Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
κατσε για ποιο σεναριο μιλαμε?το αχχ τι παχια πουτσα?αχχ ποναει η μητρα μου(φρισταί΄λ)΄.οι διαλογοι ητανε φρισταίλ  τζουλιας γιο γιο.
Aυτη η σκηνη δεν ειχε σεναριο... τι σεναριο θες σε 25'?

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Kαι μην την ψάχνεις φίλε, σοβαρά σ' εκείνη
Είναι αρτίστα σε πρότυπα γενικά
Είναι μια κούκλα, σε βελούδινα προγράμματα
και τραγουδά σε μικρόφωνα χαμηλωμένα

Η καριέρα της δυο πράγματα παράταιρα
Σιγκόντα σε φτηνές παραγωγές
Υποτελής σε βραδινά καθάρματα
Κονσομασιόν και παρέες φιλικές

Μ' ένα σου νόημα μπορείς να την αποκτήσεις
και ξέρεις, δεν κοστίζει ακριβά
Κλείσε το μάτι, και θα ?χεις ότι ζητήσεις
χίλια κουνήματα αραβοϊνδικά

Και μην την ψάχνεις φίλε, σοβαρά σ' εκείνη
είναι αρτίστα με πρότυπα γενικά
Είναι ένα γρέζι σε ψυχή που χάνεται
και τραγουδά σε μικρόφωνα χαμηλωμένα

Aσε, θα πω εγω ένα καλυτερο

Και μη τη ψαχνεις φιλε, σοβαρα σ’ εκεινη
συνηθως γαμιεται με το μπικινι
Καθεται σε βελουδινα παπαρια
και τριβει τα σιλικονουχα της μασταρια

Η καριερα της πηρε την ανιουσα
Κοριτσι από σπιτι με πολλα λουσα
Καριολα πολυτελειας και ηθοποιος
Ασχετως που να γαμιεται δε ξερει πως

Μ ένα σου νοημα μπορεις να τη γαμησεις
Αρκει  κανα 500ευρω να της φυσηξεις
Και θα την ακουσεις να λεει «φτανω»
αν πληρωσεις και κατι παραπανω

Και μην τη ψαχνεις φιλε, σοβαρα σ΄εκεινη
είναι αρτιστα που δεν χυνει
ειναι μια μαλακια, όπως θα λεγε κι η Λουκρητια
όχι του burdela.tv, η Βοργία.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
εγώ λέω ότι το 80% αυτών που λένε ότι κάνουνε σκουίρτινγκ κατουράνε.
αφήνω ανοιχτή την πιθανότητα να γίνεται το σκουίρτινγκ, δεν ξέρω.
πάντως μάλλον ή το'χεις ή δεν το'χεις, δεν νομίζω να είναι θέμα εξάσκησης  :sunglasses:

Το squirting κανει μπαμ........

Ξεχωριζει κατα πολυ απο το κατουρημα.

Εχω διαβασει συνεντευξη της τιανα και λεει οτι δεν μπορουσε να το κανει.
Ασχοληθηκε με την εκγυμναση των pc muscles η αλλιως pubococcygeus muscle και τωρα εχει εξελιχθει σε χυστρια πρωτης κλασης!

Το πιο σπανιο πιστευω ειναι οι γυναικες που χυνουν κατι που ειναι περιπου ιδιο με το αντρικο σπερμα....

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
μπορω να στο εξηγησω λεπτομερεστατα και επιστημονικα αλλα δε θα το κανω

Εγω μπορω να στο εξηγησω αλλα δε θα το κανω.

Αν ηξερες να το εξηγησεις δε θα ελεγες οτι ειναι κατουρημα!

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μη λετε μαλακιες

τα χουμε ξαναπει σε αλλα θρεντ

στο "σκουιρτιν"( :jerking:) αυτα που βλεπετε και πεταγονται ειναι κατουρα

Η θεωρία ότι είναι ούρα έχει καταρριφθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τι ακριβώς είναι, με επικρατέστερη εκδοχή να είναι ένα μείγμα σωματικών υγρών που περιέχει και ούρα.

Φεμινίστριες συγγραφείς ( :jerking: :jerking:) αμφισβητούν ακόμη και το επιστημονικά τεκμηριωμένο γεγονός ότι υπάρχει squirting.

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Η θεωρία ότι είναι ούρα έχει καταρριφθεί από τις αρχές της δεκαετίας του ΄80.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη αποφασιστεί τι ακριβώς είναι, με επικρατέστερη εκδοχή να είναι ένα μείγμα σωματικών υγρών που περιέχει και ούρα.

Φεμινίστριες συγγραφείς ( :jerking: :jerking:) αμφισβητούν ακόμη και το επιστημονικά τεκμηριωμένο γεγονός ότι υπάρχει squirting.
εχεις δικιο γιατι με τοσο κατουροπωση θα ξερναγε και αγριογουρουνο.

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
kalhspera filoi moy..opoios telei to video ths tzoylias kai to kanoniko alla kai to megalo as steilei pm na toy dwsw ta link...gia na dw !!!!!!

Επισκέπτης
Όλοι οι δρόμοι του οργασμού οδηγούν στις ασκήσεις Kegel.Γυμνάζοντας  τους ηβοκοκκυγικούς μύες πετυχαίνουμε μεγαλύτερης διάρκειας οργασμούς,μαθαίνουμε να χύνουμε με squirting,μαγκώνουμε την πούτσα του παρτενέρ μας ως άλλο κεφαλοκλείδωμα :2funny:,καυλώνουμε τον άλλο όσο δεν πάει γιατί νιώθει απίστευτη ηδονή με ένα γυμνασμένο και σφιχτό μουνί που ξέρει πως να δουλεύει σωστά και ακούραστα και τέλος έχουμε κολπικούς οργασμούς όποτε γουστάρουμε.Με λίγα λόγια με τις ασκήσεις kegel ελέγχουμε το μουνί μας και χύνουμε όποτε και όσο γουστάρουμε.
Oι ηβοκοκκυγικοί μύες είναι οι λεγόμενοι pc muscles που ανέφερε παραπάνω ο ffanatic

Αυτά τα έχω πει επανειλλημένα στο φόρουμ αλλά βλέπω δεν μάθατε το μάθημα σας.Κόβεστε.Τον Σεπτέμβρη να έρθετε με την πούτσα σας πιο διαβασμένη περικαλώ.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Αυτά τα έχω πει επανειλλημένα στο φόρουμ αλλά βλέπω δεν μάθατε το μάθημα σας.Κόβεστε.Τον Σεπτέμβρη να έρθετε με την πούτσα σας πιο διαβασμένη περικαλώ.

Τι περιμενες?

το 99% αντι να κατσει να διαβασει για να αποκτησει γνωσεις λεει οτι μαλακια ακουει απο τον καθε παπαρα!

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Όλοι οι δρόμοι του οργασμού οδηγούν στις ασκήσεις Kegel.Γυμνάζοντας  τους ηβοκοκκυγικούς μύες πετυχαίνουμε μεγαλύτερης διάρκειας οργασμούς,μαθαίνουμε να χύνουμε με squirting,μαγκώνουμε την πούτσα του παρτενέρ μας ως άλλο κεφαλοκλείδωμα :2funny:,καυλώνουμε τον άλλο όσο δεν πάει γιατί νιώθει απίστευτη ηδονή με ένα γυμνασμένο και σφιχτό μουνί που ξέρει πως να δουλεύει σωστά και ακούραστα και τέλος έχουμε κολπικούς οργασμούς όποτε γουστάρουμε.Με λίγα λόγια με τις ασκήσεις kegel ελέγχουμε το μουνί μας και χύνουμε όποτε και όσο γουστάρουμε.
Είναι οι λεγόμενοι pc muscles που ανέφερε παραπάνω ο ffanatic

θα μας κανεις και ιδιαιτερα;;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Kαλά αυτές τις έχω ικανές να πούνε ότι το squirting είναι σπέρμα που παράγεται από τους όρχεις.
Πάντως κι εγώ αποκλείω να είναι ΜΟΝΟ κάτουρα

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θα μας κανεις και ιδιαιτερα;;
ναι ιδιαιτερα!

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
Είναι οι λεγόμενοι pc muscles που ανέφερε παραπάνω ο ffanatic

ρε η μητρα που μας εκοψε κιολας και το παιζει και δασκαλα του σεξ. δεν φτανει που ρωταμε να μαθουμε κελαιδαει κιολας. ρε ουφο. για την δικια μας ευχαριστιση γινονται ολα. και μας εννοω και τα δυο φιλα. κατεβα απο το symbian σου και χαλαρωσε τους κολπικους μυς σου.
ρε τι εχουμε παθει ρε γαμω τη γυμναστικη μου

Επισκέπτης
ρε η μητρα που μας εκοψε κιολας και το παιζει και δασκαλα του σεξ. δεν φτανει που ρωταμε να μαθουμε κελαιδαει κιολας. ρε ουφο. για την δικια μας ευχαριστιση γινονται ολα. και μας εννοω και τα δυο φιλα. κατεβα απο το symbian σου και χαλαρωσε τους κολπικους μυς σου.
ρε τι εχουμε παθει ρε γαμω τη γυμναστικη μου
Ααα ξέχασα να προσθέσω οτι οι ασκήσεις kegel είναι και η κατάλληλη θεραπεία για αυτούς που πάσχουν απο πρόωρη εκσπερματωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom