boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
που να ψαχνω τωρα την αλιντισσα...
αν θελει μου λεει καποιος
αλλιως... τεσπα
σου είπα καλέ
που να ψαχνω τωρα την αλιντισσα...
αν θελει μου λεει καποιος
αλλιως... τεσπα
εσυ αγαπη μου τι βγαζεις απ το "μουνακι" σου?
μπαλες του μποουλιγκ?
εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας
Πρώτη φορά ακούω για μουνί 4χ4...........
Πρώτη φορά ακούω για μουνί 4χ4...........
είναι ασκήσεις που σφίγγεις και ξεσφίγγεις το μουνί ώστε να ελέγχεις τα τοιχώματα. εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας
Να το κανεις. μια γκομενα που ειχα μπορουσα να της βαλω ολο το χερι μεσα στο μουνι της και αν το εσφηγγε δεν εμπενε ουτε μολυβακι. αξιζει να προσπαθησεις..είναι ασκήσεις που σφίγγεις και ξεσφίγγεις το μουνί ώστε να ελέγχεις τα τοιχώματα. εγώ έχω καταφέρει να σφίγγω ανεξάρτητα το μπροστινό, το πίσω και τα δύο πλαϊνά μέρη, αν το συνεχίσεις δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να αρχίσει να χορεύει κιόλας
δίνει καλύτερη αίσθηση στο σεξ..
και καλα κανει. περι ορεξεως...η αλλη για να καταλαβεις γαμιεται με μαυρους
ξερω γω ?πςςςςςςςςςς μου την ειπε τωρα?!
Να το κανεις. μια γκομενα που ειχα μπορουσα να της βαλω ολο το χερι μεσα στο μουνι της και αν το εσφηγγε δεν εμπενε ουτε μολυβακι. αξιζει να προσπαθησεις..
και καλα κανει. περι ορεξεως...
To θεμα ειναι να χυνει οπως η [glow=red,2,300]cytherea[/glow] και η tiana lynn!
διασκεδαση για ενα παιδακι δεν ειναι το ακρωατηριο σε μια εκπομπη για ηλικιες απο δεκαεξι τουλαχιστον και πανω.αλλα το συστεμ ποιντ της κατινιδου ειναι τοσο χαμηλο και διπρωσοπο που σε καπια αλλη χωρα θα της κοβανε την γλωσσα με μπαλντα τσιμεντωγμα και στην μουρη βελακια.διασκεδαση για ενα παιδακι ειναι η αλανα σε τετοιες ηλικες οι παραλιες και η γυμναστικη.αλλα που μυαλο.ειπαμε..εχουμε πρωτια στο κουτσομπολιο ως χωρα.οπως πρωτια στην μεθυσμενη οδηγηση.η τσοντα γαμαει.ενοχοποιω τον τροπο βιασμου παιδικων μυαλων απο τη χ ψ ω στεφανιδου.κατω η δικτατορια της νανσυ που ειπε και ο τρελακιας ο δασκαλος.
Απ'οτι φαινεται ο βιασμος παιδικων μυαλων ειναι <<νομιμος>> και η καθε κατινιδου μπορει να το κανει ανενοχλητα!
πυροβολημενε το ξερεις οτι το "ονομα" της ειναι ελληνικο??
Η Αφροδίτη που αναδύθηκε από τη θάλασσα των. Κυθήρων (: Κυθέρεια Αφροδίτη)
Καλέ εσύ είσαι παιδί μορφωμένο(εκτός από παραμορφωμένο)
πυροβολημενε το ξερεις οτι το "ονομα" της ειναι ελληνικο??
Η Αφροδίτη που αναδύθηκε από τη θάλασσα των. Κυθήρων (: Κυθέρεια Αφροδίτη)
θελεις να σε χυνουν στη μαπα βρωμοπαιδο ε?To θεμα ειναι να χυνει οπως η cytherea και η tiana lynn!
Ευχαριστουμε για την ευχη αλλα τα υπολοιπα που ειπες ειναι πιπες. Ο γαλλος εκανε απλα τη μισθωμενη δουλεια του με αλλη μια καριολα απ τις χιλιαδες που εχει γαμησει. Γιατι θα επρεπε νε την κανει "να μαρτυρησει" οπως λες? εξαλλου δεν ηταν κατι ιδιαιτεριο συγκρινομενη με τις επαγγελματιες. Γενικα να ξερεις οτι οι επιβητορες στις τσοντες αυτη τη συμπεριφορα εχουν παντα, εκτος αν το σεναριο απαιτει κατι διαφορετικο. Παντως η Τσουλια δεν ηταν ανεκφραστη, φωναζε... Πόσο δυνατα θα επρεπε να φωναξει δηλαδη για να ικανοποιηθεις?και ο Γαλλος παντως μαλακας γραφεται στο δικο μου το σκονακι. Να γαμαει γκομενα και να τη βλεπεις ανεκφραστη σα να σκεφτεται απο που να αγορασει τα πλακακια του μπανιου, να σου λεει χτυπα ρε μαλακα και συ να το προσπερνας και να μη ξεριζωνεις τη βρυση του τζακουζι να τη κανεις σα χαλι απο τη Μοιραρακη...ε τι να πω. Ο τυπος δε τοχει.
Η τη γαμας μεχρι να μαρτυρησει που κρυβαν οι ανταρτες τα οπλα, ή σηκωνεις ελαφρως το ενα ποδι αφηνεις ενα κλανιδι σε ρε ματζορε και φευγεις για ντουζακι.
Η αντρικη αξιοπρεπεια, κυριως στο γαμησι, επιβαλλεται και δεν εξαργυρωνεται απο κανενα ποσο (του κωλου τα λεφτα πηρε ουτως η αλλως).
αυτα και γαμιεστε.
Το εξηγησαμε πολλες φορες... τα 150000 ευρω δεν τα πηρε για να μας δειξει καλες πιπες, ουτε αν ξερει να γαμιεται. Τα πηρε γιατι ηταν διασημη και εκτος του χωρου αυτου. Ηταν η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο και δικαιη η αμοιβη της....... ποια ειναι η αλεξανδρατου που πηρε 150.000 ευρω!
Ουτε να γαμιεται ξερει.....ουτε πιπες δεν ξερει να κανει!!!!!!!
Ελλαδα.......η χωρα του παραλογου!
Στη χωρα της βλακειας ολα γινονται!
.......
Τοσα λεφτα ζητημα αν τα εχουν παρει οι καλυτερες πορνοσταρ στον πλανητη...........
Μου βγηκε το μπαζο που ουτε καν να παρει πιπα δεν ξερει και πηρε $200.000+...............
Η γυναικα οταν κανει τσοντα ειναι πορνη, ο αντρας τι ειναι?...Η μια πόρνη μιλάει στην άλλη πόρνη. Το πιο ωραίο είναι ότι από κάτω υπάρχουν παιδιά που τα έχουν στείλει κάτι μαλάκες γονείς και χειροκροτάνε τις πόρνες. Ουστ σιχαμένεςςςςςςςςςςςςςςς Εδώ πρέπει να επέμβει το ΕΣΡ και όχι όταν ακούγεται μια βωμολοχία Αλλά καλοί μαλάκες είναι και αυτοί.
καλα εκτορα........ ....και ο Γαλλος παντως μαλακας γραφεται στο δικο μου το σκονακι. Να γαμαει γκομενα και να τη βλεπεις ανεκφραστη σα να σκεφτεται απο που να αγορασει τα πλακακια του μπανιου, να σου λεει χτυπα ρε μαλακα και συ να το προσπερνας και να μη ξεριζωνεις τη βρυση του τζακουζι να τη κανεις σα χαλι απο τη Μοιραρακη...ε τι να πω. Ο τυπος δε τοχει.
Η τη γαμας μεχρι να μαρτυρησει που κρυβαν οι ανταρτες τα οπλα, ή σηκωνεις ελαφρως το ενα ποδι αφηνεις ενα κλανιδι σε ρε ματζορε και φευγεις για ντουζακι.
Η αντρικη αξιοπρεπεια, κυριως στο γαμησι, επιβαλλεται και δεν εξαργυρωνεται απο κανενα ποσο (του κωλου τα λεφτα πηρε ουτως η αλλως).
αυτα και γαμιεστε.