Προσπαθησε να καταλαβεις καποια πραγματα και, κυριως, σταματα συνεχεια να με διαστρεβλωνεις. Οταν δε καταλαβαινεις κατι να στο ξαναεξηγησω αλλα να το αλλαζεις απο μονη σου απλα τρως τσαμπα χρονο.
Αυτο που εσυ θεωρεις "αξιοπρεπεια της ασημαντης υπαλληλου" στη πραγματικοτητα δεν υπαρχει και πιστευω οτι το ξερεις ηδη. Μια αξιοπρεπεια που μεταφραζεται σε μουτζες και κοροϊδια τι αξιοπρεπεια ειναι? στα χαρτια? Εσυ πας με το σταυρο στο χερι παντα? Και τη σιλικονη γιατι την εβαλες? για να κοροιδευεις το κοσμο.
Ποιος κανει βιζιτες για να τρωει σουσι? Ειπα ποτε εγω τετοιο πραγμα?
Οι ηθικες αξιες δεν πανε παντα το ιδιο. Αλλαζουν με τον ΤΟΠΟ και τον ΧΡΟΝΟ. Ετσι λοιπον παλιοτερα στην Ελλαδα ισχυε το "παρθενα ως το γαμο" ενω σημερα που εχουμε ισοτητα και απελευθερωση της γυναικας, ειναι ντροπη να εισαι παρθενα ως το γαμο. Συμφωνουμε νομιζω και σε αυτο ε?
Φυσικα και μπορεις να εκφερεις τη γνωμη σου αλλα τωρα δεν μιλαμε για τη γνωμη ή την ευχη καποιου αλλα για δεδομενα πραγματα.
Μα πολλοι "ειναι μια χαρα στις ζωουλες τους", οπως το βλεπουν αυτοι το "μια χαρα". Αλλος το μια χαρα το οριζει ως καθημερινη επισκεψη στο καζινο, αλλος με το να βαζει σιλικονη και να καμαρωνει με τα ψευτικα βυζια του, αλλος μπορει και απλα με ψωμι κι ελιες. Δεν διαφωνουμε ουτε σε αυτο.
Τον πατερα σου ουτως ή αλλως γραμμενο τον εχω και δεν με ενδιαφερει η οποια σχεση σας, τον ανεφερα μονο για χαρη της συζητησης μας, με τον ιδιο ακριβως τροπο που ανεφερες κι εσυ τη κορη μου. Τιποτα δεν προσωποποιουμε εδω.
Ο καθε πατερας θα θεωρουσε πορνη του κερατα τη κορη του που φουσκωνει τα βυζια της για να γινει σεξουαλικως πιο επιθυμητη(αληθεια, τι αισθηση εχεις με τι ισπανικο τωρα? καποια στιγμη να δοκιμασουμε και μαζι).
Δε χρειαζεται να με βρισεις γιατι το εχεις ηδη κανει. Και μη νευριαζεις επειδη απλα σου εξηγουν αφιλοκερδως καποια πραγματα.
Εγω δεν δοξαζω καμμια τσουλια ουτε βεβαια ακολουθω και προτυπα σαν αυτα που φανταζεσαι. Το θεμα δεν ειναι να δοξαζουμε τσουλιες, οι οποιες τσουλιες ειναι για ψυχαγωγια, τη τσοντα τη βλεπεις για να περασει ωραια λιγο χρονο, οχι για να διαμορφωσεις αναλογα τη ζωη σου. Ακομα και σε αυτο τα εχεις χαμενα, για μια στιγμη νομισες οτι το παν στο ματαιο τουτο κοσμο ειναι να επιδοκιμασουμε ή να αποδοκιμασουμε μια τσουλια?