Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Ανναμαρια είναι απλά ένα μεγάλο και άρρωστο ψωνιο που περναει απο ολα τα site και μαζευει ψηφους.Πέρισυ μπήκε και στο insomnia παριστάνοντας τον άντρα και καλά οτι είδε φωτογραφίες της ανναςμαριας(δηλαδη του εαυτου της ) και θαμπωθηκε απο την εμορφάδα της.Μαρτυς μου η Evabb(που χαθηκες μωρη?)...

Στο εν λόγω θρεντ πoσταρε ως catman 20 (οι παλιοτεροι εδω την θυμαστε φυσικα ως catwoman 20)
Και πως ξερεις οτι ειναι το ιδιο ατομο? Τσεκαρες τις ΙP?
Η μεγάλη κομπίνα με το 2ο DVD της Αλεξανδράτου

Ελα μωρε, πόσοι να ξεγελαστουν απ αυτο? 100 ατομα?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ta 12-15χρονα θα ξεγελαστούν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ητανε να μην παρει φορα..........Σε λιγο θα τα πουλανε και στιs  παραλιεs....""Λουκουμαδεs και Τζουλιααα""

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Συνημμένα

• tzouliakalamata.jpg
    tzouliakalamata.jpg
    165,8 KB · Εμφανίσεις: 23

piouis

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια που θα δουμε το νεο βιντεακι που λεει ο φιλος παραπανω??????

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν εκανα πως δεν το ειδα, απλα δεν το ειχα διαβασει ακομα. Ποιος νομιζεις οτι ειμαι για να μπορω να διαβαζω αμεσως οποιο μυνημα δημοσιευεται? ο superman? :)
Ολοι θα απαντηθουν στη σειρα τους, ξερεις ποσοι περιμενουν στην ουρα?

Οι εποχες που ντρεποσουν γιαυτα τα πραγματα εχει περασει. Στην Αμερικη υπαρχουν χιλιαδες πορνοηθοποιοι, πως ζουνε αυτοι νομιζεις? στην χλευη και τη κατακραυγη του κοσμου?... :rolleyes:

Νααα σε ρωτησω και κατι αλλο: αν ο γιος σου εκανε τσοντα αντι για τη κορη σου, θα αισθανοσουν πιο ανετα ε?
αλλο στην αμερικη ας πουμε που εχει καμμια 250 εκατομμ. κοσμου και ουσιαστικα εισαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων και αλλο στην ελλαδιτσα....μην τα ισοπεδωνεις ολα!

ουτε για αγορι ουτε για κοριτσι θα χαιρομουν.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
θείτσα VELVY ,εδω δεν ειναι το κασμοπολιταν ,για να μπαινουν να μιλουν οι γεροντοκορες και οι γκέϋ .
Εδω ειναι BOURDELA.TV .
Οπως δεν παρεμβαινετε στην συζητηση μιας αντροπαρεας ,γιατι ειστε ανεπιθυμητες ,ετσι και εδω στο μπου τβ, δεν χρειαζεται να μπαινετε .

Ακριβως!Ευχομαι το bourdela να ξαναγινει οπως ηταν προ 3ετιας.Μιλαμε επικες εποχες.Ουτε λουγκρες,ουτε γυναικες,ουτε ενασχοληση και δοξολογιες σε τραβελια.Golden Age ηταν μιλαμε :boobies:

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αλλο στην αμερικη ας πουμε που εχει καμμια 250 εκατομμ. κοσμου και ουσιαστικα εισαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων και αλλο στην ελλαδιτσα....μην τα ισοπεδωνεις ολα!

ουτε για αγορι ουτε για κοριτσι θα χαιρομουν.
Δεν εχει καμμια σημασια ο πληθυσμος της ταδε χωρας. Στη Κινα ειναι 1,5 δις αλλα αν κανει καποιος τσοντα θα τον παρουν σηκωτο.
Δεν ισοπεδωνουμε τιποτα, μιλαμε σοβαρα και φυσιολογικα. Δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να κανεις τσοντα. Ουτε κλεβεις, ουτε σκοτωνεις ουτε κατι αλλο κακο κανεις. Απλα πρεπει καποιοι να βγαλουν τις "ηθικες" παρωπιδες που τους εχουν φορεσει.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ακριβως!Ευχομαι το bourdela να ξαναγινει οπως ηταν προ 3ετιας.Μιλαμε επικες εποχες.Ουτε λουγκρες,ουτε γυναικες,ουτε ενασχοληση και δοξολογιες σε τραβελια.Golden Age ηταν μιλαμε :boobies:

γυναίκες είχε προ τριετίας  :sunglasses:

κοσμογκόμενες δεν είχε  :boobies:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
πουλοπαιχτη που εισαι ρε ιπποτη της μαλακιας ολα καλα?χαχα!παλι τσακωνεσαι?για πες κανα νεο..

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν εχει καμμια σημασια ο πληθυσμος της ταδε χωρας. Στη Κινα ειναι 1,5 δις αλλα αν κανει καποιος τσοντα θα τον παρουν σηκωτο.
Δεν ισοπεδωνουμε τιποτα, μιλαμε σοβαρα και φυσιολογικα. Δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να κανεις τσοντα. Ουτε κλεβεις, ουτε σκοτωνεις ουτε κατι αλλο κακο κανεις. Απλα πρεπει καποιοι να βγαλουν τις "ηθικες" παρωπιδες που τους εχουν φορεσει.

Ω ναι, έγινε το θαύμα: Συμφωνώ 100% με τα λεγόμενά σου !  :grin:

Μακάρι να απελευθερωθεί επιτέλους η χώρα από το σύμπλεγμα απύθμενης υποκρισίας - μικροαστικού ψευτοπουριτανισμού.  :jerking:

Εγώ πάντως αν είχα να διαλέξω ακόμη και για σχέση ανάμεσα σε μια "πουτάνα" τύπου Τζούλιας (μείον την κόκα κόλα, αυτό με χαλάει  :2funny:) και μια "ηθική" τύπου πατσαβουρο-ελληνίδας-καλού-κοριτσιού , θα διάλεγα την "πουτάνα" με κλειστά μάτια !

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Ω ναι, έγινε το θαύμα: Συμφωνώ 100% με τα λεγόμενά σου !  :grin:

Μακάρι να απελευθερωθεί επιτέλους η χώρα από το σύμπλεγμα απύθμενης υποκρισίας - μικροαστικού ψευτοπουριτανισμού.  :jerking:

Εγώ πάντως αν είχα να διαλέξω ακόμη και για σχέση ανάμεσα σε μια "πουτάνα" τύπου Τζούλιας (μείον την κόκα κόλα, αυτό με χαλάει  :2funny:) και μια "ηθική" τύπου πατσαβουρο-ελληνίδας-καλού-κοριτσιού , θα διάλεγα την "πουτάνα" με κλειστά μάτια !
Και εγω την τελευταια θα διαλεγα ,αρκει να ...κερδιζα το λοττο !( Ειναι λιγο...πολυεξοδη !}

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο το στομα σου και στων μοντ το αυτι !
Απο μπουρντελα. τβ πανε να το κανουν...μπουχεσα .τβ ,με τις γεροντοκορο-λουγκρες
και τα κοσμο-κοριτσα (που λεει και η μπουμπ )που ποσταρουν εδω τα αποτελεσματα της παρατεταμενης αγαμιας τους.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
λιγες εμειναν για το νεο της τζουλιας 5 και σημερα

Επισκέπτης
Απο το στομα σου και στων μοντ το αυτι !
Απο μπουρντελα. τβ πανε να το κανουν...μπουχεσα .τβ ,με τις γεροντοκορο-λουγκρες
και τα κοσμο-κοριτσα (που λεει και η μπουμπ )που ποσταρουν εδω τα αποτελεσματα της παρατεταμενης αγαμιας τους.

χαρ χαρ χαρ :sunglasses:

kavlokatsika

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αχαχαχα θειτσα! αχαχαχα
πςςς οταν μιλουν οι αντρες,τα κορτσοπουλα σιωπουν :sunglasses:

Συμφωνώ.
Εμείς οι γυναίκες το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κρυφακούσουμε και να  δ  ι  δ  α  χ  θ  ο  ύ  μ  ε  ... Κανένας άντρας δεν είναι μισογύνης (όπως ειπώθηκε). Ξέρω ότι μας αγαπάτε και τα λέτε για το καλό μας κουτσουνάκια μου.
Μακράν το πιό απολαυστικό θέμα του φόρουμ, συνέβαλλε και το ταμπεραμέντο της Τζούλιας βέβαια.

Κατ αρχήν, εννοείται πώς θα πάρω θέση στον ελληνορωσικό πόλεμο και θα καταθέσω τα πυρά μου. Οι ρωσίδες έχουν λεπτεπίλεπτα, συμμετρικά, καλοσχηματισμένα χαρακτηριστικά και ανεπανάληπτες γωνίες στο πρόσωπο. Οι συμμετρίες στην Ελλάδα είναι σπάνιο φαινόμενο. Επίσης οι Ελληνίδες, έχουμε μπερδέψει λίγο τα... χρώματα. Μαλλιά, δέρμα, φρύδια: άλλα αντί άλλων!

Κατά τα άλλα Τζούλια δεν το'χει, ας μην κοροιδευόμαστε. Κυτταρίτιδες και λοιπές λεπτομέρειες τ' ακούω βερεσέ, γιατί και η flower tucci τίγκα στην κυτταρίτιδα είναι αλλά κατεβάζει ποτάμια και όποιος μου πεί ότι τη σνομπάρει, θα λυπηθώ πολύ και θα τον χαρακτηρίσω επιφανειακό γαμιά. Άλλωστε μιλάμε για γ@μήσι, όχι για το με ποιά θα θέλατε να κυκλοφορήσετε στην παραλιακή και να σας εθαυμάσουν τα πλήθη... Παρ'ολα αυτά θα της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, μπορεί στο ομαδικό να της ανάψουν τα λαμπάκια!

Ασχετο- Μαριάννα κορίτσι μου, μια απορία έχω. Με ποιά λογική επιλέγεις να δώσεις προτεραιότητα στην πλαστική στήθους και να αφήσεις τα αφτάκια σου στην τύχη τους; Το 'ρίχνω τα μαλλιά μπροστά' δεν είναι λύση, παντού παραμονεύει ένας Μάρκελλος που θα σε μυριστεί. Οπως λέει κι ο σοφός λαός "Πιάσε κότσο τα μαλλιά σου να φανεί η αρχονδιά σου". Δεν το'ξερες; Και επιτέλους, γιατί γράφω και ανεβοκατεβαίνει το κείμενο σαν αυτήν :tits:;;

Με συχγωρείτε για το σεντόνι και τη φιλοσοφία.

Γειά σας, τι κάνετε;  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom