Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Λοιπόν...για να τελειώνουμε...

Καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα..

Εγώ...είμαι "πολύ" πουτάνα..

Η Άννα..είναι "λίγο" πουτάνα

Και η

Τζούλια..είναι στα "προσεχώς"(έχει άλλα 2 dvd..δεν ξέρω αν βγήκανε στη κυκλοφορία)

Οκέικ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Σοφτ πορνό!!!

Ρε συ έχεις την εντύπωση οτί από εδώ μέσα βλέπει κανείς τος φωτογραφίες σου όπως κάποιο πίνακα ζωγραφικής;! :cheesy: :think:

ουτε σοφτ πορνο ειναι αυτες που χω κυκλοφορησει μεχρι στιγμης
εδω σιγουρα και κανενας δεν τις βλεπει τις φωτογραφιες ως τεχνη μπορω να σου φερω ομως παραδειγματα οπου αντιμετωπιζονται οντως αυτες οι φωτογραφιες ως τεχνη
δν το παιζω καλλιτεχνης, εχω κανει και μαξιμ που ταν απλα αισθησιακη φωτογραφηση, καθολου καλλιτεχνικη

Επισκέπτης
Λοιπόν...για να τελειώνουμε...

Καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα..

Εγώ...είμαι "πολύ" πουτάνα..

Η Άννα..είναι "λίγο" πουτάνα

Και η

Τζούλια..είναι στα "προσεχώς"(έχει άλλα 2 dvd..δεν ξέρω αν βγήκανε στη κυκλοφορία)

Οκέικ?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εσύ δηλαδή είσαι σκέτος καφές και ή αλλή με ζάχαρη!!! :cheesy:

Οκ το δέχομαι!!! ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κοιτα μπορει να σου φανει περιεργο, μη σοκαριστεις και πολυ ομως
καποιες κοπελες οντως γνωριζονται με τον αντρα πριν το σεξ και μπορει και η γνωριμια να διαρκεσει και μετα :rolleyes:
:idiot:...ρε Άννα...τι πίνεις μεσημεριάτικα?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
[size=10pt]Αννα εισαι καβλα και αστους να λενε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/size]

Επισκέπτης
ουτε σοφτ πορνο ειναι αυτες που χω κυκλοφορησει μεχρι στιγμης
εδω σιγουρα και κανενας δεν τις βλεπει τις φωτογραφιες ως τεχνη μπορω να σου φερω ομως παραδειγματα οπου αντιμετωπιζονται οντως αυτες οι φωτογραφιες ως τεχνη
δν το παιζω καλλιτεχνης, εχω κανει και μαξιμ που ταν απλα αισθησιακη φωτογραφηση, καθολου καλλιτεχνικη
Ρε κοπέλα μου μπορείς να σκεφτείς για λίγο σαν αρσενικό;! :think:

Και εμένα δεν με γκαυλώνουν καθόλου οι φωτογραφίες σου ομολογώ,όπως και τους άλλους στοχαστές που τις βλέπουν ως τέχνη!!! :cheesy:

Αλλά είμαστε μειονότητα και αν απευθυνόσουν σε εμάς θα το έκλεινες το μαγαζί και θα πήγαινες στην Κατερίνα για εργασία!!! ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κοιτα μπορει να σου φανει περιεργο, μη σοκαριστεις και πολυ ομως
καποιες κοπελες οντως γνωριζονται με τον αντρα πριν το σεξ και μπορει και η γνωριμια να διαρκεσει και μετα :rolleyes:

εσυ δεν εισαι που εκαθησες σε εναν φωτογραφο μπας και σε προωθήσει?
που σε ειχε για τον πουτσο και σε εγραφε στα αρχιδια του?

και μιξοκλαιγες εδω μεσα που δεν σου εδινε σημασια?
εσυ δεν εισαι που πουλαγες ντιβιντι με το "γατακι" σου?

αυτο που σε διαφοροποιει απ τη τζουλια ειναι οτι δεν εισερχοταν πουτσος στο "γατακι" σου?

αυτο που σε διαφοροποιει απ τις γυναικες της μια βραδιας ειναι οτι εσυ εισαι "πολλαπλών χρησεων"?

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εσυ ρε Κατερινα τι θιχτηκες ? Δηλωμενη δεν εισαι απο οσο εχω καταλαβει ? Δεν ειδα και ολο το διαλογο.

Γιατι πρεπει να βαζεις σε καλουπια τον ανθρωπο, στο κατω κατω καθενας ο,τι γουσταρει κανει στη ζωη του και στο κρεβατι του.

Ετσι δεν ειναι ? Τι κολλημα ειναι πια αυτο με τις φωτος της κοπελας , ρε κοπελια χωσε ξανα το λινκ του σαιτ να δω τι παιζει γιατι χαθηκε καμποσες σελιδες πριν.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτή όχι δεν είναι,εσύ όμως προχώρησες στο γυμνό.

Μόνο που δεν σου είπε κανείς οτί κινδυνεύεις να κολλήσεις αρφοδείσια από τον φακό αλλά από αλλού.

Υ.Γ.Ξανά ρωτάω: θα ασχοληθεί κανείς με γυμνές φωτογραφίσεις χωρίς να καθοδηγείται από γκαύλα,είναι μήλο ή τοπίο το βύζι;! :grin: :think:

δεν καταλαβαινεις τι λεω ε?
ποσες φορες πρεπει να τα εξηγησω παναγια μου?  :rolleyes:
ειπες οτι αφου πουλαω το σωμα μου ειναι πορνεια και σου λεω και το μοντελο μοδας πουλαει το σωμα του κι αυτο πουτανα ειναι?  :uglystupid:
οκ εγω δν κανω μοδα κανω σεξι φωτογραφησεις, αλλα πρεπει να το ξαναπω? αλλο οι φωτογραφησεις αλλο το να γαμιεσαι!
αν για σεναη και για τον οποιονδηποτε αυτο ειναι το χειροτερο ειδος πουτανιας, σταματηστε να αγοραζετε περιοδικα, να χαζευετε φωτος στο σαιτ και να τις ποσταρετε εδω μεσα αφου αυτες οι γκομενες δν θα σας κατσουν ποτε!!!!
μου ειπαν οτι λογω των φωτογραφησεων που κανω πρεπει να εξεταστω για διαβασε το καλυτερα!
και αφου στις φωτογραφησεις γαμησι δεν παιζει, ποιος στο διαολο πια να με κολλησε?  :2funny: :2funny:

στο τελευταιο σου απαντησα παραπανω

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εσυ ρε Κατερινα τι θιχτηκες ? Δηλωμενη δεν εισαι απο οσο εχω καταλαβει ? Δεν ειδα και ολο το διαλογο.

Γιατι πρεπει να βαζεις σε καλουπια τον ανθρωπο, στο κατω κατω καθενας ο,τι γουσταρει κανει στη ζωη του και στο κρεβατι του.

Ετσι δεν ειναι ? Τι κολλημα ειναι πια αυτο με τις φωτος της κοπελας , ρε κοπελια χωσε ξανα το λινκ του σαιτ να δω τι παιζει γιατι χαθηκε καμποσες σελιδες πριν.

ισως απλα να εχουμε προβλημα με την υποκρισια της μιξοπαρθενας.
"α εγω???? ποτε δεν θα πηδιόμουν για τα λεφτα!!!!"

"παρτε τωρα ενα σιντι που ξεγυμνωνομαι στην προνομιακη τιμη των 300 ευρω."

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

Άσε βρε να κάνουμε πλάκα...τι κόλλημα να'χω?
Αυπνίες έχω...χαχαχχαχααχ...

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ισως απλα να εχουμε προβλημα με την υποκρισια της μιξοπαρθενας.
"α εγω???? ποτε δεν θα πηδιόμουν για τα λεφτα!!!!"

"παρτε τωρα ενα σιντι που ξεγυμνωνομαι στην προνομιακη τιμη των 300 ευρω."

Καλα κανει που πουλαει το μουνι της οσο πιο ακριβα γινεται. Δεν καταλαβα στο κατω κατω ολοι το ιδιο δεν κανουμε σε αυτη τη ρημαδα τη ζωη? Αλλος εχει μουνι, αλλος λεφτα, αλλος σπουδες. Στο κατω κατω αν υπαρχει κοσμος που το αγοραζει γιατι να μην το εκμεταλλευτει αυτο. Εσυ δεν θα το κανες ?

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
εσυ δεν εισαι που εκαθησες σε εναν φωτογραφο μπας και σε προωθήσει?
που σε ειχε για τον πουτσο και σε εγραφε στα αρχιδια του?

και μιξοκλαιγες εδω μεσα που δεν σου εδινε σημασια?
εσυ δεν εισαι που πουλαγες ντιβιντι με το "γατακι" σου?

αυτο που σε διαφοροποιει απ τη τζουλια ειναι οτι δεν εισερχοταν πουτσος στο "γατακι" σου?

αυτο που σε διαφοροποιει απ τις γυναικες της μια βραδιας ειναι οτι εσυ εισαι "πολλαπλών χρησεων"?

ποτε καθησα σε φωτογραφο ρε ακυρε να με φωτογραφησει?
αντιθετα εγω ειμαι αυτη που χω κλεισει δουλειες για φωτογραφους γιατι ζητανε εμενα και εγω με τη σειρα μου ζητω τον δικο μου φωτογραφο!
ο γκομενος αυτος για τον οποιο λεγαμε καποτε, και δν μυξοκλαιγα αλλα πιο πλυ χιουμορ καναμε, δν ειπα ποτε οτι ειναι φωτογραφος, ενας ακυρος το πε και το δεσατε?  :headbang:
και dvd ειδες εσυ πουθενα? στο ιντερνετ? σε κανα περιπτερο?
επειδη βγηκε ενας και το ισχυριστηκε?
και μετα απ αυτο εγω η ιδια ανεβασα τετοιο βιντεο στο youyube για ν αποδειξω οτι δν υπαρχει τπτ προς πωληση!
γι αυτο μη μιλας αμα δεν ξερεις!  :jerking: :jerking: :jerking:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Καλα κανει που πουλαει το μουνι της οσο πιο ακριβα γινεται. Δεν καταλαβα στο κατω κατω ολοι το ιδιο δεν κανουμε σε αυτη τη ρημαδα τη ζωη? Αλλος εχει μουνι, αλλος λεφτα, αλλος σπουδες. Στο κατω κατω αν υπαρχει κοσμος που το αγοραζει γιατι να μην το εκμεταλλευτει αυτο. Εσυ δεν θα το κανες ?

καλα κανει και το πουλαει.
μετα γιατι σπευδει να διαψευσει, να το παιξει παρθενα και να υποτιμήσει τις άλλες που ειναι τουλάχιστον ειλικρινεις με τον εαυτο τους και τους αλλους?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
αντιθετα εγω ειμαι αυτη που χω κλεισει δουλειες για φωτογραφους γιατι ζητανε εμενα και εγω με τη σειρα μου ζητω τον δικο μου φωτογραφο!
ο γκομενος αυτος για τον οποιο λεγαμε καποτε, και δν μυξοκλαιγα αλλα πιο πλυ χιουμορ καναμε, δν ειπα ποτε οτι ειναι φωτογραφος, ενας ακυρος το πε και το δεσατε?  :headbang:
και μετα απ αυτο εγω η ιδια ανεβασα τετοιο βιντεο στο youyube για ν αποδειξω οτι δν υπαρχει τπτ προς πωληση!

ετσουξε η αληθεια?

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Κοπελια , οτι προσοντα εχεις να τα πουλας οσο το δυνατον πιο ακριβα στην κοινωνια. Δεν ξερω την ιστορια σου, μιλαω γενικα και οχι για DVD.

Επισκέπτης
Να σε ρωτήσω όμως κάτι:
Οτιδήποτε βασίζεται στην γκαύλα του άλλου για να πουλήσει,δεν θα το χαρακτήριζες πορνο προιόν;;; :think:

Μπορείς εσύ να βαφτίσεις γυμνές φωτογραφίες τέχνη;;;

Eγώ μόνο σοφτ πορνό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom