Επισκέπτης
Χαίρομαι που επιτέλους αναγνώρισες την αξία μου μετά από τόσους κόπους μου!!!Παπαζολακι η αυτογνωσία μας έχει φάει μου φαίνεται... ;)
Χαίρομαι που επιτέλους αναγνώρισες την αξία μου μετά από τόσους κόπους μου!!!Παπαζολακι η αυτογνωσία μας έχει φάει μου φαίνεται... ;)
γαμα τα.ετσι ειναι.ειμαι 21 και εβλεπα κατι μαλακες 40χρονους και 50χρονους να την πεφτουν σε πιτσιρικες της ηλικιας μου.και οπως ηταν φυσικο και ετρωγαν χυλοπιτα και βρυσιδι,τις ελεγαν και ελλεινιδες.σιγουρα απο αυτο το σαιτ ηταν κλαι σιγουρα ατομα που κατηγορουν σε αυτο το τοπικ τα δικα μας κοριτσια.Αυτό που με συγκινεί βαθύτατα περα απο τις γνωστές κοτσάνες που ακούει κανείς ολημερίς - είναι οτι κάθε ελληνας θεωρεί τον εαυτο του άξιο για μουνάρα.
Αυτό που με συγκινεί βαθύτατα περα απο τις γνωστές κοτσάνες που ακούει κανείς ολημερίς - είναι οτι κάθε ελληνας θεωρεί τον εαυτο του άξιο για μουνάρα.
Μα είναι απλό αγαπητέ:μια απορία έχω... με βάση ποια λογική καθορίζεται ποια αξίζει σε ποιον;;;
γαμα τα.ετσι ειναι.ειμαι 21 και εβλεπα κατι μαλακες 40χρονους και 50χρονους να την πεφτουν σε πιτσιρικες της ηλικιας μου.και οπως ηταν φυσικο και ετρωγαν χυλοπιτα και βρυσιδι,τις ελεγαν και ελλεινιδες.σιγουρα απο αυτο το σαιτ ηταν κλαι σιγουρα ατομα που κατηγορουν σε αυτο το τοπικ τα δικα μας κοριτσια.
Μα είναι απλό αγαπητέ:
-Στην γυναίκα και κάθε γυναίκα αξίζει πάντα το καλύτερο!!!
Μα είναι απλό αγαπητέ:
γαμα τα.ετσι ειναι.ειμαι 21 και εβλεπα κατι μαλακες 40χρονους και 50χρονους να την πεφτουν σε πιτσιρικες της ηλικιας μου.και οπως ηταν φυσικο και ετρωγαν χυλοπιτα και βρυσιδι,τις ελεγαν και ελλεινιδες.σιγουρα απο αυτο το σαιτ ηταν κλαι σιγουρα ατομα που κατηγορουν σε αυτο το τοπικ τα δικα μας κοριτσια.
Μα είναι απλό αγαπητέ:
ναι σαν την λ'ορεαλ ενα πραγμα
Μα η γυναίκα φυσικά!!!και ποιος καθορίζει ποιο είναι το καλύτερο;;;
καλα γινε και εσυ πρωτα 40 και 50 χρονων και μετα ελα να μου πεις ;)
σε ποιες δηλ θα την πεφτεις τοτε?
στις σταφιδογριες της γενειας σου?
Μα η γυναίκα φυσικά!!!
Ρωτάς χαζά!!!
Εγώ με τίποτα;! :oεχμ, εχμ, αυτό το ποστ το κάνεις εσύ? που δεν είσαι ικανοποιημένος με τίποτα?
τραγικέ ελλεεινίδε :-* :-*
Ολές για όλες,σαν τους σωματοφύλακες ένα πράγμαααα!!!ποια από όλες;;; η άμεσα ενδιαφερόμενη ή όλες οι υπόλοιπες εκτός από αυτήν;;;;
η απόστροφος μου άρεσε..... να κορίτσι για σπίτι με γαλλικά και πιάνο
Το αποτέλεσμα με μαθηματική ακίβεια:
7 γάτες ή στην καλύτερη έναν πολύ χειρότερο από όλους όσους είχε την ευκαιρία να έχει σε λολη την καριέρα της!!! ;)
Πες το και έτσι,απλά με έπιασε το φεμινιστικό μου!!!μήπως με τα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένες αυτό λέγεται απλά δικαιοσύνη;;; λέω μήπως
και ποιος καθορίζει ποιο είναι το καλύτερο;;;