Επισκέπτης
Μπα μονότερμα είναι όπως έπαιξε ο Αρής τον Πάοκ σήμερα!!!Tι γινεται παλι πολεμο εχουμε εδω περα ?
Μπα μονότερμα είναι όπως έπαιξε ο Αρής τον Πάοκ σήμερα!!!Tι γινεται παλι πολεμο εχουμε εδω περα ?
Ευτυχώς που οι δικοί μου οι γείτονες είναι κουφοί..Παψέεε πιαααα θα ξυπνήσω τους γείτονες!!!
Τελικά πηδιέσαι ή δεν πηδιέσαι αποφάσισε;!
Y.Γ.Αν πηδιέσαι παίζει πάντα να αρπάξεις κάτι και χωρίς να είσαι βιζιτά-μοντέλο-παντογνώστης-υπερπαραγωγή!!!
Tι γινεται παλι πολεμο εχουμε εδω περα ?
Είσαι και ψυχολόγος πορνο-φωτογραφίστρια?ωραια η ειρωνεια
αλλα νομιζω τα παντα για σενα τα λεει το αβαταρ σου :-
μπα οχι
απλα προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι πουτανα, με οποιαδηποτε εννοια αρκει να με βγαλουν πουτανα
οτι οι γυμνες φωτογραφησεις ειναι πορνεια
και τωρα καταληξαμε οτι πρεπει να εξεταστω για std's
γιατι ο φακος της μηχανης συνηθως κουβαλα πολλες τετοιες αρρωστιες
Και βέβαια να ξέρεις με ποιον πας κι όχι μ'όποιον να'ναι...να του ζητάς και το ΑΜΚΑ του...άμα στο πει...βουρ...δεν έχεις φόβο..!!οι παντες δεν πηδιομαστε? αλλοι για λεφτα αλλοι για την ευχαριστιση
εγω ξεκαθαρισα σε ποια κατηγορια ανηκω απλα καποιοι δν μπορουν να το χωνεψουν και δν εχω καταλαβει γιατι
φυσικα και παντα υπαρχει ο κινδυνος, αλλα ελαχιστοποιειται κατα πολυ οταν γνωριζεις με ποιον εχεις να κανεις και δν πας μ οποιον να ναι
Γιατί καλό μου μία μη κατακριτέα πορνεία δεν είναι και οι γυμνές φωτογραφίσεις,τί άλλο είναι;!μπα οχι
απλα προσπαθουν να με πεισουν οτι ειμαι πουτανα, με οποιαδηποτε εννοια αρκει να με βγαλουν πουτανα
οτι οι γυμνες φωτογραφησεις ειναι πορνεια
και τωρα καταληξαμε οτι πρεπει να εξεταστω για std's
γιατι ο φακος της μηχανης συνηθως κουβαλα πολλες τετοιες αρρωστιες
Είσαι και ψυχολόγος πορνο-φωτογραφίστρια?
Ρε συ..
Εσύ θα πας μπροστά μια μέρα...κι εμείς θα είμαστε από "πίσω" σου..
Εύγε...δεν σου λέω τίποτ'άλλο..
Αυτό και μόνο..
Εύγε..
Σοφτ πορνό!!!α τωρα οι φωτογραφιες γιναν και πορνο
οκ
Όοοοοοχι...το άλλο μου άρεσε και το διόρθωσες...χαχαχαχΓιατί καλό μου μία μη κατακριτέα πορνεία δεν είναι και οι γυμνές φωτογραφίσεις,τί άλλο είναι;!
To σώμα σου πουλάς απλά ο άλλος δεν το αγγίζει και τον πιάνεις μαλάκα!!! ;)
Υ.Γ.Κανείς δεν μίλησε για φακό φωτογράφισης.
Τυχερήηηηηηηηηηηηηηηη..α τωρα οι φωτογραφιες γιναν και πορνο
οκ
Εεετσί,μην σε πούνε και πουτάνα,δεν κάνει είναι κακό!!!Όοοοοοχι...το άλλο μου άρεσε και το διόρθωσες...χαχαχαχ
Φακό επαφής...χαχαχαχ...
Θα με ρωτάνε...
-"Τι δουλειά κάνεις"?
Και θα λέω...
-"Θα σε κάνω...να δεις το φως σου.."
Χαααααααααααχαχαχαχαχαχαχ....!!!!
Γιατί καλό μου μία μη κατακριτέα πορνεία δεν είναι και οι γυμνές φωτογραφίσεις,τί άλλο είναι;!
To σώμα σου πουλάς απλά ο άλλος δεν το αγγίζει και τον πιάνεις μαλάκα!!! ;)
Υ.Γ.Κανείς δεν μίλησε για φακό φωτογράφισης.
Ε ναι..μη λερωθεί και το ποινικό μου μητρώο..και μετά..Εεετσί,μην σε πούνε και πουτάνα,δεν κάνει είναι κακό!!!
Αυτή όχι δεν είναι,εσύ όμως προχώρησες στο γυμνό.ρε εισαι αντελως περιορισμενης ευθυνης?
τον ορισμο της πορνειας τον αναλυσαμε μερικες σελιδες πριν!!!
το σωμα του ειπα και ξαναλεω το πουλαει και ενα μοντελο που κανει μοδα και δν κανει γυμνο! πουτανα ειναι κι αυτη?
τωρα αν πουτανα ειναι κι αυτη που προκαλει με τις φωτογραφησεις τι να σου πω? αποψη σου
για τον φακο το ειπα ειρωνικα αφου καταληξαμε στο οτι αφου κανω φωτογραφησεις κινδυνευω και απο αφροδισια!!!
Και βέβαια να ξέρεις με ποιον πας κι όχι μ'όποιον να'ναι...να του ζητάς και το ΑΜΚΑ του...άμα στο πει...βουρ...δεν έχεις φόβο..!!
Ξέρεις πόσοι γνωρίζουν εσένα και πριν μετά ή παράλληλα και άλλες!!!κοιτα μπορει να σου φανει περιεργο, μη σοκαριστεις και πολυ ομως
καποιες κοπελες οντως γνωριζονται με τον αντρα πριν το σεξ και μπορει και η γνωριμια να διαρκεσει και μετα