Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας  :2funny: :2funny:

Πρώτη φορά ακούω για μουνί 4χ4........... :2funny: :2funny: :2funny:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
είναι ασκήσεις που σφίγγεις και ξεσφίγγεις το μουνί ώστε να ελέγχεις τα τοιχώματα. εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας  :2funny: :2funny:

:o  :o  :o  :o
καλα σε βρησκω πολυ πληροφορινενη
οταν καταφερεις να το κανεις και καφε θα ερθω ευχαρηστος να δωκημασω
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
( πολυ καλο παντος αυτο με τον χορο )  :2funny:  :2funny:  :2funny:

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
είναι ασκήσεις που σφίγγεις και ξεσφίγγεις το μουνί ώστε να ελέγχεις τα τοιχώματα. εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας  :2funny: :2funny:

δίνει καλύτερη αίσθηση στο σεξ..
Να το κανεις. μια γκομενα που ειχα μπορουσα να της βαλω ολο το χερι μεσα στο μουνι της και αν το εσφηγγε δεν εμπενε ουτε μολυβακι. αξιζει να προσπαθησεις..

η αλλη για να καταλαβεις γαμιεται με μαυρους
και καλα κανει. περι ορεξεως...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Να το κανεις. μια γκομενα που ειχα μπορουσα να της βαλω ολο το χερι μεσα στο μουνι της και αν το εσφηγγε δεν εμπενε ουτε μολυβακι. αξιζει να προσπαθησεις..
και καλα κανει. περι ορεξεως...

To θεμα ειναι να χυνει οπως η cytherea και η tiana lynn!

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
διασκεδαση για ενα παιδακι δεν ειναι το ακρωατηριο σε μια εκπομπη για ηλικιες απο δεκαεξι τουλαχιστον και πανω.αλλα το συστεμ ποιντ της κατινιδου ειναι τοσο χαμηλο και διπρωσοπο που σε καπια αλλη χωρα θα της κοβανε την γλωσσα με μπαλντα τσιμεντωγμα και στην μουρη βελακια.διασκεδαση για ενα παιδακι ειναι η αλανα σε τετοιες ηλικες οι παραλιες και η γυμναστικη.αλλα που μυαλο.ειπαμε..εχουμε πρωτια στο κουτσομπολιο ως χωρα.οπως πρωτια στην μεθυσμενη οδηγηση.η τσοντα γαμαει.ενοχοποιω τον τροπο βιασμου παιδικων μυαλων απο τη χ ψ ω στεφανιδου.κατω η δικτατορια της νανσυ που ειπε και ο τρελακιας ο δασκαλος.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
διασκεδαση για ενα παιδακι δεν ειναι το ακρωατηριο σε μια εκπομπη για ηλικιες απο δεκαεξι τουλαχιστον και πανω.αλλα το συστεμ ποιντ της κατινιδου ειναι τοσο χαμηλο και διπρωσοπο που σε καπια αλλη χωρα θα της κοβανε την γλωσσα με μπαλντα τσιμεντωγμα και στην μουρη βελακια.διασκεδαση για ενα παιδακι ειναι η αλανα σε τετοιες ηλικες οι παραλιες και η γυμναστικη.αλλα που μυαλο.ειπαμε..εχουμε πρωτια στο κουτσομπολιο ως χωρα.οπως πρωτια στην μεθυσμενη οδηγηση.η τσοντα γαμαει.ενοχοποιω τον τροπο βιασμου παιδικων μυαλων απο τη χ ψ ω στεφανιδου.κατω η δικτατορια της νανσυ που ειπε και ο τρελακιας ο δασκαλος.

Απ'οτι φαινεται ο βιασμος παιδικων μυαλων ειναι <<νομιμος>> και η καθε κατινιδου μπορει να το κανει ανενοχλητα!

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Απ'οτι φαινεται ο βιασμος παιδικων μυαλων ειναι <<νομιμος>> και η καθε κατινιδου μπορει να το κανει ανενοχλητα!

έχω την εντύπωση ότι το έχεις παρεξηγήσει λίγο.... λυπάμαι αλλά νομίζω ότι οι γονείς που πάνε τα παιδάκια στην εκπομπή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.... αν θέλεις να μεγαλώσεις σωστά το παιδάκι σου χρειάζεται να κάνεις τόσα πράγματα που είναι αυτονόητο ότι δεν θα το πας στην στεφανίδου..... υπάρχουν άπειροι γονείς που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τα πρότυπα της τατιάνας χωρίς να τα έχουν πάει ποτέ στην εκπομπή

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πυροβολημενε το ξερεις οτι το "ονομα" της ειναι ελληνικο??

Η Αφροδίτη που αναδύθηκε από τη θάλασσα των. Κυθήρων (: Κυθέρεια Αφροδίτη)
Καλέ εσύ είσαι παιδί μορφωμένο(εκτός από παραμορφωμένο)

anoixtomyalos

Μέγας
Εγγρ.
22 Οκτ 2005
Κριτικές
14
Like
6
Πόντοι
4.175
δεν ξερω αν αυτο γινεται με προπονηση.
να μας απαντησουν οι "γυναικες" του site περικαλω

poulopaixtis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
1
και ο Γαλλος παντως μαλακας γραφεται στο δικο μου το σκονακι. Να γαμαει γκομενα και να τη βλεπεις ανεκφραστη σα να σκεφτεται απο που να αγορασει τα πλακακια του μπανιου, να σου λεει χτυπα ρε μαλακα και συ να το προσπερνας και να μη ξεριζωνεις τη βρυση του τζακουζι να τη κανεις σα χαλι απο τη Μοιραρακη...ε τι να πω. Ο τυπος δε τοχει.
Η τη γαμας μεχρι να μαρτυρησει που κρυβαν οι ανταρτες τα οπλα, ή σηκωνεις ελαφρως το ενα ποδι αφηνεις ενα κλανιδι σε ρε ματζορε και φευγεις για ντουζακι.
Η αντρικη αξιοπρεπεια, κυριως στο γαμησι, επιβαλλεται και δεν εξαργυρωνεται απο κανενα ποσο (του κωλου τα λεφτα πηρε ουτως η αλλως).
αυτα και γαμιεστε.
Ευχαριστουμε για την ευχη αλλα τα υπολοιπα που ειπες ειναι πιπες. Ο γαλλος εκανε απλα τη μισθωμενη δουλεια του με αλλη μια καριολα απ τις χιλιαδες που εχει γαμησει. Γιατι θα επρεπε νε την κανει "να μαρτυρησει" οπως λες? εξαλλου δεν ηταν κατι ιδιαιτεριο συγκρινομενη με τις επαγγελματιες. Γενικα να ξερεις οτι οι επιβητορες στις τσοντες αυτη τη συμπεριφορα εχουν παντα, εκτος αν το σεναριο απαιτει κατι διαφορετικο. Παντως η  Τσουλια δεν ηταν ανεκφραστη, φωναζε... Πόσο δυνατα θα επρεπε να φωναξει δηλαδη για να ικανοποιηθεις?
...... ποια ειναι η αλεξανδρατου που πηρε 150.000 ευρω!
Ουτε να γαμιεται ξερει.....ουτε πιπες δεν ξερει να κανει!!!!!!!
Ελλαδα.......η χωρα του παραλογου!
Στη χωρα της βλακειας ολα γινονται!
.......
Τοσα λεφτα ζητημα αν τα εχουν παρει οι καλυτερες πορνοσταρ στον πλανητη...........
Μου βγηκε το μπαζο που ουτε καν να παρει πιπα δεν ξερει και πηρε $200.000+...............
Το εξηγησαμε πολλες φορες... τα 150000 ευρω δεν τα πηρε για να μας δειξει καλες πιπες, ουτε αν ξερει να γαμιεται. Τα πηρε γιατι ηταν διασημη και εκτος του χωρου αυτου. Ηταν η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο και δικαιη η αμοιβη της.
Να δεις πως θα πεσουν οι αμοιβες οταν και αλλες συναδελφισσες της αρχισουν το σπορ... ;)
Η μια πόρνη μιλάει στην άλλη πόρνη. Το πιο ωραίο είναι ότι από κάτω υπάρχουν παιδιά που τα έχουν στείλει κάτι μαλάκες γονείς και χειροκροτάνε τις πόρνες. Ουστ σιχαμένεςςςςςςςςςςςςςςς Εδώ πρέπει να επέμβει το ΕΣΡ και όχι όταν ακούγεται μια βωμολοχία Αλλά καλοί μαλάκες είναι και αυτοί. 
Η γυναικα οταν κανει τσοντα ειναι πορνη, ο αντρας τι ειναι?...
Το να κανεις τσοντα δεν ειναι ουτε παρανομο ουτε ανηθικο, ουτε κακο.
Ψαξε αλλου για ανηθικα επαγγελματα(πχ, βουλευτες)

Η Σκατιανα γιατι πορνη? ειναι μια αξιοπρεπης κυρια Ευαγγελατου με βιλα 1000000 τετραγωνικα στην Ευβοια απανω στη θαλασσα. Ζηλευεις? :)

Επισκέπτης
και ο Γαλλος παντως μαλακας γραφεται στο δικο μου το σκονακι. Να γαμαει γκομενα και να τη βλεπεις ανεκφραστη σα να σκεφτεται απο που να αγορασει τα πλακακια του μπανιου, να σου λεει χτυπα ρε μαλακα και συ να το προσπερνας και να μη ξεριζωνεις τη βρυση του τζακουζι να τη κανεις σα χαλι απο τη Μοιραρακη...ε τι να πω. Ο τυπος δε τοχει.
Η τη γαμας μεχρι να μαρτυρησει που κρυβαν οι ανταρτες τα οπλα, ή σηκωνεις ελαφρως το ενα ποδι αφηνεις ενα κλανιδι σε ρε ματζορε και φευγεις για ντουζακι.
Η αντρικη αξιοπρεπεια, κυριως στο γαμησι, επιβαλλεται και δεν εξαργυρωνεται απο κανενα ποσο (του κωλου τα λεφτα πηρε ουτως η αλλως).

αυτα και γαμιεστε.
καλα εκτορα........ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: ....

zarralee

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
αυτοι οι γονεις ξερουνε ρε παιδια οτι τα πανε στη εκπομπη με τημ μεγαλυτερη ακροαματικοτητα στην μεσημεριανη ζωνη της ελλινηκης τηλεορασης.ομως το χρημα στην ελλαδα ειδαμε και νιωθουμε πλεων ποσο εξεφτυλιστικο εχει γινει στα ματια του ελληνα.θεωριες που λενε οτι για τα λεφτα γινονται ολα καταρρεουν.καιρος να αποκτησει και ο ελληνας αληθινο συναισθημα.αληθινες αξιες.και πανω απ ολα αληθηνα πρωτυπα και οχι το καλπικο χολιγουντ λαιφστα΄ί΄λ ενος μιμου της οπρα.αλλα την καλη την μαί΄μου την γουσταρει ο ελληνας.τωρα γουσταρει και την σαπιλλα γιατι πλεον δεν εχει λεφτα.ολοι θελουνε τις μαρκες τα καλα αυτοκινητα κτλπ.τωρα ομως που θα μας αρπαζουνε οι αστεγοι στο δρομο για να μπουνε σπιτια μας και γινομαστε μια σωστη μητροπολη που ολα θυσιαστηκαν στο χρημα να δουμε ποσο θα αντεξουνε τα ψοφημια αυτα να υποβιβαζουνε το αί΄κιου του ελληνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom