Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσύ ρε Κούγια γιατί δεν απαντάς για ποιό λόγο είσαι εδώ;
Μήπως ψαρεύεις κι'εσύ πελάτες για το "κάθως πρέπει" επάγγελμα σου;

Έχεις τη συμπάθειά μου...
Τόσα κακεντρεχή και βλακώδη ποστς μπας και σε προσέξει κανένας εκδότης και σταματήσεις να εργάζεσαι ως παιδί για τους καφέδες στο σταθμό αλλά ακόμη τίποτα...Και η μεγαλύτερη επιτυχία σου ήταν η στήλη με τα διανυκτερευοντα φαρμακεία σε free press έντυπο...
Τέτοιο ταλέντο να πηγαίνει χαμένο...

Τουλάχιστον η ανναμαρία σου στέλνει κανά κοκκαλάκι που παριστάνεις τον defender;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
κακιες κακιες κακιες απο ατομα που ειναι πισω απο το πσ τους και το παιζουν θεοι και παντογνωστες

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Για την ταμπακιέρα κουβέντα, ε;
Δε βαριέσαι, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Ακόμη και να υπερασπίζεσαι νταβατζήδες και πουτάνες.
......ειπε η πιεξουλα σε ενα σαϊτ που αφορα τον πληρωμενο ερωτα....

εσυ μωρη μονοκοματη εργαζεσαι ανεξαρτητη? ποιος τους βαζει σε σειρα τους αραπηδες που σε ξεσκιζουνε καθε μερα?

αχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Έχεις τη συμπάθειά μου...
Τόσα κακεντρεχή και βλακώδη ποστς μπας και σε προσέξει κανένας εκδότης και σταματήσεις να εργάζεσαι ως παιδί για τους καφέδες στο σταθμό αλλά ακόμη τίποτα...Και η μεγαλύτερη επιτυχία σου ήταν η στήλη με τα διανυκτερευοντα φαρμακεία σε free press έντυπο...
Τέτοιο ταλέντο να πηγαίνει χαμένο...

Τουλάχιστον η ανναμαρία σου στέλνει κανά κοκκαλάκι που παριστάνεις τον defender;
συντροφε ισιε( τοχουμε γυρισει στην αριστερα θυμασαι?)

ο πιεξουλης μαλλον ειναι πελατακι της κορασιδος, ταχει αγορασει ολα τα βιντεακια της γιαυτο την υπερασπιζεται με τοση θερμη!

Βεβαια η διαφορα με ολους τους αλλους ειναι οτι ο πιεξουλης δεν αγορασε τα βιντεακια για να δει το τσουρεκακι γυμνο, αλλα για να μαθει πως πρεπει να βαφεται στην καμερα...

αχαχαχαχαχαχχα

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
τον εχετε γαμησει αυτον τον px75 πια...ελεος....

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Για την ταμπακιέρα κουβέντα, ε;
Δε βαριέσαι, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή. Ακόμη και να υπερασπίζεσαι νταβατζήδες και πουτάνες.

Πιεξούλη...

You are not afraid of death, but I am sure you will be there when it happens.

Θα πεις το δεσπότη Παναγιώτη...

και θα ξεφωνίσεις πάλι [size=15pt]ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΑΓΚΩΝΩ[/size]  :2funny: :2funny:

αχαχαχαχαχαχα

12sageb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
236
Υποτίθεται ότι εδώ και 2 μέρες κυκλοφορεί και το 2ο DVD, αλλά έχω βρει link πουθενά.Έχει κανείς καμιά πληροφορία;Ισχύει η απλά πέρασε καιρός και πρέπει να βρεθεί κάτι για να συντηρήσει τη Τζούλια στην επικαιρότητα;

Επισκέπτης
Υποτίθεται ότι εδώ και 2 μέρες κυκλοφορεί και το 2ο DVD, αλλά έχω βρει link πουθενά.Έχει κανείς καμιά πληροφορία;Ισχύει η απλά πέρασε καιρός και πρέπει να βρεθεί κάτι για να συντηρήσει τη Τζούλια στην επικαιρότητα;
παντως για βιντεακια της ανναμαριαςντελαμαριαν-τσουρεκακι ρωτα τον πιεξουληηηηηηηηηη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

ενα 2πτο βιντεο παιζει αλλα ειναι amateur φαση

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ρε κοπελιά σου αρέσει ή όχι,θες δεν θες να το παραδεκτείς:Στην γκαύλα του άλλου στοχεύεις για να πουλήσεις,συνεπώς ανήκεις μερικώς στην πορνογραφία!!!

Τι λες ρε μεγαλε παπαζολ... χαχαχαχαχααχαχ Η διαφήμιση αυτοκινήτου δηλαδή με γκομενίτσες που κουνουν ηδονικά το κορμί τους, και προφανέστατα στοχεύει στην κάβλα σου για να σου πουλήσει το αυτοκίνητο ανήκει μερικώς στην πορνογραφία; Ρε για συνελθετε λεω εγω εδω μέσα αχχααχχααχαχαχαχχααχ :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Βεβαια η διαφορα με ολους τους αλλους ειναι οτι ο πιεξουλης δεν αγορασε τα βιντεακια για να δει το τσουρεκακι γυμνο, αλλα για να μαθει πως πρεπει να βαφεται στην καμερα...

αχαχαχαχαχαχχα

Νόμιζα ότι είχε πρότυπο στο μακιγιάζ το Λίλα αλλά φαίνεται έκανε μια στροφή στην ποιότητα!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Τι λες ρε μεγαλε παπαζολ... χαχαχαχαχααχαχ Η διαφήμιση αυτοκινήτου δηλαδή με γκομενίτσες που κουνουν ηδονικά το κορμί τους, και προφανέστατα στοχεύει στην κάβλα σου για να σου πουλήσει το αυτοκίνητο ανήκει μερικώς στην πορνογραφία; Ρε για συνελθετε λεω εγω εδω μέσα αχχααχχααχαχαχαχχααχ :2funny: :2funny:
πως να συνελθουμε ρε ερι μετα το χθεσινο
2 ωρες χυναμε....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βασικά και στο αβατάρ σου πορνογραφία αναλ κριμ πάι έκαναν ψες τα αρειανά......
ααααααααααααχχααχαχχααχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αν δεν κανω λαθως, γυναικειες οργανωσεις απο ολο τον κοσμο εχουν αντιδρασει εντονα κατα καιρους θεορωντας οτι ΟΝΤΩΣ η χρηση του γυναικειου σωματος για διαφημιστικους σκοπους ιδιως του γυμνου, και ανηκει εν μερει στην πορνογραφια και υποβιβαζει την προσωπικοτητα και μπλα μπλα μπλα του γυναικειου φυλου...

δε σας ενημερωνουνε οι συνδικαλιστριες κοριτσαρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom