LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Μόλις το τελείωσα, νιώθω πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος πλέον
ξεκινησες μελετη στο υπερθρεντ?
Μόλις το τελείωσα, νιώθω πιο ολοκληρωμένος σαν άνθρωπος πλέον
ξεκινησες μελετη στο υπερθρεντ?
εχει σαμπουαν και μαλακτικο μαζι, 4.80 με την εκπτωση..το παντεν δεν ειναι 2 σε 1 φιλε μου...
ααα εχαριστω πολυ γ το ινφο αγαπη!!!θα ασχοληθω με τα τρια πρωτα...το τελευταιο με αφηνει αδιαφορη...
λοιπον?ποιοι ειναι υποψηφιοι?!
μαλακια δεν ειπε!!!αλλα την πουτσισε τωρα!!!Μλκια είπες δίκιο έχει η λουκριτιτσα.. :o
αααα καλη φαση!!!!ποσα μλ ξερουμε?μη παω τζαμπα.εχει σαμπουαν και μαλακτικο μαζι, 4.80 με την εκπτωση..
Έλα που δε θυμάσαι ποιος το 'πεκαι σ οποιον ακυρο ειπε
καλα βγηκα και για 2 ωρες μετα ειχαν πεινει με τη απορια γιατι εχω τα βυαζια μου στο σαιτ!
τσιμπα την απαντηση
η μικρη θα βρισκεται εδω, επωνυμα, για οσο θα λιωνει να προωθει τη καθε δουλιτσα που εχει φιλησει κωλους για να δημοσιευσει.
Οταν εισαι παντελως αγνωστη απο τα δευτεροξαδερφα και περα, μια βαση δεδομενων σα το σαιτ ειναι μια χαρα μπας και πουληθει κανα περιοδικο παραπανω η κανα ψηφαλακι σε διαγωνισμο.
Το αστειο ειναι που το παιζει οτι γνωριζει ανθρωπους και πραγματα, λογικα θαπρεπε να την εχω δει εστω μια φορα σε καποιο "γνωστο" τραπεζι στη περιοχη μας καθοτι της αρεσει να μεγαλοπιανεται, αλλα το μικρο ειναι στο δικο του κοσμο
Έλα που δε θυμάσαι ποιος το 'πε
Μλκια είπες δίκιο έχει η λουκριτιτσα.. :o
Ποιά αλλόκοτη επίθεση;
Γιούργια έκανε λέμε
Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την επερχόμενη λαίλαπα
Θα κάνω την αρχή.Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την επερχόμενη λαίλαπα
τα περιοδικα ειναι ολοκληρη βιομηχανια δν βαζουν καμια φωτογραφηση καποιας γκομενας αν δεν πιστευουν οτι θα πουλησει απλα επειδη τους εγλειψε, τους παρακαλεσε, τους πηρε καμια πιπα δν ξερω κι εγω τι!
Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω την επερχόμενη λαίλαπα
μην λες δυσκολες λέξεις...
Θα κάνω την αρχή.
Τι είπες ρε μπαζογαμια/πουστρακι/μουνοδουλε/αγαμητε και αλλους ευγενης χαρακτηρισμους;
αυτες δεν ειναι οι ποδαρες της τζουλιας!!!!!!!!!!(το μονο που αξιζει πλεον πανω της)
αφου δειχνει και την μαπα της κανονικα.ειναι τρειλερ απο το σικουελ.για να μας κρατανε σε αγωνια για την συνεχεια της τριλογιας.ναι σ αυτο δεν ειναι
στο αλλο ομως που κυκλοφορησε το 2λεπτο ειναι
Σιγά μην είναι και η General Electric.