loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ξεχασες το "κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε".Μη μου κωλοτρίβεσαι πουστράκι, δε σε γαμάω λέμε
ξεχασες το "κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε".Μη μου κωλοτρίβεσαι πουστράκι, δε σε γαμάω λέμε
ξεχασες το "κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεε".
εκτος του οτι μας εβγαλες τα ματια ειπες και μια μεγαλη αληθεια.....αν δεν γουσταρουν μια γκοεμνα και δν πιστευουν οτι θ πουλησει δεν θα τη βαζανε!
γ αυτο σε γουσταρω.γιατι εισαι προνοητικος...Δε θα ρίξω όλα τα όπλα μου στη μάχη με τη μία...
και για να σου απαντησω
κανενα κωλο δεν εχω φιλησει ποτε μου για να κανω μια φωτογραφηση
δεν μ ενδιαφερει ν καν ν ασχοληθω εφοσον μου γινεται μια καλη προταση
τα περιοδικα ειναι ολοκληρη βιομηχανια δν βαζουν καμια φωτογραφηση καποιας γκομενας αν δεν πιστευουν οτι θα πουλησει απλα επειδη τους εγλειψε, τους παρακαλεσε, τους πηρε καμια πιπα δν ξερω κι εγω τι!
και τι λογο εχω ρε ακυρε να τα προμοταρω? σαμπως θα παρω ποσοστα απ τισ πωλησεις?
και ποτε ειπα οτι γνωριζω ανθρωπους? εννοοεις της σοουπμιζ?
ελαχιστους γνωριζω και τους εχω γνωρισει στα πλαισια της δουλειας μου δεν χρειαζεται να κυκλοφορω σε μαγαζια που δεν τα γουσταρω και καθολου!
και ελεος επιτελους με το καθε μαλακα που λεει το μακρυ του και το κοντο του που ποτε δεν στεκει, ετσι για να προσπαθησει να μου τη πει!
ωρε Λουκρητία υπερβολική ρε παιδάκι μου, σαν γυναίκα είναι για ειναι ότι πρέπειαυτες δεν ειναι οι ποδαρες της τζουλιας!!!!!!!!!!(το μονο που αξιζει πλεον πανω της)
Αυτή δεν είναι η Τζούλια με τίποτα πάντως!!!
ακου να μαθαινεις απο καποιον που ξερει ρε εξυπνακια σαυρα!οχι ειναι η imako κυριως αλλα και αλλες τεραστιες εταιριες και ειναι επιχειρηση!!!!
Αυτος εισαι μεγαλε!!!!!
ωρε Λουκρητία υπερβολική ρε παιδάκι μου, σαν γυναίκα είναι για ειναι ότι πρέπει
για τα υπόλοιπα πάμε αλλού
εκτος του οτι μας εβγαλες τα ματια ειπες και μια μεγαλη αληθεια.....
και μετα μας λες οτι δεν προμοταρεις τον εαυτο σου και τα περιοδικα....
ουτε συ δε τα πιστευεις αυτα που λες ρε ζωντανο!
καθολου!λεω την πασα αληθεια !!!ωρε Λουκρητία υπερβολική ρε παιδάκι μου, σαν γυναίκα είναι για ειναι ότι πρέπει
για τα υπόλοιπα πάμε αλλού
μαλακα μη μιλας γ παπαρολογια...χτες εχασα πασα ιδεα γ την παρτη σου με τις πιπες που αμολουσες.Αυτή δεν είναι η Τζούλια με τίποτα πάντως!!!
Αρχισέ η παπαρολογία πλέον για τα καλά.
Τώρα θα μας βάλεις να δούμε μισή ώρα τσόντα;
απλά παραθέτω το αυθεντικό βίντεο, δεν είναι η τζούλια προφανώς
Σιγά μην είναι και η General Electric.