Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γαμα τα.ετσι ειναι.ειμαι 21 και εβλεπα κατι μαλακες 40χρονους και 50χρονους να την πεφτουν σε πιτσιρικες της ηλικιας μου.και οπως ηταν φυσικο και ετρωγαν χυλοπιτα και βρυσιδι,τις ελεγαν και ελλεινιδες.σιγουρα απο αυτο το σαιτ ηταν κλαι σιγουρα ατομα που κατηγορουν σε αυτο το τοπικ τα δικα μας κοριτσια.

παρεπιπτόντως μικρέ, τα "δικά σας κορίτσια" είναι τόσο καλά κορίτσια, που όταν είναι 20χρονες γράφουν στα αρχίδια τους τους πιτσιρικάδες συνομιλήκους τους σαν κι εσένα επειδή δεν έχουν πορτοφόλι και την πέφτουν κατά ορδές σε τριαντάρηδες σαν κι εμένα μπας και τυλίξουν τον γαμπρό που θα τους πληρώνει τα λούσα   :headbang: :headbang:

εγώ το βλέπω συνεχώς αυτό το φαινόμενο και με λυπεί ιδιαίτερα, γιατί τα νέα παιδιά εκτός από τα χίλια άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να σταθούν στα πόδια τους, δεν έχουν ούτε καν την δυνατότητα να πηδήξουν τις μπαζόλες γιατί αυτές ψάχνουν για μεγαλύτερους  >:(

.....αλλά "πουτάνες" είναι οι ξένες, όχι οι ελληνίδες  :jerking: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Το κακό είναι ότι σε σας κατσικώνονται, αυτό που λένε άλλος πηδάει κι άλλος πληρώνει

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παρεπιπτόντως μικρέ, τα "δικά σας κορίτσια" είναι τόσο καλά κορίτσια, που όταν είναι 20χρονες γράφουν στα αρχίδια τους τους πιτσιρικάδες συνομιλήκους τους σαν κι εσένα επειδή δεν έχουν πορτοφόλι και την πέφτουν κατά ορδές σε τριαντάρηδες σαν κι εμένα μπας και τυλίξουν τον γαμπρό που θα τους πληρώνει τα λούσα   :headbang: :headbang:

εγώ το βλέπω συνεχώς αυτό το φαινόμενο και με λυπεί ιδιαίτερα, γιατί τα νέα παιδιά εκτός από τα χίλια άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν προσπαθώντας να σταθούν στα πόδια τους, δεν έχουν ούτε καν την δυνατότητα να πηδήξουν τις μπαζόλες γιατί αυτές ψάχνουν για μεγαλύτερους  >:(

.....αλλά "πουτάνες" είναι οι ξένες, όχι οι ελληνίδες  :jerking: :2funny: :2funny:
φανταζομαι το τι χυλοπιτα θα εχεις φαει στα 20 σου για να μιλας με τοσο πονο και οργη.δεν ειναι ολες ετσι φιλε αλλα και παλλι ξερεις ποσο μαλακες υπαρχουν στην ηλικια μου που το μονο που τους νοιαζει ειναι να πηδηξουν οσο πιο πολλες γινεται.ασε που υπαρχουν και παρα πολλοι ανωριμοι που παιζουν με το πλευστεισον ολη μερα η με το counter strike πως λεγεται αυτη η μαλακια.ειναι λογικο για μενα να θελουν μεγαλυτερο οι γυναικες σε αυτην την ηλικια,που να ξερει πως να φερθει σε μια γυναικα.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φανταζομαι το τι χυλοπιτα θα εχεις φαει στα 20 σου για να μιλας με τοσο πονο και οργη.δεν ειναι ολες ετσι φιλε αλλα και παλλι ξερεις ποσο μαλακες υπαρχουν στην ηλικια μου που το μονο που τους νοιαζει ειναι να πηδηξουν οσο πιο πολλες γινεται.ασε που υπαρχουν και παρα πολλοι ανωριμοι που παιζουν με το πλευστεισον ολη μερα η με το counter strike πως λεγεται αυτη η μαλακια.ειναι λογικο για μενα να θελουν μεγαλυτερο οι γυναικες σε αυτην την ηλικια,που να ξερει πως να φερθει σε μια γυναικα.

μεγάλη φαντασία έχεις μεγάλε, εγώ από τα 16 και μετά γαμούσα Αμερικάνες και μετά πολλές άλλες εθνικότητες γιατί έζησα πολλά χρόνια έξω

...βάλε την φαντασία σου καλύτερα να οργιάζει όταν πηδάς καμιά ...ελληνίδα μουνάρα  :2funny: :2funny: :2funny:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μαγκακια...αναλογως τον ανθρωπο αυτον τον παραγωντα δηλαδη που λεγεται χ.χρειαζεται εξερευνηση.απο λογια ολοι εχουμε ολοι να λεμε.σιγουρα..τωρα στο θεμα ομορφιας ξερετε τι παιζει.σας μιλαει ναυαγωσωστης και οχι τσουτσεκι.ανθρωπος που ξερει απο σωματα καλιγραμμα. :sunglasses:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το κακό είναι ότι σε σας κατσικώνονται, αυτό που λένε άλλος πηδάει κι άλλος πληρώνει

ναι, τις πληρώνω κι όλας τις ελληνίδες για να τις πηδήξω, τι να το κάνω το 1,78μ - 55 κιλά ουκρανεζάκι μου όταν μπορώ να ρίξω στο κρεβάτι μια .....χυμώδη ελληνίδα 1 και μπαζο-κατι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
ναι, τις πληρώνω κι όλας τις ελληνίδες για να τις πηδήξω, τι να το κάνω το 1,78μ - 55 κιλά ουκρανεζάκι μου όταν μπορώ να ρίξω στο κρεβάτι μια .....χυμώδη ελληνίδα 1 και μπαζο-κατι ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1.78 55;
Κόκαλα για σούπα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
μαγκακια...αναλογως τον ανθρωπο αυτον τον παραγωντα δηλαδη που λεγεται χ.χρειαζεται εξερευνηση.απο λογια ολοι εχουμε ολοι να λεμε.σιγουρα..τωρα στο θεμα ομορφιας ξερετε τι παιζει.σας μιλαει ναυαγωσωστης και οχι τσουτσεκι.ανθρωπος που ξερει απο σωματα καλιγραμμα. :sunglasses:
Γεια, έξω βρέχει, πόδι καλλίγραμμο, πυθαγόρειο θεώρημα, πάλι σκουντούφλησα στο μπάνιο, πάω να πάρω ψωμί.

Κάνε μια σούμα ρε αδερφέ τι θες να πεις

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ότι είναι ναυαγοσώστης θέλει να πει  :sunglasses:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
κατι τριανταρες ελληνιδες τις πατανε τις ξενες ειναι η αληθεια..κατι σαρανταρες επισης.αλλα εχουνε παλιοσυμπεριφορα.αντιθετως οι ξενες ειναι μοντελακια και εχουνε καλους τροπους.
οι δικες μας μαγκες εχουνε μυτη μεχρι την σημαδουρα που βουταω και βαζω στα 150 μετρα απο την θαλασσα..τριχες κατσαρες..λιγες εξαιρεσεις.την καλυτερη συμπεριφορα εχουνε οι ρουμανες και οι πολωνες.βαση στατιστικης και ατελειωτων συζητησεων.οι μεσογειακη διατροφη ειναι το μυστικο και οι ελληνιδες κρατιουνται σε φορμα στα σαραντα τους.οι ξενες στα τριαντα κατι πανε για ρεκτιφιε..

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Η μεσογειακή διατροφή είναι το μυστικό για την κυτταρίτιδα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
καθολούλου

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Η μεσογειακή διατροφή είναι το μυστικό για την κυτταρίτιδα

τα 10 κιλά λάδι και τα τηγανητά είναι το μυστικό.

στην ελλάδα δεν κάνουμε μεσογειακή διατροφή, ή μάλλον έχουμε τη δική μας βερσιόν.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
μουσικη ενοτητα...αντε ο πουλοπαιχτης που ειναι να βγαλει το φωτοσπαθο? :headbang:

Επισκέπτης

Συνημμένα

• mpoyxaxaxaxa.jpg
    mpoyxaxaxaxa.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 39

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom