Ακριβως, κι εσυ παιρνεις τη σαβουραΟι κρυωκολες της βορειας αλλα και της ανατολικης Ευρωπης δεν μπορουν να συγκριθουν με τις μεσογειακες γυναικες. Αυτο ειναι παγκοσμιως γνωστο.Οι μογγολορωσσιδες, οι ουκρανες κλπ. που ερχονται εδω για πουτανες ή που γυριζουν τσοντες για ψιχουλα ειναι μακιγιαρισμενες στο φουλ, εγχρωμα ματια με φακους επαφης, σιλικονες, εξτενσιονς και βαφες. Ρωτα και τη μεγαλυτερη εταιρια, τη PRIVATE, πως παιρνει μια χτικιαρα τσεχα ή ρωσιδα και τη μεταμορφωνει σε εικονικη θεα, δες το "πριν" και το "μετα"
Σε ρωτησα: "Πως θα επρεπε να γαμιεται δηλαδη για να σε ικανοποιησει?
Να μη μιλαει καθολου, να ουρλιαζει περισσοτερο, να προσποιειται, πως τελοσπαντων?"
και δεν μπορεσες να απαντησεις τιποτα, φυσικα εκανες μόκο. Αλλα εξυπναδες και αρλουμπες ξερεις να λες...
Παρακολουθησε μερικες "επωνυμες" τσοντες και θα δες πως κανουν οι τσουλες που γαμιουνται. Ασφαλως δεν συζητανε ουτε για τον καιρο, ουτε για τα κοινωνικα προβληματα της χωρας. Αν ψαχνεις για "ποιοτικο" ηχο στις τσοντες, εχεις καει. Εγω δεν την επαιξα με αυτο το βιντεακι γιατι ειμαι συνηθισμενος σε πιο σκληρα θεματα. Εσυ ομως που εισαι ανιδεος δεν θα επρεπε να βγαζεις και συμπερασμα απο ενα τετοιο μικρο βιντεακι, γενικα να μη μιλας οταν δε ξερεις γιατι φανερωνεται η ασχετοσυνη σου ;)
λοιπον επειδη εισαι εντελως ασχετος θα σου πω μερικα πραματα και αν καταλαβες καταλαβες. ειμαι γυμναστης και ξερω πολυ καλα τι σημαινει ωραιο σωμα και σωματοτυπος. η ελλεινιδα μεσογειακης ομορφιας που λες εχει σωματοτυπο αχλαδι! που σημαινει δεν διορθωνεται με τιποτα!η τεραστια κωλαρα ειναι το σημα κατατεθεν! ελα στο γυμναστηριο και θα δεις!οσο γυμναστικη και να κανει που βαριεται και να κανει γιατι ερχεται στο γυμναστηριο τιγκα στο πατσουλι και στο μακιγιαρισμα και μονο για δημοσιες σχεσεις και κουτσομπολιο!και φυσικα μονο για 1-2 μηνες για να βγει στην παραλια!εδω γελανε!δες τα ρωσιδακια και οχι μονο...δες βουλγαρες τσεχες και αλλες ανατολικες τι κορμια εχουν και με ποσο ξηλεια τις κοιτανε οι μεσογειακης ομορφιας ελλεεινιδες και ισως καταλαβεις! αλλα οπως σου ειπα και πριν ο καθενας παιρνει οτι του αξιζει!
αυτα τα ολιγα και δεν ξαναασχολουμαι!