Νέα

Τζούλια Αλεξανδράτου - Το ΚΑΥΤΟ πορνό video!!!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τι εκαματε οταν ειδατε το καθτο βιντεο της τζοθλιασ -παραγωγη σιρηνα!

• εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 56 50,5%
  • δεν εκαμα χειρογλυκανη!

Ψήφοι: 27 24,3%
  • πηγα αμεσωσ σε πορδελλο!

Ψήφοι: 6 5,4%
  • δεν βλεπω τετοιεσ ταινίεσ!μονο ντοκιματερ!

Ψήφοι: 10 9,0%
  • δεν ξερω ειμε αδερφή ποθστραδελλα !

Ψήφοι: 12 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    111

condemned

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αντε φτανει τοσο.τουφα τωρα κ τα χερια εξω απο παπλωμα. λη συνε

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ρε κοπελιά σου αρέσει ή όχι,θες δεν θες να το παραδεκτείς:Στην γκαύλα του άλλου στοχεύεις για να πουλήσεις,συνεπώς ανήκεις μερικώς στην πορνογραφία!!!

η αγορα στην οποια απευθυνομαι εχει ως στοχο τη καυλα του αλλου αλλα αυτο δν ειναι πορνογραφια.
δν εχει καμια σχεση μια αισθησιακη φωτογραφηση με μια τσοντα.
αλλα περα απ τις καυλωτικες φωτογραφησεις κανουμε και καποιες καλλιτεχνικες οι οποιες μπορει να απευθυνονται σε μικροτερο κοινο αλλα ειναι οι αγαπημενες μου!  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Επειδη και εγω αλλα και αρκετες φιλες μου εχουν το ψωνιο της φωτογραφιας, να ξερεις οτι δεν ειναι απαραιτητο να ανηκεις στο χωρο που εννοεις αν εχεις ψωνιο με το θεμα.
Ναι ρε συ αλλά όταν κάνεις κατί τετοιό για το ψώνιο σου και μόνο δεν χρειάζεται να δώσεις έκταση!!!

Τώρα συγγνώμη αλλά ετούτη περίμενε να μπει σε αυτό εδώ το site και να της πούνε:

A)Koπελιά είσαι τέχνη,έμπνευση.

ή

Β)Μουνάρα είσαι,σκέτη γκαύλα!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εχεις λινκ γι αυτο? Η στο ειπαν αλλοι?

ποσταρε το πμ της ενα μέλος του σαιτ.
εμενα μου αρκει, αλλωστε ηταν η δευτερη φορα που η εν λογω κοπελια ΄στελνει τετοια πμ και μετα τα αρνειται.

απλα τσατιστηκα που το μικρο τσουλακι, η ψωλαρπαχτρα τολμησε να κανει και μαθηματα ηθους στην Κατερίνα69 και να τις εξηγει πως ειναι οι σχεσεις που κρατανε πάνω απο μια βραδια.

θεωρώντας προφανώς ότι το να την πηδηξει κάποιος και δευτερη και τρίτη βραδια ειναι "σχεση".

Επισκέπτης
η αγορα στην οποια απευθυνομαι εχει ως στοχο τη καυλα του αλλου αλλα αυτο δν ειναι πορνογραφια.
δν εχει καμια σχεση μια αισθησιακη φωτογραφηση με μια τσοντα.
αλλα περα απ τις καυλωτικες φωτογραφησεις κανουμε και καποιες καλλιτεχνικες οι οποιες μπορει να απευθυνονται σε μικροτερο κοινο αλλα ειναι οι αγαπημενες μου!  :rockon: :rockon: :rockon:
Oxί ρε συ καμία σχέση!!! :P

Να ξέρεις με λένε Γιάννη,όχι Γιαννάκη!!! :2funny: :2funny: :2funny:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ναι ρε συ αλλά όταν κάνεις κατί τετοιό για το ψώνιο σου και μόνο δεν χρειάζεται να δώσεις έκταση!!!

Τώρα συγγνώμη αλλά ετούτη περίμενε να μπει σε αυτό εδώ το site και να της πούνε:

ή

Βαρεθηκα δεν εχει νοημα το κουρασαμε λεμε. Η κοπελα ψαχνει να πλασαρει αυτο που ειναι/εχει οσο μπορει καλυτερα κι εσεις ψαχνετε για αγιες στην κοινωνια μας . Αυτο ειναι το ζουμι.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16
παρακαλαγες να σε ψηφισουν για μις Απογευματινη.
παρακαλας τον καθε ενα για λιγη προσοχη σε ενα σαιτ
πουλας βιντεακια με το "γατακι" σου.

σε τι διαφοροποιεισαι (παρα μονο οτι δεν φτανεις με τιποτα την εμφανιση της)

δεν παρακαλεσα κανεναν για την απογευματινη
οποιος ηθελε ψηφιζε
και ηταν κατι που το κανα μια φορα, δν μ αρεσε δν ξανασχοληθηκα
πρωτη διαφοροποιηση με την εν λογω τυπισσα που ασχολειται συνεχεια με τετοιες μαλακιες προκειμενου να ναι στο προσκηνιο
δεν παρακαλαω κανεναν για προσοχη σε κανενα σαιτ!
εδω μαλιστα θα λεγα κιολας οτι "¨παρακαλαω" ν'ασχοληθειτε με κατι αλλο παρα μ εμενα, αλλα ειστε τοσο κολλημενα που ακομη και στο τοπικ της Τζουλιας παλι μ εμενα βρισκετε ν ασχοληθειτε!  :jerking:
και βιντεακια δν υπαρχουν πουθενα αυτα ειναι παπαρολογιες  :uglystupid:

Επισκέπτης
Με τον όρο πορνογραφία ή πορνό αναφερόμαστε εν γένει στην αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, λεκτικά ή μέσω εικόνων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου.

Υ.Γ.Με το να δείχνεις κώλο,μουνί και βυζί νομίζω ανήκεις εδώ,έστω και ελάχιστα.

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Με τον όρο πορνογραφία ή πορνό αναφερόμαστε εν γένει στην αναπαράσταση σεξουαλικών πράξεων, λεκτικά ή μέσω εικόνων, με υπερβολικό τονισμό των γενετήσιων στοιχείων και με κύριο σκοπό την σεξουαλική διέγερση του ατόμου.

Υ.Γ.Με το να δείχνεις κώλο,μουνί και βυζί νομίζω ανήκεις εδώ,έστω και ελάχιστα.

Γι αυτο και η Αφροδιτη της Μηλου ειναι το υψιστο ΠΟΡΝΟδημιουργημα της χωρας. Με το βυζι εξω η ξεδιαντροπη ! Ψυχραιμια !

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Βαρεθηκα δεν εχει νοημα το κουρασαμε λεμε. Η κοπελα ψαχνει να πλασαρει αυτο που ειναι/εχει οσο μπορει καλυτερα κι εσεις ψαχνετε για αγιες στην κοινωνια μας . Αυτο ειναι το ζουμι.

το λαθος σου ειναι οτι εστιάζεις στην αγιοσυνη.
ενω εγω μίλησα ξακαθαρα και απ την αρχη για την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ!

αυτο ειναι που μου τη σπαει σ αυτη που παει να μας το παιξει παρθενόπη.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ή

κοιτα μπορει να σου κανει κι εσενα εντυπωση αυτο που θα πω, αλλα δν περιμενα καν ν αναφερθουν σ εμενα περα απ τη περιοδο που προμοταριζα την απογευματινη
μετα απ αυτο μπαινω απλα σε διαφορα τοπικ και σχολιαζω το καθε θεμα, αλλα αν υπαρχουν μερικοι που δεν εχουν τι να κανουν θα βρουν με το παραμικρο κατι να μου τη πουνε, μιας και ειμαι η μονη που χει εκτεθει πληρως εδω αρα και πιο ευκολος στοχος

Επισκέπτης
οποιος ηθελε ψηφιζε
πρωτη διαφοροποιηση με την εν λογω τυπισσα που ασχολειται συνεχεια με τετοιες μαλακιες προκειμενου να ναι στο προσκηνιο
εδω μαλιστα θα λεγα κιολας οτι "¨παρακαλαω" ν'ασχοληθειτε με κατι αλλο παρα μ εμενα, αλλα ειστε τοσο κολλημενα που ακομη και στο τοπικ της Τζουλιας παλι μ εμενα βρισκετε ν ασχοληθειτε!  :jerking:
Ελά που δεν σου αρέσει!!! :cheesy:

Αν πράγματι σε χαλάει κλείσε τον λογαριασμο και γύρνα με ένα nick που δεν θυμίζει εσένα!!! ;)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
οποιος ηθελε ψηφιζε

ρε οργιο, δεν πουλαγες το σωβρακο σου στο φεις?
δεν ειχες κι αλλο ενα διαγωνισμο στο φεις?

επειδη πηγες απατη τα ξεχασες?

Επισκέπτης
Γι αυτο και η Αφροδιτη της Μηλου ειναι το υψιστο ΠΟΡΝΟδημιουργημα της χωρας. Με το βυζι εξω η ξεδιαντροπη ! Ψυχραιμια !
Επιπλέον, τα όρια της πορνογραφίας διαφέρουν όταν εξετάζονται στα πλαίσια διαφορετικών πολιτισμών ή/και εποχών.

annamaria88

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
16

ή

α και να σου πω και κατι ακομη?
υπαρχουν κι ανθρωποι ακομη κι εδω που μου τα χουν πει αυτα  :P

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
οποιος ηθελε ψηφιζε
Αν ήμουνα στη θέση σου...θα είχα "διαγραφεί" κι όλας..
Αλλά εγώ..είμαι μία από τις πουτάνες..αυτή..η "κοινή"..
Εσένα...πώς να σε "χαρακτηρίσω"?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κοιτα μπορει να σου κανει κι εσενα εντυπωση αυτο που θα πω, αλλα δν περιμενα καν ν αναφερθουν σ εμενα περα απ τη περιοδο που προμοταριζα την απογευματινη
μετα απ αυτο μπαινω απλα σε διαφορα τοπικ και σχολιαζω το καθε θεμα, αλλα αν υπαρχουν μερικοι που δεν εχουν τι να κανουν θα βρουν με το παραμικρο κατι να μου τη πουνε, μιας και ειμαι η μονη που χει εκτεθει πληρως εδω αρα και πιο ευκολος στοχος

σε ενα σαιτ με αρκετες πουτανες μου φαινεσαι προκλητικά η μεγαλύτερη (και μονη θα έλεγα) καραπουτανάρα.
σε αντιθεση με την κατερινα που οσο και να το προσπαθησες ειναι μια κυρια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom