Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Νόμιζα ότι είχε πρότυπο στο μακιγιάζ το Λίλα αλλά φαίνεται έκανε μια στροφή στην ποιότητα!

:2funny:  :2funny:  :2funny:
συντροφε,
τον Λιλα τον εχει ξεπερασει κατα πολλου οσον αφορα το μεγεθος των αντικειμενων που δυναται να τοποθετησει εις τον αποπατον του...

ο πιεξουλης ειναι ανταγωνιστικο ατομο, θετει υψηλους στοχους!

χαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αν δεν κανω λαθως, γυναικειες οργανωσεις απο ολο τον κοσμο εχουν αντιδρασει εντονα κατα καιρους θεορωντας οτι ΟΝΤΩΣ η χρηση του γυναικειου σωματος για διαφημιστικους σκοπους ιδιως του γυμνου, και ανηκει εν μερει στην πορνογραφια και υποβιβαζει την προσωπικοτητα και μπλα μπλα μπλα του γυναικειου φυλου...

δε σας ενημερωνουνε οι συνδικαλιστριες κοριτσαρα......

Αυτα πεστα στην γυναίκα σου αν σε παραμυθιάζει ετσι -  Μην μου πουλάς ιδεολογίες άλλων για δικές μου και κυρίως για δικές σου μιας και δεν τις πιστευεις. Εχεις κάτι αλλο να πεις σοβαρό η θα παιξουμε σε επιπεδο γηπεδικό ;(δηλαδή ..κραυγές, κάτι που ακουσα απο δίπλα, ένα σύνθημα ατάκα και το σύνηθες για το μπου δεν σε γαμαω μην μου κωλοτριβεσαι; κτλ)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Στρέιτ, μεγιά την καινούργια πελάτισα. Ελπίζω μόνο να μη συμφωνήσατε να πληρώνεσαι σε είδος. :fuck1:
ειδες που εισαι γκαου μωρη αχαρη?

με το συντροφο ισιο, τις αμοιβες μας τις παραχωρουμε εις το κομμα! υπερ παντων ο αποτερος σκοπος της ενσωματωσης με τη μητερα Σοβ.Ενωσιν

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
βουιξε ο τοπος για δευτερο βινδεο :grin: συνεχεια του πρωτου ...που ειναι οεο  :zfuck:
τονιζω οχι το amature που πιπωνει εναν τζουφιο

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Αυτα πεστα στην γυναίκα σου αν σε παραμυθιάζει ετσι -  Μην μου πουλάς ιδεολογίες άλλων για δικές μου και κυρίως για δικές σου μιας και δεν τις πιστευεις. Εχεις κάτι αλλο να πεις σοβαρό η θα παιξουμε σε επιπεδο γηπεδικό ;(δηλαδή ..κραυγές, κάτι που ακουσα απο δίπλα, ένα σύνθημα ατάκα και το σύνηθες για το μπου δεν σε γαμαω μην μου κωλοτριβεσαι; κτλ)
τη γυναικα μου τη λενε Τζηνα Τζεϊμσον και μου εχει πει οτι εχει παιξει μονο σε κοινωνικες ταινειες ενταξει? Δε θα μου χαλασεις το σπιτι εσυ!

χαχαχαχαχαχααχχαχαααχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Πότε κάνανε κόμμα οι πούστηδες και οι τρανσφόρμερς και δεν το πήρα χαμπάρι; :think:
μπερδευεις τα κομματα....

αυτοι που αναφερεις εχουν προσαρτηθει στην ακρα, κριτικη οικομαρξιστικη αριστερα...

εμεις ειμαστε απλα ιδεολογοι κομουνιστες

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Στρέιτ, μεγιά την καινούργια πελάτισα. Ελπίζω μόνο να μη συμφωνήσατε να πληρώνεσαι σε είδος. :fuck1:

Ρε γαμώτο, μου τελείωσαν οι καπότες και δεν εμπιστευομαι του περιπτέρου!
Ρε px δεν μας ποστάρεις το προσωπικό σου αριστούργημα για το οποίο έχεις τιμηθεί με ΠΟΥΛΟτζερ- τη λίστα με τα διημερεύοντα- διανυκτερεύοντα φαρμακεία να μην ψάχνω;
Ευχαριστώ!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
τη γυναικα μου τη λενε Τζηνα Τζεϊμσον και μου εχει πει οτι εχει παιξει μονο σε κοινωνικες ταινειες ενταξει? Δε θα μου χαλασεις το σπιτι εσυ!

χαχαχαχαχαχααχχαχαααχα

πασο.  :2funny:  Οχι τιποτα αλλο - αλλά στην συνέχεια της κορυφαίας μπουρδας του παπαζολ παρατήρησα και άλλα σχόλια μεγαλύτερης βλακείας τα οποία με καθυστερείς να σχολιάσω... :grin:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
τη λίστα με τα διημερεύοντα- διανυκτερεύοντα φαρμακεία να μην ψάχνω;
Ευχαριστώ!
ποιανου μηνα?

γιατι και κει σκατα τα εκανε και τον βαλανε τωρα να γραφει το προγραμμα της τηλεορασης...

χαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
πασο.  :2funny:  Οχι τιποτα αλλο - αλλά στην συνέχεια της κορυφαίας μπουρδας του παπαζολ παρατήρησα και άλλα σχόλια μεγαλύτερης βλακείας τα οποία με καθυστερείς να σχολιάσω... :grin:
αμα ερθω τσατ και σου γαμησω θα σου πω εγω ξεκωλιαρα

στενοχωρηθηκες που σου θιξανε το τσουρεακι νουμερο ε νουμερο

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μίλησε κανείς;
Εγώ μόνο κάτι κακαρίσματα άκουσα.

Μέσα στο κοτέτσι σου τί περιμένεις να ακούσεις και εσύ;

ποιανου μηνα?

γιατι και κει σκατα τα εκανε και τον βαλανε τωρα να γραφει το προγραμμα της τηλεορασης...

χαχαχαχαχαχαχαχα

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Και αναρωτιόμουν γιατί εκεί που έψαχνα να δω αν έχει καμια ταινία σήμερα, έβλεπα το ωροσκόπιο του ταύρου! Και εκεί πουτάνα τα έκανε!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο Παπαζολ χρηζει ιδιαιτερης αντιμετωπισης ο κακομοιρης. Τα τελευταια 3 χρονια βρισκεται μονιμα σε εξεταστικη περιοδο.....σπουδαζει να παρει πτυχιο Μαριου!

αχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Μωρή Βάνα Μπετίνη,

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαα να γιατι ταχει κανει σκατα και στο προγραμμα της τηλεορασης! Ουτε τις ηθοποιες δε ξερει να ξεχωρισει η αχρηστη!

αχχαχαχααχαχαχαα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom