Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν καλλιτεχνικες γυμνες

εσυ ομως δεν εχεις τετοιες.
εσυ εισαι απλα ενα μουνι και 2 βυζια.
αλλιως δεν θα τις εξεθετες στα μπουρδελα αλλα σε γκαλερι.

ον δε ροουντ δεν την πειθεις....δεν θα σου δειξει αλλες........ :2funny: :2funny:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν καλλιτεχνικες γυμνες

εσυ ομως δεν εχεις τετοιες.
εσυ εισαι απλα ενα μουνι και 2 βυζια.
αλλιως δεν θα τις εξεθετες στα μπουρδελα αλλα σε γκαλερι.

τις εχω εκθεσει και σε πολυ πιο σοβαρα σαιτ απ εδω, εχουν χαρακτηριστει απ τις καλυρερες artistic nude photos και εχουν βραβευτει σ αυτο το ειδος

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
δ ξερω γ σας ζεστανα πιτσα μαμ κ νανι σε λιγο :2funny:
Εγώ έχω φτιάξει γεμιστά...χώρια που πήρα φωτιά πριν λίγο με κάτι κεριά...(έριξα νερό και μπάαααααααααααααααμ...η γυάλα)χαχαχ...δε γαμιέται...εγώ να είμαι καλά...θα τα μαζέψω αύριο τα γυαλιά...

Επισκέπτης
Αρα υπαρχει και καλλιτεχνικο γυμνο. Δεν ειναι ολα πορνο. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο , παμε παρακατω. Υπαρχουν διακριτες γραμμες αναμεσα στην καυλα και σε ενα γυμνο κορμι που μπορει να πλασαριστει στο φακο με τοσο αθωο τροπο, που να το προβαλλεις στις 12 το μεσημερι στην τηλεοραση και να μην τρεχει τιποτα.
Ρε συ ακόμα και η Μενεγάκη με τον κορσέ στοχεύει και στην γκαύλα!!!

Ναι υπάρχει και το απολύτως αθώο γυμνό αλλά δεν είναι αυτές οι γυμνές φωτογραφίες.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Αρα υπαρχει και καλλιτεχνικο γυμνο. Δεν ειναι ολα πορνο. Τουλαχιστον συμφωνησαμε σε αυτο , παμε παρακατω. Υπαρχουν διακριτες γραμμες αναμεσα στην καυλα και σε ενα γυμνο κορμι που μπορει να πλασαριστει στο φακο με τοσο αθωο τροπο, που να το προβαλλεις στις 12 το μεσημερι στην τηλεοραση και να μην τρεχει τιποτα.

Υπαρχουν διακριτες γραμμες, πολλες φορες τα όρια ειναι πραγματι δυσδιακριτα

εδω ομως εχουμα απλα μια wannabe Τζουλια που απλα ειναι πολυ μιξοπαρθενη για να το κάνει και αρεσκεται αν ποσταρεις τις σοφτ τοντες της.

Απεχει πολυ κι απο αυτη τη διακριτη γραμμη.

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ έχω φτιάξει γεμιστά...χώρια που πήρα φωτιά πριν λίγο με κάτι κεριά...(έριξα νερό και μπάαααααααααααααααμ...η γυάλα)χαχαχ...δε γαμιέται...εγώ να είμαι καλά...θα τα μαζέψω αύριο τα γυαλιά...

πρωι πρωι παλι θα σαβουριασουμε :2funny: :2funny: :2funny: τον θεο μας

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μας δουλευεις κι εσυ?
το ιδιο ειναι μια ταινια που απλα εχει 2-3 σκηνές σεξ με το "ο παλουκι λουκ στην αγρια στυση"?
επειδη υπαρχει το καλλιτεχνικο γυμνο σημαινει οτι το καθε τσουλι που ξεβρακωνεται ειναι καλλιτεχνιδα?

οχι το "τσουλι" που ξεβρακωνεται δν ειναι καλλιτεχνιδα
καλλιτεχνης ομως ειναι ο φωτογραφος που μπορει μια γυμνη φωτο να τη κανει καλλιτεχνικη και οχι προστυχη!
και ειχα τη τιμη να δουλεψω με τετοιους φωτογραφους|!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
τις εχω εκθεσει και σε πολυ πιο σοβαρα σαιτ απ εδω, εχουν χαρακτηριστει απ τις καλυρερες artistic nude photos και εχουν βραβευτει σ αυτο το ειδος
Ναι αλλά αν ο στόχος ήταν μόνο τέτοια βραβεία:
1)Δεν θα ήσουν εδώ τώρα με τις φωτογραφίες σου.
2)Επίσης δεν θα είχατε το team σου δώσει έστω και αυτήν την μικρή διεφήμιση.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε συ ακόμα και η Μενεγάκη με τον κορσέ στοχεύει και στην γκαύλα!!!

Ναι υπάρχει και το απολύτως αθώο γυμνό αλλά δεν είναι αυτές οι γυμνές φωτογραφίες.

Και τι ειναι η Μενεγακη? Το σημειο αναφορας? Παραδειγμα ηθους ? Η προτυπο μοντελο καλλιτεχνικου γυμνου?
Η φωτο με τη Τζουλια να γλυφεται ειναι πιο προκλητικο πορνο απο μια τοπλες φωτογραφηση οταν αυτη γινεται με καταλληλο τροπο, πως να στο δωσω να καταλαβεις αλλιως?

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Και τι ειναι η Μενεγακη? Το σημειο αναφορας? Παραδειγμα ηθους ? Η προτυπο μοντελο καλλιτεχνικου γυμνου?
Η φωτο με τη Τζουλια να γλυφεται ειναι πιο προκλητικο πορνο απο μια τοπλες φωτογραφηση οταν αυτη γινεται με καταλληλο τροπο, πως να στο δωσω να καταλαβεις αλλιως?

ελα χαλαρωσε δεν ξες ποσες μλκς πεφτουν καθε πρωι γ την μεγαλη παρτυ της ελενης

Επισκέπτης
Οχί δεν είναι πιο αλλά είναι!!! ;)

Ελά στα λόγια μου έρχεσαι σιγά-σιγά!!! :cheesy:

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Υπαρχουν διακριτες γραμμες, πολλες φορες τα όρια ειναι πραγματι δυσδιακριτα

εδω ομως εχουμα απλα μια wannabe Τζουλια που απλα ειναι πολυ μιξοπαρθενη για να το κάνει και αρεσκεται αν ποσταρεις τις σοφτ τοντες της.

Απεχει πολυ κι απο αυτη τη διακριτη γραμμη.

εχεις δει ρε μαλακα καμια σοφτ τσοντα μου?
με βλεπεις να τρεχω στο Θεμο και στο καθε μεσημεριαναδικο και να παρακαλαω για λιγη δημοσιοτητα?
οχι!
αρα απο που κι ως που ειμαι wanna-be Julia!
ας εχουν βαση τα επιχειρηματα μας ελεος δλδ

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: ε η ελενιτσα ταξιζει μωρε κατιτις παραπανω  :2funny: :2funny: :2funny:το χει δλδ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ναι ρε συ...όσο καλλιτεχνικό ήτανε..να μπούνε στο μαγαζί μου με κρυφές κάμερες και να με δείξουν φόρα παρτίδα στην εκπομπή τότε.."Κόκκινο πανί" με τον Τσίμα..εν ώρα δουλειάς..
Μπήκανε δημοσιογράφοι..Κουβαράς-Τέλογλου..
Μαζεύανε υλικό δήθεν για την εκπομπή τους
Η εκπομπή προβλήθηκε σε ωρα μεγάλης τηλεθέασης..
Εμένα ποιος με ρώτησε?
Ακόμα εδώ και 8 χρόνια σφαζόμαστε στα δικαστήρια κι αυτό μεταφράζεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ...

Επισκέπτης
με βλεπεις να τρεχω στο Θεμο και στο καθε μεσημεριαναδικο και να παρακαλαω για λιγη δημοσιοτητα? οχι!
Ρε κοπελιά σου αρέσει ή όχι,θες δεν θες να το παραδεκτείς:Στην γκαύλα του άλλου στοχεύεις για να πουλήσεις,συνεπώς ανήκεις μερικώς στην πορνογραφία!!!

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι αλλά αν ο στόχος ήταν μόνο τέτοια βραβεία:
1)Δεν θα ήσουν εδώ τώρα με τις φωτογραφίες σου.
2)Επίσης δεν θα είχατε το team σου δώσει έστω και αυτήν την μικρή διεφήμιση.

δεν ηταν ο στοχος τα βραβεια δεν ηξερα καν οτι υπαρχουν
τις ανεβασα τις photos se mia gallery gia artistic nude
και απ εκει επιλεχθηκαν απο μια κριτικη επιτροπη
χεστηκαν εκει για τη διαφημηση ειναι ολοι απ το εξωτερικο, δεν με ξερουν, μονο τις φωτος μου ειδαν τις γουσταραν και τις επελεξαν

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
με βλεπεις να τρεχω στο Θεμο και στο καθε μεσημεριαναδικο και να παρακαλαω για λιγη δημοσιοτητα?
οχι!

παρακαλαγες να σε ψηφισουν για μις Απογευματινη.
παρακαλας τον καθε ενα για λιγη προσοχη σε ενα σαιτ
πουλας βιντεακια με το "γατακι" σου.

σε τι διαφοροποιεισαι (παρα μονο οτι δεν φτανεις με τιποτα την εμφανιση της)

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε κοπελιά σου αρέσει ή όχι,θες δεν θες να το παραδεκτείς:Στην γκαύλα του άλλου στοχεύεις για να πουλήσεις,συνεπώς ανήκεις μερικώς στην πορνογραφία!!!

Επειδη και εγω αλλα και αρκετες φιλες μου εχουν το ψωνιο της φωτογραφιας, να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να ανηκεις στο χωρο που εννοεις αν εχεις ψωνιο με το θεμα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Επειδη και εγω αλλα και αρκετες φιλες μου εχουν το ψωνιο της φωτογραφιας, να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να ανηκεις στο χωρο που εννοεις αν εχεις ψωνιο με το θεμα.

οι φιλες σου πουλάνε 300 ευρω το βιντεάκι διαφημίζοντας οτι "θα δει και γατακι" ο ενδιαφερόμενος?

οχι για να εξηγουμαστε δηλαδη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom