Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε η μητρα που μας εκοψε κιολας και το παιζει και δασκαλα του σεξ. δεν φτανει που ρωταμε να μαθουμε κελαιδαει κιολας. ρε ουφο. για την δικια μας ευχαριστιση γινονται ολα. και μας εννοω και τα δυο φιλα. κατεβα απο το symbian σου και χαλαρωσε τους κολπικους μυς σου.
ρε τι εχουμε παθει ρε γαμω τη γυμναστικη μου
κεφαλωκλιδωμα λεει του πουτσοκεφαλου..αμα δεν μου σπασεις φλεβες..τα λεφτα μας πισω!

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αυτο που σας ελεγα.

Πιστευω ειναι πολυ πιο σπανιο!

Συνημμένα

• x1.jpg
    x1.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • x2.jpg
    x2.jpg
    27,9 KB · Εμφανίσεις: 25
  • x3.jpg
    x3.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 52
  • x4.jpg
    x4.jpg
    26,8 KB · Εμφανίσεις: 21

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
:cum: :cum:

Συνημμένα

• x5.jpg
    x5.jpg
    24,6 KB · Εμφανίσεις: 44

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
επειδη μερικες εχουν το θαρος (σιγα το θαρος δηλαδη πισω απο ενα νικ) να μπαινουν σε ενα αντρικο σαιτ, μπορουν να μιλανε ετσι?
εγω παντως τετοια αστειακια δεν τα γουσταρω απο μητρες ποσο μαλλον αν τα λενε σοβαρα.
τι να πω ρε μαλακες...
γυναικες ειν αυτες?
οταν ειναι μπροστα μας εχουν τουπε και οταν κρυβονται ειναι μες την μαγκια.
η θυλικοτητα που χωραει αναμεσα στο τουπε και την μαγκια μου λετε?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Ααα ξέχασα να προσθέσω οτι οι ασκήσεις kegel είναι και η κατάλληλη θεραπεία για αυτούς που πάσχουν απο πρόωρη εκσπερματωση.
γιατι μπορουν να τις κανουν και οι αντρες :2funny:
μα ολες τις μαλακιες σημερα θα τις ακουσω?
να μην θελω να γινομαι εριστικος και να μην μ αφηνουν ρε γαμωτο...

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Μαγκες το Τροκτικο γραφει οτι παιζει και αλλη με τσοντα καποια Αλισια Τρουση Πολωνεζα μαλλον, το εργο εχει γυριστει Γερμανια και αυτη το αρνειται λεγεται οτι κυκλοφορει στο Ιντερνετ οποιος εχει δει κατι ας ενημερωσει. Ανοιξε το κουτι της Πανδωρας και γιναμε Ουγγαρια μου φαινεται εξου και η επισκεψη Παπανδρεου εκει :2funny: :2funny:

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
επειδη μερικες εχουν το θαρος (σιγα το θαρος δηλαδη πισω απο ενα νικ) να μπαινουν σε ενα αντρικο σαιτ, μπορουν να μιλανε ετσι?
εγω παντως τετοια αστειακια δεν τα γουσταρω απο μητρες ποσο μαλλον αν τα λενε σοβαρα.
τι να πω ρε μαλακες...
γυναικες ειν αυτες?
σοβαρα τα λεει.ναι ειναι γυναικα.απλα θα πρεπει να μαθει λεξεις και οχι να τις αφαιρουμε την γνωση που εχει δικε μου.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εβαλα φωτος παπαρα!

Απο prtsc!

συγνώμη μεγάλε επιστήμονα διανοητή !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ανακαλώ, αφού έβαλες και φωτογραφίες που αποδεικνύουν το ατράνταχτο επιστημονικό σου επιχείρημα ότι οι γυναίκες παράγουν....ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ χωρίς να έχουν αντρικά σεξουαλικά όργανα !!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
τι να πω ρε μαλακες...
γυναικες ειν αυτες?
:-* :-* :-*

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
συγνώμη μεγάλε επιστήμονα διανοητή !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ανακαλώ, αφού έβαλες και φωτογραφίες που αποδεικνύουν το ατράνταχτο επιστημονικό σου επιχείρημα ότι οι γυναίκες παράγουν....ΑΝΔΡΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ χωρίς να έχουν αντρικά σεξουαλικά όργανα !!!   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΕΙπα ΣΑΝ αντρικο σπερμα!

Ξυπνα!

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου είσαι λίγο μαλάκας; Το γράφεις μόνος σου και μετά λες τι άλλο θα ακούσεις;

:idiot: :idiot:  μαλλον δεν συνεννούμαστε στα ελληνικά, εγώ ειρωνεύτηκα τον προλαλήσαντα που είπε για το αντρικό σπέρμα (και στον οποίο εσύ έκανες την ερώτηση για να καταλάβει την βλακεια του).....  εσύ τι ζόρι τραβάς ?  :huh: :huh:

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο σπανιο πιστευω ειναι οι γυναικες που χυνουν κατι που ειναι περιπου ιδιο με το αντρικο σπερμα....

ξυπνάω, ξυπνάω, πιάνω και τον Μπαμπινιώτη και γράφει: "περίπου ίδιο" είναι συνώνυμο του "σαν"  :headbang: :headbang: :headbang: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά για να μην υπάρχουν αμφιβολίες, αυτό το "περίπου ίδιο" είναι και "το πιο σπάνιο", δηλαδή είναι διαφορετικό από το squirt των άλλων γυναικών :2funny: :2funny: :2funny:

i rest my case, καίω τα πτυχία μου, κλπ, κλπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom