poulopaixtis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
xυνουν ή κατουρανε?To θεμα ειναι να χυνει οπως η cytherea και η tiana lynn!
xυνουν ή κατουρανε?To θεμα ειναι να χυνει οπως η cytherea και η tiana lynn!
οργασμο εχουνxυνουν ή κατουρανε?
εισαι σιγουρος?οργασμο εχουν
αυτα τα υγρα βεβαια ειναι κατουρα
γτ τι θες?εισαι σιγουρος?
σωστος.........Ευχαριστουμε για την ευχη αλλα τα υπολοιπα που ειπες ειναι πιπες. Ο γαλλος εκανε απλα τη μισθωμενη δουλεια του με αλλη μια καριολα απ τις χιλιαδες που εχει γαμησει. Γιατι θα επρεπε νε την κανει "να μαρτυρησει" οπως λες? εξαλλου δεν ηταν κατι ιδιαιτεριο συγκρινομενη με τις επαγγελματιες. Γενικα να ξερεις οτι οι επιβητορες στις τσοντες αυτη τη συμπεριφορα εχουν παντα, εκτος αν το σεναριο απαιτει κατι διαφορετικο. Παντως η Τσουλια δεν ηταν ανεκφραστη, φωναζε... Πόσο δυνατα θα επρεπε να φωναξει δηλαδη για να ικανοποιηθεις?Το εξηγησαμε πολλες φορες... τα 150000 ευρω δεν τα πηρε για να μας δειξει καλες πιπες, ουτε αν ξερει να γαμιεται. Τα πηρε γιατι ηταν διασημη και εκτος του χωρου αυτου. Ηταν η πρωτη φορα που εγινε κατι τετοιο και δικαιη η αμοιβη της.
Να δεις πως θα πεσουν οι αμοιβες οταν και αλλες συναδελφισσες της αρχισουν το σπορ... ;) Η γυναικα οταν κανει τσοντα ειναι πορνη, ο αντρας τι ειναι?...
Το να κανεις τσοντα δεν ειναι ουτε παρανομο ουτε ανηθικο, ουτε κακο.
Ψαξε αλλου για ανηθικα επαγγελματα(πχ, βουλευτες)
Η Σκατιανα γιατι πορνη? ειναι μια αξιοπρεπης κυρια Ευαγγελατου με βιλα 1000000 τετραγωνικα στην Ευβοια απανω στη θαλασσα. Ζηλευεις?
Ρε μεγαλε, πως γραφεις ετσι? βαζε παραγραφους, στιξη, ξεκινα τη φραση με κεφαλαιο. Μοιαζεις σαν κατι γεροντια που πασχουν απο ιλιγγους...αυτοι οι γονεις ξερουνε ρε παιδια οτι τα πανε στη εκπομπη με τημ μεγαλυτερη ακροαματικοτητα στην μεσημεριανη ζωνη της ελλινηκης τηλεορασης.ομως το χρημα στην ελλαδα ειδαμε και νιωθουμε πλεων ποσο εξεφτυλιστικο εχει γινει στα ματια του ελληνα.θεωριες που λενε οτι για τα λεφτα γινονται ολα καταρρεουν.καιρος να αποκτησει και ο ελληνας αληθινο συναισθημα.αληθινες αξιες.και πανω απ ολα αληθηνα πρωτυπα και οχι το καλπικο χολιγουντ λαιφστα΄ί΄λ ενος μιμου της οπρα.αλλα την καλη την μαί΄μου την γουσταρει ο ελληνας.τωρα γουσταρει και την σαπιλλα γιατι πλεον δεν εχει λεφτα.ολοι θελουνε τις μαρκες τα καλα αυτοκινητα κτλπ.τωρα ομως που θα μας αρπαζουνε οι αστεγοι στο δρομο για να μπουνε σπιτια μας και γινομαστε μια σωστη μητροπολη που ολα θυσιαστηκαν στο χρημα να δουμε ποσο θα αντεξουνε τα ψοφημια αυτα να υποβιβαζουνε το αί΄κιου του ελληνα.
Δεν ειναι οτι δεν ηξεραν απο που να αρχισουν... ειναι οτι δεν ηξεραν να απαντησουν. Καλη η κριτικη αλλα οταν φτανεις στο "δια ταυτα" συνηθως μενεις μουγγαμάλλον δεν θα ήξεραν από που να αρχίσουν.....
κατσε για ποιο σεναριο μιλαμε?το αχχ τι παχια πουτσα?αχχ ποναει η μητρα μου(φρισταί΄λ)΄.οι διαλογοι ητανε φρισταίλ τζουλιας γιο γιο.σωστος.........
ρε φιλε τσοντα εκανε οχι την σιωπη των αμνων..............κατσε για ποιο σεναριο μιλαμε?το αχχ τι παχια πουτσα?αχχ ποναει η μητρα μου(φρισταί΄λ)΄.οι διαλογοι ητανε φρισταίλ τζουλιας γιο γιο.
ελα ντε?
γυναικεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςς!
εγω διαβαζω εσενα μαναμ.... :-*τι διάλο διαβάζουν 30 μέλη όλη μέρα κάθε μέρα αναρωτιέμαι...
ναι συμφωνω.ουτε οντισιον στα οργισμενα νιατα δεν παιζει η τζουλια το χει αποδειξει αλλωστε τι στουρναρι ειναι σε τετοια θεματα.ρε φιλε τσοντα εκανε οχι την σιωπη των αμνων..............
θα μαθει το κοριτσι,,τωρα κανει τα πρωτα της βηματα...ναι συμφωνω.ουτε οντισιον στα οργισμενα νιατα δεν παιζει η τζουλια το χει αποδειξει αλλωστε τι στουρναρι ειναι σε τετοια θεματα.
μπορουσε να ειναι καλυτερη.να τα δωσει ολα για ολα.
εγω διαβαζω εσενα μαναμ.... :-*