αφου το επιπεδο μου ειναι χαμηλοτερο μη δυσκολευεσαι αλλο, απλα σταματα να μου απευθυνεσαι γιατι ετσι εισαι κι εσυ στο ιδιο επιπεδο που λες οτι ειμαι εγω :grin:
Αρχισαμε το βρισιδι κιολας? Προσεξε γιατι αν αρχισω εγω θα σε περασω γενεες 14 και θα ψαχνεις υποστεγο για να καλυφθεις :grin:
Βλεπω οτι επιμενεις ιδιαιτερα στη συγκριση τσοντας-dvd.
Αντε να στο ξανακανω λιανα, αν και καποιες φορες παιδι μου σκας γαιδαρο.
Τα περιοδικα τα εχεις στο σαλονι σου ή οπου αλλου και ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ μπορει ευκολα οποιοσδηποτε να τα ξεφυλλισει οπουδηποτε, οποτεδηποτε. Ενω το dvd πρεπει να μπει στην αναλογη συσκευη και σε συγκεκριμενο χωρο, δεν εχει την ιδια ευχρηστια. Δεν τα 'χες σκεφτει ποτέ σου αυτα τα πραγματα ε? :)
Μπορει να λες οτι δεν σε ενδιαφερει η τσοντα αλλα ειπες καθαρα οτι θεωρεις τη τσοντα πουτανια απ τη στιγμη που πληρωνεσαι. Μηπως τωρα μετανοιωσες? Θες να το παρεις πισω?
Εγω απλα τα λεγομενα σου επανελαβα, εσυ αυτοδιαψευδεσαι!(και βριζεις κιολας)
Η σιλικονη δεν μπορει να ειναι ηθικη απ τη στιγμη που ξεγελας τους αλλους με ψευτικα βυζια.
Οπως ειπα και πριν, σου απευθυνομαι διοτι μου απευθυνεσαι κι εσυ, οταν σταματησεις να μου απευθυνεσαι θα σταματησω κι εγω, μεχρι τοτε θα παιρνεις παντα την απαντηση σου στις μαλακιες και τις κουφιες επιθεσεις που μου κανεις.

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι αντικειμενικη πραγματικοτητα το οτι η τσοντα ειναι κατι αποδεκτο.και φανηκε απ την αντιμετωπιση που ειχε το θεμα
και το να θεωρεις οτι οι δικες σου αποψεις ειναι και οι αποψεις ολων των υπολοιπων, αυτο κι αν ειναι σκεπτικο διαταραγμενου ατομου  :idiot:

αντε τελειωνε το, εισαι κουραστικος... :tired:
Πρωτου φυγω να σημειωσω, επειδη και αυτο το μυνημα σου(παντα εμετικο και προκλητικο, ως συνηθως)να σου (ξανα)πω οτι εισαι ελευθερη να με κανεις να το τελειωνω με το να σταματησεις απλα τις μαλακιες και τις κουφιες επιθεσεις που μου κανεις. Μεχρι τοτε ομως θα λαμβανεις παντα την απαντηση.
Να σε διορθωσω παλι, εγω δεν ειπα ποτέ οτι "η τσοντα ειναι κατι αποδεκτο" γιατι η λεξη αποδεκτο σηκωνει αναλυση. Παρα τις επανειλημμενες εκκλησεις μου συνεχιζεις ακαθεκτη το σπορ της διαστρεβλωσης :jerking:
Και ποτε δεν θεωρησα οτι "οι δικες μου αποψεις ειναι και οι αποψεις ολων των υπολοιπων". Αυτο δεν μπορει ποτέ να γινει γιατι υπαρχουν μερικοι απ τους "υπολοιπους" που εχουν τα ιδια παλαιολιθικα μυαλα με τα δικα σου και μενουν ακομα στο 1930, με την παρθενια και το σφαξιμο του κοκκορα...
Τα υπολοιπα τα λεμε αργοτερα, εχω κι αλλες δουλειες ξερεις. See u later.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πρωτου φυγω να σημειωσω, επειδη και αυτο το μυνημα σου(παντα εμετικο και προκλητικο, ως συνηθως)να σου (ξανα)πω οτι εισαι ελευθερη να με κανεις να το τελειωνω με το να σταματησεις απλα τις μαλακιες και τις κουφιες επιθεσεις που μου κανεις. Μεχρι τοτε ομως θα λαμβανεις παντα την απαντηση.
Να σε διορθωσω παλι, εγω δεν ειπα ποτέ οτι "η τσοντα ειναι κατι αποδεκτο" γιατι η λεξη αποδεκτο σηκωνει αναλυση. Παρα τις επανειλημμενες εκκλησεις μου συνεχιζεις ακαθεκτη το σπορ της διαστρεβλωσης :jerking:
Και ποτε δεν θεωρησα οτι "οι δικες μου αποψεις ειναι και οι αποψεις ολων των υπολοιπων". Αυτο δεν μπορει ποτέ να γινει γιατι υπαρχουν μερικοι απ τους "υπολοιπους" που εχουν τα ιδια παλαιολιθικα μυαλα με τα δικα σου και μενουν ακομα στο 1930, με την παρθενια και το σφαξιμο του κοκκορα...
Τα υπολοιπα τα λεμε αργοτερα, εχω κι αλλες δουλειες ξερεις. See u later.
Η "αννα μαρια 88" ,πουλοπαιχτης ,ειναι γυναικα ή ενας γνωστος της κοπελλας αυτης που
φωτογραφηθηκε στο ΜΑΧΙΜ ? Τα στοιχεια που εχεις δεν ειναι αρκετα ,για να εισαι σιγουρος .
Το ατομο λεει ,οτι εφοσον μας ειπε ποτε θα κυκλοφορησουν οι φωτο ,πριν δημοσιευτουν ,αυτο ειναι τεκμηριο οτι...ειναι το ιδιο ατομο.
Φυσικα αυτο δεν φτανει.
Εσυ ,π.χ. που λες οτι ακους και κλασσικη μουσικη ,στο αντιστοιχο θρεντ ,απαντας γρηγορα και με γνωσεις που δεν μπορει να εχει καποιος που δεν ακουει τετοιυ ειδους μουσικη.
Αρα ακους και κλασσικη.
Η "αννα μαρια 88" ,δεν εχει αποδειξει τιποτε.
Εξαλλου λεει οτι δεν ειναι βιζιτα ,δεν ειναι μοντελο ,δεν ψαχνει για γκομενο ,ουτε ειναι επαγγελματιας φωτ/φος .
Αυτο που ειναι σιγουρα ονομαζεται "εθισμενη στο διαδικτυο".
Ελπιζουμε να μην εχει κατι πιο σοβαρο ,γιατι υπαρχουν ατομα τετοια που εχουν αυτοκτονησει ,καθως και ατομα που τα προλαβαν στο παρα πεντε πριν αποπειραθουν να αυτοκτονησουν.

Επισκέπτης
Η "αννα μαρια 88" ,πουλοπαιχτης ,ειναι γυναικα ή ενας γνωστος της κοπελλας αυτης που
φωτογραφηθηκε στο ΜΑΧΙΜ ? Τα στοιχεια που εχεις δεν ειναι αρκετα ,για να εισαι σιγουρος .
Το ατομο λεει ,οτι εφοσον μας ειπε ποτε θα κυκλοφορησουν οι φωτο ,πριν δημοσιευτουν ,αυτο ειναι τεκμηριο οτι...ειναι το ιδιο ατομο.
Φυσικα αυτο δεν φτανει.
Εσυ ,π.χ. που λες οτι ακους και κλασσικη μουσικη ,στο αντιστοιχο θρεντ ,απαντας γρηγορα και με γνωσεις που δεν μπορει να εχει καποιος που δεν ακουει τετοιυ ειδους μουσικη.
Αρα ακους και κλασσικη.
Εξαλλου λεει οτι δεν ειναι βιζιτα ,δεν ειναι μοντελο ,δεν ψαχνει για γκομενο ,ουτε ειναι επαγγελματιας φωτ/φος .
[glow=red,2,300]Ελπιζουμε[/glow] να μην εχει κατι πιο σοβαρο ,γιατι υπαρχουν ατομα τετοια που εχουν αυτοκτονησει ,καθως και ατομα που τα προλαβαν στο παρα πεντε πριν αποπειραθουν να αυτοκτονησουν.
:uglystupid:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Αρχηγε Νωντα !
Περιμενουμε εναγωνιως να μας διηγηθεις καποια ιστορια ,με τον γνωστο γλαφυρο τροπο ,για συνευρεσεις ,οπως την ιστορια με την σκουροχρωμη καλλονη. Ολο σε αποσπουν σε ανουσια θεματα ,και δεν σε αφηνουν να εμπνευστεις.
Εδω ασχολουνται με το εθνικο κοκακι ,και με τον εθισμενο στο διαδικτυο χρηστη "αννα μαρια 88 " .
Βρε συ ,νωντα ,μηπως μας κανεις πλακα και εισαι εσυ πισω απο τον χρηστη "αννα μαρια 88" ?

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πως και η αννα μαρια 88 ,δεν ποσταρει στο θρεντ σημερα ?
Πηρε ρεπο ?
Την ανακαλυψε η μαμα της να μπαινει στο μπου τβ ,και κατεβασε το διακοπτη του ρευματος ?
Ερωτευτηκε ?
Τι συμβαινει?
Αναρωτιεται και η Τζουλια !
Βρε ,βρε ,βρε ,μην μου πεις ! Λες να...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Πηρε ρεπο ?
Την ανακαλυψε η μαμα της να μπαινει στο μπου τβ ,και κατεβασε το διακοπτη του ρευματος ?
Ερωτευτηκε ?
Τι συμβαινει?

θελει ο ερευνητης να κρυφτει και η χαρα δε τον αφηνει  :uglystupid:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Πηρε ρεπο ?
Ερωτευτηκε ?
Τι συμβαινει?

αν ειναι δυνατον, εγω να μη ποσταρω τπτ και παλι μ'εμενα ν'ασχολησαι!  :uglystupid:
οπως ειχε πει και η λουκ ο ξυπνιος παραιτειται, ο βλακας επιμενει...

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
θελει ο ερευνητης να κρυφτει και η χαρα δε τον αφηνει  :uglystupid:
Ρε συ Λοπεζ ,
εσυ ειδοποιησες την αννα μαρια 88 ?
Ομολογησε οτι επικοινωνεις με πμ μαζι της .
Ουφ ,και ανησυχουσα για το κοριτσι ,μηπως επαθε βαρια καταθλιψη .
Ευτυχως ειναι καλα.
Επανηλθε και βριζει.
Που εισαι πουλοπαιχτης , να τα πειτε με το "κοριτσι".

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε συ Λοπεζ ,
εσυ ειδοποιησες την αννα μαρια 88 ?
Ομολογησε οτι επικοινωνεις με πμ μαζι της .
Ουφ ,και ανησυχουσα για το κοριτσι ,μηπως επαθε βαρια καταθλιψη .
Ευτυχως ειναι καλα.
Επανηλθε και βριζει.
Που εισαι πουλοπαιχτης , να τα πειτε με το "κοριτσι".

ομολογω. δε με παιρνει και αλλιως, θα το ερευνησεις και θα με ξεσκεπασεις ω μεγα ερευνητη

ΝΑΝΙ

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα αυτο δεν φτανει.
Αρα ακους και κλασσικη.
Ελπιζουμε να μην εχει κατι πιο σοβαρο ,γιατι υπαρχουν ατομα τετοια που εχουν αυτοκτονησει ,καθως και ατομα που τα προλαβαν στο παρα πεντε πριν αποπειραθουν να αυτοκτονησουν.
Η Ανναμαρια είναι απλά ένα μεγάλο και άρρωστο ψωνιο που περναει απο ολα τα site και μαζευει ψηφους.Πέρισυ μπήκε και στο insomnia παριστάνοντας τον άντρα και καλά οτι είδε φωτογραφίες της ανναςμαριας(δηλαδη του εαυτου της ) και θαμπωθηκε απο την εμορφάδα της.Μαρτυς μου η Evabb(που χαθηκες μωρη?)...

Στο εν λόγω θρεντ πoσταρε ως catman 20 (οι παλιοτεροι εδω την θυμαστε φυσικα ως catwoman 20)

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αν ειναι δυνατον, εγω να μη ποσταρω τπτ και παλι μ'εμενα ν'ασχολησαι!  :uglystupid:
οπως ειχε πει και η λουκ ο ξυπνιος παραιτειται, ο βλακας επιμενει...

Βρέ παιδιά είδατε ησυχία χωρίς την Μαριάννα.
Η γυναίκα έχει ταπεραμέντο στην φασαρία.
Της αρέσει να της τα χώνουν χοντρά, και ανάλογα να τα χώνει και αυτή.
Πρέπει να την ανακηρύξουμε ( Μις  φασαρία )….. :2funny: :2funny:
Εντωμεταξύ μερικοί εδώ μέσα έχουν πρόβλημα στο ποια θα βρίσουν.
Έλα βρε Μαριάννα το κοινό σου δεν αντέχει άλλο που εξαφανίστηκες…..
Άντε κάλιο αργά παρά ποτέ δώσε τροφή στα παιδιά… :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom