Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

dantis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Like
10
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους... Η sirina films εδω και καμποσο καιρο εχει σταματησει να διαφημιζει τις ταινιες που ΘΑ κυκλοφορησει.... Αιφνιδιαζει πλεον με ακαριαια χτυπηματα και θα το ξανακανει... Και κατι μου λεει οτι οχι μονο με τη Τζουλια...
Ας περιμενουμε λοιπον γιατι ακρη δεν θα βγαλουμε με ολα αθτα που λεγονται...

Επισκέπτης
μαλακα μη μιλας γ παπαρολογια...χτες εχασα πασα ιδεα γ την παρτη σου με τις πιπες που αμολουσες.
ελπιζω να ξυπνησες καλυτερα σημερα... :-*
Ποια είναι η παπαρολογία μωρή,για πες μου:

Με τον όρο πορνογραφία ή πορνό αναφερόμαστε εν γένει στην αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, λεκτικά ή μέσω εικόνων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου.

Πουτάνα είναι η γυναίκα που χρησιμοποιεί τους άντρες για να ικανοποιήσει την δική της αυταρέσκεια , η γυναίκα που «ανάβει» φωτιές για λόγους ανασφάλειας.

Aυτά υποστήριξα εχθές και οτί δεν έχει ανωνυμία η άλλη επειδή την συμφέρει.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

Με τον όρο πορνογραφία ή πορνό αναφερόμαστε εν γένει στην αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, λεκτικά ή μέσω εικόνων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου.

Πουτάνα είναι η γυναίκα που χρησιμοποιεί τους άντρες για να ικανοποιήσει την δική της αυταρέσκεια , η γυναίκα που «ανάβει» φωτιές για λόγους ανασφάλειας.

Aυτά υποστήριξα εχθές.
δε λεω γ αυτα....

ασε τις μλκς σε μενα....30σελιδες χτες δεν ειπες μονο αυτα τα 2...

αστο γαματο...

gamao_ke_derno

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
14
Πόντοι
0
οχι ειναι η imako κυριως αλλα και αλλες τεραστιες εταιριες και ειναι επιχειρηση!!!!
οι φωτογραφησεις γινονται με τους δικους του ορους και οχι με τη καθε μια που θα παει να παρακαλεσει!
αν δεν γουσταρουν μια γκοεμνα και δν πιστευουν οτι θ πουλησει δεν θα τη βαζανε!
αν το κανανε αυτο θα πατωναν ολα τα περιοδικα!

εσ'υ εδώ μέσα τι κάνες?

προμοτάρεις καμιά δουλειά σου ή απλά κάνεις βίζιτες ? και αν ναι πόσο πάει μανάρι? :pipa2:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπα τις βρίσκουν κι ας μην έχουν πολλές επαφές μη νομίζεις (προς ektor lopez). Απλά σε κάποια που θα δώσουν 10000 για μια φωτογρα΄φηση, σ αυτή θα δώσουν ένα 200 ευρω και θα χαρεί κιόλας καθώς θα της επιβεβαιώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι μοντέλο. Η τελευταία τάση της μόδας που παρατηρείται στις ελλεινήδες είναι όλες να νομίζουν ότι έγιναν μοντέλα επειδή έτυχε να είναι ψηλές και αδύνατες. (όσες είναι). Έχω κι εγώ μια γνωστή που νομίζει ότι είναι μοντέλο και είναι μαϊντανός σε ότι μούφα διαγωνισμό σκάει μύτη. Μεγάλη της επιτυχία, η φωτογράφηση στο Max σε μία από τις σελίδες δλδ έναντι 200 ευρώ. Αυτή το θεώρησε τρομερή επιτυχία.
Από κει και πέρα, δεν ξέρω πόσο αξιολύπητη μπορεί να είναι κάποια που μπαίνει σε sites με χιλιάδες λιγούρηδες άντρες (μεταξύ αυτών και εμού) και δείχνει γυμνές της φωτος για να της πούμε πόσο μουνάρα είναι. Έλεος δηλαδή. Κάποια που είναι όμορφη δεν χρειάζεται επιβεβαίωση, ιδιαίτερα από κάπου που σίγουρα θα της πούνε κάτι τέτοιο.

ασε κοπηκανε και τα δεκαχιλιαρα, παλια στο τεξας αυτα. Για τα 200 εχεις δικιο, τωρα το πως τις βρισκουν ε δε σταματανε και στο δρομο να ρωτανε. Η αλλη λεει οτι δεν εχει παρτιδες επειδη δε γουσταρει, δε κυκλοφορει επειδη δε γουσταρει, δε πιπωνει, δε γαμιεται, τωρα πως διαολο τη παιρνουν τηλεφωνο τη ντιβα να τη παρακαλεσουν να φωτογραφηθει μονο αυτη και το πικατσου το ξερουν.
Α, θετει και ορο απαραβατο να παρει το φωτογραφο της μαζι, εννοειται πως στρωνουν και χαλι τα περιοδικα για να τους κανει την τιμη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Άντε γαμήσου κι εσύ κι οι χοντρομπαζόλες ελλεηνιδες σου!  :rockon:
Με σύγχισε το καθίκι, έτσι έχω γίνει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Βρε εγώ το αφήνω,εσύ πάντως δεν το κατάλαβες με όλον τον χαμό που γίνεται κάθε φορά!!! :grin:
ωραια...ακουσε με...
μια λεξη θα σου πω κ ελπιζω να καταλαβεις τι εννοω...
:δε τα παω καλα με τους δηθεν γλυψιματιες.

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6

Aυτά υποστήριξα εχθές και οτί δεν έχει ανωνυμία η άλλη επειδή την συμφέρει.
πες τα πες τα εγώ μαζί σου
λόγοι αυταρέσκειας και ανασφάλειας πολλοί...και όχι μόνο το γαμήσι

Επισκέπτης
εσ'υ εδώ μέσα τι κάνες?

προμοτάρεις καμιά δουλειά σου ή απλά κάνεις βίζιτες ? και αν ναι πόσο πάει μανάρι? :pipa2:
Ορίστε που μου λέτε  :jerking:,η σκέψη αυτή είναι η πιο φυσική που μπορεί να υπάρξει!!! :rolleyes:

Φίλε ατύχησες,μοντέλο είναι η κοπελιά και μπήκε εδώ για καλλιτεχνικούς λόγους!!! :2funny: :2funny: :2funny:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
εσ'υ εδώ μέσα τι κάνες?

παρακαλαγε για ψηφους(δεν τραβηξε)
πουλαγε βιντεο της(δεν τραβηξε)
200/h (δεν τραβηξε)
προσπαθει να συμμετέχει στο φορουμ(δεν τραβηξε)

διαξελε και παρε τι κανει!!!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οταν θες να κλανεις να σηκωνεις το κωλομερι σου ελαφρως, οχι να ανοιγεις το στομα. Παμε:
Απο που σε βρισκει ρε κουναβι το περιοδικο και σου κανει φωτογραφηση αν δεν εχεις παρτιδες με το συστημα? μονο αν χτυπας πορτες και φιλας βρακια οπως εσυ. Ζωον, σε βρισκουνε και σου κανουνε και προτασεις. Στα γαριδακια σε βρισκουν?  :headbang:
Ποια εισαι ρε μεγακουναβο που θα υποδειξεις στα περιοδικα και δικο σου φωτογραφο για τη φωτογραφηση? που τα πουλας αυτα ρε ζομπι της μπανιερας?  :headbang:
Τα περιοδικα και βεβαια κοιτανε τις πωλησεις απο καθε τευχος και αν δε πουλησει διαγραφουν το τηλεφωνο σου ρε ακυρο ζομπι, γιαυτο σε καιει και σε τσουρουφλαει και τι θα πουλησει το τευχος και τι ψηφαλακι θα πεσει σε ηλεκτρονικο διαγωνισμο. Ζωο, που νομιζεις οτι μιλας?  :headbang:
Καλο θα ειναι απο τις τοσες ωρες στη μπανιερα να ανοιγεις και τη κανουλα να πεσει και λιγο νερο στη καουκα σου να συνελθεις.
αυτα μιας και εχω και κεφια σημερα  :dancing:

ε ποιο ειναι το επιχειρημα σου δλδ?  :2funny:
παπαρολογεις χωρις να λες κατι!
ειπα τα ατομα που γνωριζω τα ξερω μεσα απ τη δουλεια μου και οχι επειδη συχναζω σε κυριλε μαγαζια!
που λες να με ειδαν εσυ? να πηγα και να τους χτυπησα τη πορτα? :2funny:
κυκλοφορουν φωτογραφησεις μου σε διαφορα σαιτ, η ακομη και απ την απογευματινη, με ειδαν και μου καναν τη πρταση, ποσο δυσκολο ειναι να το σκεφτει κανεις αυτο?  :uglystupid:
οντως δν ειμαι κανενα ονομα για να υποδειξω στα περιοδικα ποιος θα ναι ο φωτογραφος μου ευτυχως ομως επειδη με ηθελαν στο περιοδικο δεχτηκαν και τους ορους μου.
φυσικα και η 1η φωτογραφηση ειναι δοκιμαστικη να δουν αν θα πουλησει αλλα αν οι ιδιοι δεν πιστευουν οτι θα πουλησει δν τη βαζουν  :idiot:
αλλα το χω ξαναπει, ουτε με καιει ουτε με τσουρουφλαει αν θα ξανακανω ποτε φωτογραφηση σε περιοδικο, γι αυτο και στο συγκεκριμενο δεν πηγα καθολου με τα νερα τους οπως λες! ο ιδιοσ ο αρχισυντακτης οταν μου πε "θα κανεις τη φωτογραφηση μ αυτον και τη συνεντευξη μ αυτον αλλιως δεν θα ξαναδουλεψεις στην εταιρια" του απαντησα "αν μ εκαιγε να δουλεψω ξανα στην εταιρια φυσικα και θα πηγαινα με τα νερα σας. επειδη ομως δεν με καιει αυτοι ειναι η δικοι μου οροι"
και ετσι κι εγινε η φωτογραφηση και σου στελνω αν θες πμ να μιλησεις με τους ιδιους να το εξακριβωσεις!
νομιζω οτι μιλαω σ εναν ξεροκεφαλο που νομιζει οτι με το να κραζει εχει καποια αξια και ειναι ανωτερος απ τους αλλους.
εσυ ομως δν ξερεις με ποια μιλας γι αυτο προσεχε λιγο το στοματακι σου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
οχι ειναι η imako κυριως αλλα και αλλες τεραστιες εταιριες και ειναι επιχειρηση!!!!
οι φωτογραφησεις γινονται με τους δικους του ορους και οχι με τη καθε μια που θα παει να παρακαλεσει!
αν δεν γουσταρουν μια γκοεμνα και δν πιστευουν οτι θ πουλησει δεν θα τη βαζανε!
αν το κανανε αυτο θα πατωναν ολα τα περιοδικα!

Ε βέβαια, τεράστια εταιρία η Imako.
Τι να κλάσει ο Bertelsmann ή η Hachette μπροστά της.

Τι να πει ο Μπερλουσκόνι ή ο Μέρντοχ μπροστά στον Πετράκη που έπεζε πόλο στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και γελούσαμε μαζί του.

Νεαρέ (γιατί ΔΕΝ είσαι η νεαρά) τα περιοδικά ζούνε από τις διαφημίσεις και όχι από τα τεύχη που πουλάνε.

Αν νομίζεις ότι σημασία έχει ποιά είναι στο εξώφυλλο και αν είναι πετυχημένη η φωτογράφηση είσαι μακράν νυχτωμένος. Αν περίμεναν τα περιοδικά πότε θα του σηκωθεί του κάθε πιτσιρικά και πότε θα βρει το χαρτζηλίκι για να αγοράσει το τεύχος θα είχαν προ πολλού φαληρίσει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια...ακουσε με...
μια λεξη θα σου πω κ ελπιζω να καταλαβεις τι εννοω...
:δε τα παω καλα με τους δηθεν γλυψιματιες.

μια χαρα τα πας. Γιαυτο εχεις επανειλημμενα δηλωσει οτι διαγραφεσαι και την αλλη μερα το καταπινεις και ξαναμπαστακωνεσαι εδω. Οποιος ξεφτιλιζει το λογο του εχει στομαχι για τα παντα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ε βέβαια, τεράστια εταιρία η Imako.
Τι να κλάσει ο Bertelsmann ή η Hachette μπροστά της.

Τι να πει ο Μπερλουσκόνι ή ο Μέρντοχ μπροστά στον Πετράκη που έπεζε πόλο στον Ναυτικό Όμιλο Βόλου και γελούσαμε μαζί του.

Νεαρέ (γιατί ΔΕΝ είσαι η νεαρά) τα περιοδικά ζούνε από τις διαφημίσεις και όχι από τα τεύχη που πουλάνε.

Αν νομίζεις ότι σημασία έχει ποιά είναι στο εξώφυλλο και αν είναι πετυχημένη η φωτογράφηση είσαι μακράν νυχτωμένος. Αν περίμεναν τα περιοδικά πότε θα του σηκωθεί του κάθε πιτσιρικά και πότε θα βρει το χαρτζηλίκι για να αγοράσει το τεύχος θα είχαν προ πολλού φαληρίσει.
αυθαδιαζεις σαυρα????

εριξες μια ματια στη Βικυ και ηρθες να μας το παιξεις γνωστης? Δε σε πιστευουμε ρε! Η Μαριαννα ειναι μεσα στα πραματα! Ακου να μαθαινεις!

αχαχαχαχαχα

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
ασε κοπηκανε και τα δεκαχιλιαρα, παλια στο τεξας αυτα. Για τα 200 εχεις δικιο, τωρα το πως τις βρισκουν ε δε σταματανε και στο δρομο να ρωτανε. Η αλλη λεει οτι δεν εχει παρτιδες επειδη δε γουσταρει, δε κυκλοφορει επειδη δε γουσταρει, δε πιπωνει, δε γαμιεται, τωρα πως διαολο τη παιρνουν τηλεφωνο τη ντιβα να τη παρακαλεσουν να φωτογραφηθει μονο αυτη και το πικατσου το ξερουν.
Α, θετει και ορο απαραβατο να παρει το φωτογραφο της μαζι, εννοειται πως στρωνουν και χαλι τα περιοδικα για να τους κανει την τιμη χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

hahahaha
Ναι όντως κόπηκαν τα δεκαχίλιαρα. Τα ανέφερα για να δείξω την διαφορά γιατί και όταν υπήρχαν πάλι τόσα έπαιρναν οι άλλες. Ε κοίτα, αν λαμβάνουν μέρος σε ότι διαγωνισμό υπάρχει στο διαδίκτυο (Μις αυριανή, μις σημερινή, μις με το ζόρι, μις πιγκουίνα, μις αποκριάτικη αρκούδα κλπ κλπ), έχουν και τα προφίλ τους στο fb με φωτογραφήσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, αν έχουν και κανέναν γνωστό του κώλου, τους δίνουν εάν διακοσαρικάκι να γεμίσουν τις σελίδες και να γράψουν ατάκες: προτιμώ να με χύνουν στα μαλλιά για να μην μου χαλά το μακιγιάζ κι άλλα τέτοια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom