annamaria88
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μα δεν ειναι πουτανα για να τις ξερει βρε............
μα δεν ειναι πουτανα για να τις ξερει βρε............
Να τις μάθει...αλλιώς δεν θα έχει καριέρα στη "φωτογράφιση"μα δεν ειναι πουτανα για να τις ξερει βρε............
Να ήξερες μόνο πόσες πουτάνες που δεν είναι πουτάνες έχουν αφροδείσια νοσήματα και δεν το ξέρουν καν τα ζώα!!!μα δεν ειναι πουτανα για να τις ξερει βρε............
Άμα μου μεταφράσεις τι εξετάσεις έγραψα θα σου πάρω γαριδάκια...
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
Να ήξερες μόνο πόσες πουτάνες που δεν είναι πουτάνες έχουν αφροδείσια νοσήματα και δεν το ξέρουν καν τα ζώα!!!
Κάνεις το μέγα λάθος:δεν υπαρχεί ο οπτικός τύπος που πάσχει από αφροδείσια!!!ναι αμα πηγαινειες με τον καθε τυχαιο που συναντας σε καθε κωλομπαρο και σε ξεπεταει χωρις προφυλαξεις πολυ πιθανο
ολα κι ολα!τωρα θες να στις μεταφρασω επειδη δεν τις ξερεις?
η για να μου δειξεις ποσο εξυπνη εισαι που γνωριζεις αυτες τις εξετασεις, που εισαι υποχρεωμενη να κανεις επειδη ανα πασα στιγμη κινδυνευεις να κολλησεις αφροδισιο?
Να τις μάθει...αλλιώς δεν θα έχει καριέρα στη "φωτογράφιση"
Τη Τζούλια την είδες που ήταν "κακό" κορίτσι?
Πρόσεξες κάπου που της έτρεξε η μυτούλα αιματάκι από την κόκα και ρούφαγε?
Αααααα...πρέπει να τα προσέχουμε αυτά...!!!
Iδια γειτονιά και πίνουν μαζί καφέεεε!!!που κολλαει και παλι η καριερα στη φωτογραφηση με τα αφροδισια?
Κάνεις το μέγα λάθος:δεν υπαρχεί ο οπτικός τύπις που πάσχει από αφροδείσια!!!
Επειδή είμαι καλός άνθρωπος έλα ένα σκονάκι :
Υ.Γ.Καλή μελέτη μπας και γίνεις πιο ''ικανό'' μοντέλο( )!!!
Ποια καριερα στη φωτογραφηση μωρε και εσυ θα μας τρελανεις.
Τη θες να κανεις στη ζωη σου αννουλα?
καριερα στη φωτογραφηση
sureeeeeee
Εγώ είμαι μια απλή χαζή πουτάνα...δεν έχω μόρφωση.. δεν έχω επίπεδο..δεν έχω ζάχαρη (τι μαλάκω είμαι..ξέχασα να πάρω..)..δεν έχω υπόσταση...δεν έχω κύρος ..δεν έχω πού την κεφαλή κλίναι...δεν έχω κότερο..(γι'αυτό δεν σε πάω βόλτα)...δεν έχω τίποτα στο κόσμο που να με αντιπροσωπεύει..τωρα θες να στις μεταφρασω επειδη δεν τις ξερεις?
η για να μου δειξεις ποσο εξυπνη εισαι που γνωριζεις αυτες τις εξετασεις, που εισαι υποχρεωμενη να κανεις επειδη ανα πασα στιγμη κινδυνευεις να κολλησεις αφροδισιο?
Δεν πειράζει επιχειρηματολογησέ εσύ και αγνοησέ με εμένα τον κουραστικό,απλό είναι!!!κουρασες
δεν εχεις επιχειρηματα και λες μαλακιες
αντε κανε νανι
Iδια γειτονιά και πίνουν μαζί καφέεεε!!!
Εεε δεν θα κοιμηθούμε σήμερα,κόψε τις πάσες που δίνεις!!!
Παψέεε πιαααα θα ξυπνήσω τους γείτονες!!!Εγώ είμαι μια απλή χαζή πουτάνα...δεν έχω μόρφωση.. δεν έχω επίπεδο..δεν έχω ζάχαρη (τι μαλάκω είμαι..ξέχασα να πάρω..)..δεν έχω υπόσταση...δεν έχω κύρος ..δεν έχω πού την κεφαλή κλίναι...δεν έχω κότερο..(γι'αυτό δεν σε πάω βόλτα)...δεν έχω τίποτα στο κόσμο που να με αντιπροσωπεύει..
Εσύ θα μου πεις...που ξέρεις..θεά μου...
Δεν πειράζει επιχειρηματολογησέ εσύ και αγνοησέ με εμένα τον κουραστικό,απλό είναι!!!
Εγώ είμαι μια απλή χαζή πουτάνα...δεν έχω μόρφωση.. δεν έχω επίπεδο..δεν έχω ζάχαρη (τι μαλάκω είμαι..ξέχασα να πάρω..)..δεν έχω υπόσταση...δεν έχω κύρος ..δεν έχω πού την κεφαλή κλίναι...δεν έχω κότερο..(γι'αυτό δεν σε πάω βόλτα)...δεν έχω τίποτα στο κόσμο που να με αντιπροσωπεύει..
Εσύ θα μου πεις...που ξέρεις..θεά μου...
Τελικά πηδιέσαι ή δεν πηδιέσαι αποφάσισε;!αν ειναι μοντελο-βιζιτου ναι κινδυνευεις απο std's
αν κανει απλα μερικες φωτογραφησεις, δν χρειαζεται να γαμηθεις με κανενα
θες σωνι και ντε να σου πω οτι πηδιεμαι καλε μου για να ηρεμησεις?