υπαρχουν καλλιτεχνικες γυμνες
εσυ ομως δεν εχεις τετοιες.
εσυ εισαι απλα ενα μουνι και 2 βυζια.
αλλιως δεν θα τις εξεθετες στα μπουρδελα αλλα σε γκαλερι.
ον δε ροουντ δεν την πειθεις....δεν θα σου δειξει αλλες........
Εγώ έχω φτιάξει γεμιστά...χώρια που πήρα φωτιά πριν λίγο με κάτι κεριά...(έριξα νερό και μπάαααααααααααααααμ...η γυάλα)χαχαχ...δε γαμιέται...εγώ να είμαι καλά...θα τα μαζέψω αύριο τα γυαλιά...δ ξερω γ σας ζεστανα πιτσα μαμ κ νανι σε λιγο
Ρε συ ακόμα και η Μενεγάκη με τον κορσέ στοχεύει και στην γκαύλα!!!Αρα υπαρχει και καλλιτεχνικο γυμνο. Δεν ειναι ολα πορνο. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο , παμε παρακατω. Υπαρχουν διακριτες γραμμες αναμεσα στην καυλα και σε ενα γυμνο κορμι που μπορει να πλασαριστει στο φακο με τοσο αθωο τροπο, που να το προβαλλεις στις 12 το μεσημερι στην τηλεοραση και να μην τρεχει τιποτα.
Αρα υπαρχει και καλλιτεχνικο γυμνο. Δεν ειναι ολα πορνο. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο , παμε παρακατω. Υπαρχουν διακριτες γραμμες αναμεσα στην καυλα και σε ενα γυμνο κορμι που μπορει να πλασαριστει στο φακο με τοσο αθωο τροπο, που να το προβαλλεις στις 12 το μεσημερι στην τηλεοραση και να μην τρεχει τιποτα.
Εγώ έχω φτιάξει γεμιστά...χώρια που πήρα φωτιά πριν λίγο με κάτι κεριά...(έριξα νερό και μπάαααααααααααααααμ...η γυάλα)χαχαχ...δε γαμιέται...εγώ να είμαι καλά...θα τα μαζέψω αύριο τα γυαλιά...
μας δουλευεις κι εσυ?
το ιδιο ειναι μια ταινια που απλα εχει 2-3 σκηνές σεξ με το "ο παλουκι λουκ στην αγρια στυση"?
επειδη υπαρχει το καλλιτεχνικο γυμνο σημαινει οτι το καθε τσουλι που ξεβρακωνεται ειναι καλλιτεχνιδα?
Ναι αλλά αν ο στόχος ήταν μόνο τέτοια βραβεία:τις εχω εκθεσει και σε πολυ πιο σοβαρα σαιτ απ εδω, εχουν χαρακτηριστει απ τις καλυρερες artistic nude photos και εχουν βραβευτει σ αυτο το ειδος
Ρε συ ακόμα και η Μενεγάκη με τον κορσέ στοχεύει και στην γκαύλα!!!
Ναι υπάρχει και το απολύτως αθώο γυμνό αλλά δεν είναι αυτές οι γυμνές φωτογραφίες.
Και τι ειναι η Μενεγακη? Το σημειο αναφορας? Παραδειγμα ηθους ? Η προτυπο μοντελο καλλιτεχνικου γυμνου?
Η φωτο με τη Τζουλια να γλυφεται ειναι πιο προκλητικο πορνο απο μια τοπλες φωτογραφηση οταν αυτη γινεται με καταλληλο τροπο, πως να στο δωσω να καταλαβεις αλλιως?
Οχί δεν είναι πιο αλλά είναι!!! ;)Και τι ειναι η Μενεγακη? Το σημειο αναφορας? Παραδειγμα ηθους ? Η προτυπο μοντελο καλλιτεχνικου γυμνου?
Η φωτο με τη Τζουλια να γλυφεται ειναι πιο προκλητικο πορνο απο μια τοπλες φωτογραφηση οταν αυτη γινεται με καταλληλο τροπο, πως να στο δωσω να καταλαβεις αλλιως?
Υπαρχουν διακριτες γραμμες, πολλες φορες τα όρια ειναι πραγματι δυσδιακριτα
εδω ομως εχουμα απλα μια wannabe Τζουλια που απλα ειναι πολυ μιξοπαρθενη για να το κάνει και αρεσκεται αν ποσταρεις τις σοφτ τοντες της.
Απεχει πολυ κι απο αυτη τη διακριτη γραμμη.
ελα χαλαρωσε δεν ξες ποσες μλκς πεφτουν καθε πρωι γ την μεγαλη παρτυ της ελενης
Ναι ρε συ...όσο καλλιτεχνικό ήτανε..να μπούνε στο μαγαζί μου με κρυφές κάμερες και να με δείξουν φόρα παρτίδα στην εκπομπή τότε.."Κόκκινο πανί" με τον Τσίμα..εν ώρα δουλειάς..Αρα υπαρχει και καλλιτεχνικο γυμνο. Δεν ειναι ολα πορνο. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο , παμε παρακατω. Υπαρχουν διακριτες γραμμες αναμεσα στην καυλα και σε ενα γυμνο κορμι που μπορει να πλασαριστει στο φακο με τοσο αθωο τροπο, που να το προβαλλεις στις 12 το μεσημερι στην τηλεοραση και να μην τρεχει τιποτα.
Ρε κοπελιά σου αρέσει ή όχι,θες δεν θες να το παραδεκτείς:Στην γκαύλα του άλλου στοχεύεις για να πουλήσεις,συνεπώς ανήκεις μερικώς στην πορνογραφία!!!εχεις δει ρε μαλακα καμια σοφτ τσοντα μου?
με βλεπεις να τρεχω στο Θεμο και στο καθε μεσημεριαναδικο και να παρακαλαω για λιγη δημοσιοτητα? οχι!
αρα απο που κι ως που ειμαι wanna-be Julia!
ας εχουν βαση τα επιχειρηματα μας ελεος δλδ
Ναι αλλά αν ο στόχος ήταν μόνο τέτοια βραβεία:
1)Δεν θα ήσουν εδώ τώρα με τις φωτογραφίες σου.
2)Επίσης δεν θα είχατε το team σου δώσει έστω και αυτήν την μικρή διεφήμιση.
εχεις δει ρε μαλακα καμια σοφτ τσοντα μου?
με βλεπεις να τρεχω στο Θεμο και στο καθε μεσημεριαναδικο και να παρακαλαω για λιγη δημοσιοτητα?
οχι!
αρα απο που κι ως που ειμαι wanna-be Julia!
ας εχουν βαση τα επιχειρηματα μας ελεος δλδ
Ρε κοπελιά σου αρέσει ή όχι,θες δεν θες να το παραδεκτείς:Στην γκαύλα του άλλου στοχεύεις για να πουλήσεις,συνεπώς ανήκεις μερικώς στην πορνογραφία!!!
Επειδη και εγω αλλα και αρκετες φιλες μου εχουν το ψωνιο της φωτογραφιας, να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να ανηκεις στο χωρο που εννοεις αν εχεις ψωνιο με το θεμα.