Δε χρειαζεται τηλεφωνο, οτι θες το συζηταμε εδω.
Ηδη εχω πει πολλα. Ξερεις, το θεμα ειναι οτι συζηταμε περι τσοντας χωρις οι περισσοτεροι να εχουν ιδεα τι ειναι αυτη, αλλοι νομιζουν οτι γινεται στ' αληθεια, αλλοι κρινουν την αποδοση της τσουλιας σα να ειναι πολυπειρη επαγγελματιας, αλλοι βγαζουν γενικο κανονα για ολες τις ελληνιδες κλπ. Αλλα ετσι γινεται στα forums, συνηθιζεται ο καθε ασχετος να πεταει τη κοτσανα του
και μαλιστα στραβωνει οταν τον διορθωνουν!"Eλλεινιδες" δεν υπαρχουν, υπαρχουν ομως ελεινοι ελληνες... Η "τεραστια κωλαρα" χαρακτηριζει τις χοντρες γυναικες, και δεν ειναι ολες τετοιες, οπως και ασχετος εισαι μεν εσυ αλλα δεν ειναι ολοι ασχετοι.
Σημειωσε ομως οτι οι περισσοτεροι αντρες αρεσκονται στο μεγαλο κωλο και απεχθανονται τους σκελετους, τους οποιους προβαλλουν με μανια τα μεσα. Αληθεια, εσυ τι προτιμας? μια κοκκάλω ή μια νταρντανα?
Ε βεβαια και ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει, κι εσυ λοιπον ψηφιζεις τις πουτανες της ανατολικης Ευρωπης που ερχονται με το κιλο εδω να δουλεψουν πιατσα ή να πιασουν καποιο κοροιδο να παντρευτουν. Μονο μη τις δεις χωρις μακιγιαζ, σιλικονη και εξτενσιον γιατι θα τρομαξεις. Το οτι ειναι αδυνατες οφειλεται στη κακη διατροφη. Εσυ πας να απαξιωσεις τη μεσογειακη ομορφια (ελληνιδες, ιταλιδες, ισπανιδες, γαλλιδες) αλλα αυτο ειναι παγκοσμιος κανονας που φυσικα και δεν μπορει να ανατραπει απο εναν οποιοδηποτε περιεργο.
Αντιθετα, εσυ εισαι ασυνεννοητος και εχεις το προβλημα και "δν δεχεσαι απαντησεις στο ποστακι σου για να το παιξεις με τουπε".
Εχω εχω ξεκαθαρη αποψη και την εκφραζω με επιπεδο, εσυ απλα νευριασες γιατι εχεις διαφορετικη αποψη. Προσπαθεις να την επιβαλεις με το ζορι. Μαθε να συζητας πολιτισμενα.
Και για να μιλησω με τη διαλεκτο σου, εισαι βλακας με περικεφαλαια. ΤΩΡΑ ειναι το τελος και να μην απαντησεις, mr εξυπνακια...
PS. Nα κανεις quote για να ξερουμε σε ποιον απευθυνεσαι.