Επισκέπτης
Κάποιες ρε τύπε,αλήθεια υπάρχουν κάποιες,τις έχω δει και εγώ!!!
Κάποιες ρε τύπε,αλήθεια υπάρχουν κάποιες,τις έχω δει και εγώ!!!
Ρε παιδες, τι "νεο βιντεο"? Αυτο ειναι απλα ενα ερασιτεχνικο σκοτεινο βιντεακι χωρος ηχο, δυο λεπτων.
Ναι ρε τρομπονι, δεν ειχες ακουσει ποτέ οτι στις χωρες του πρωην ανατολικου μπλοκ πεινανε? τωρα κατεβηκες στη Γη? Το ονειρο της καθε κοπελιτσας εκει ειναι να παει στη δυτικη/νοτια Ευρωπη και να εκπορνευτει ή να παντρευτει για να εξασφαλισει τη ζωη της.
Νομιζες οτι ακολουθουν ειδικη κουρα να μενουν αδυνατες? Bodyline και Silhuette?
Ασε εμενα, για σας το ειπα, να σας ενημερωσω. Αν εχεις δει τη σειρα Casting, τοτε θα γνωριζεις και ποσο ασχημα ειναι τα κοριτσια πριν τη "μεταμορφωση(μαλλι, ματι κλπ). Μια ματια στο UTube ειναι ενδεικτικη.Kαταρχην εξηγησα οτι ειναι πλεονεκτημα να εισαι "λυσσαρα". Το απαιτητικο κοινο της τσοντας θελει να δει τη καριολα να κανει gang bang (παρτουζα με πολλους αντρες) και οχι σε... αισθησιακες σκηνες. Πως φαινεται λοιπον οτι εισαι "γιαννης" απο τσοντες
Η Ουγγαρια ειναι το κεντρο, οπως ειπα, του Ευρωπαικου πορνό και αυτο μπορεις να το καταλάβεις απ το οτι οι περισσοτερες των ευρωπαιων πορνοσταρς ειναι ουγγαρεζες. Με ενα ψαξιματακι στο νετ μπορει να εκπλαγει κανεις βλεποντας πόσα μεγαλα ονοματα ειναι απ την Ουγγαρια(ακομα και η Τσιτσιολινα ουγγαρεζα ηταν).
"Ευνοικες συνθηκες" εννοω οικονομικως ευνοικες συνθηκες, αφελη μου φιλε
Πρεπει να καταλαβεις οτι ειναι εξευτελιστικο για μια γυναικα να πηγαινει στη τσοντα. Εσυ θα ηθελες να πηγαινε η αδελφη ή η γυναικα σου? Η Ελλαδα δεν πειναει -ακομα- σε τετοιο βαθμο ωστε να αναγκαζεται να στελνει γυναικες να σκυλογαμηθουν σε τσοντες. Η Ελλαδα παιρνει πουτανες, δεν δινει ;)Eν κατακλειδι εχω καταλάβει το προβλημα σου, εσενα και οσων σα κι εσενα που σκεφτεστε ετσι στρεβλα. Ειναι και κατι αλλο περα απο την αγνοια: Δεν σας καθονται ελληνιδες, δε μπορειτε να σταυρωσετε εγχωρια γκομενα οποτε αναγκαζεστε να ξεπεφτετε στις φτωχες πουτανες της αν.ευρωπης που μαζευτηκα σωρηδων τελευταια οταν ανοιξαν τα συνορα, οι οποιες και φτηνα σας χρεωνουν και λιγοτερες απαιτησεις εχουν χα χα χα χα. Αντε, παντρευτειτε και μια τετοια να σας κληρονομησει κιολας.Κοιταξε, δεν ειμαι γυναικα. Αφου σου αρεσουν ομως τοσο πολυ τα "ρωσιδακια", παρε και παντρεψου μια τετοια και καλα μογγολακια...
πες τα ρε συ! τοσο καιρο τα λεω αλλα εγω ειμαι και καλα μου "γυναικα μπαζο που ζηλευει τις Θεες τις ρωσιδες"
δεν εισαι δηλαδη?πες τα ρε συ! τοσο καιρο τα λεω αλλα εγω ειμαι και καλα μου "γυναικα μπαζο που ζηλευει τις Θεες τις ρωσιδες"
Ναι Ρωσσίδα δεν είναι αν και πολύ θα ήθελε!!!δεν εισαι δηλαδη?
πιεξουλα μη κουνιεσαι πολυ θα σου πεσει το υποβρυχιο απο τον κωλοΤσαουρεκάκι σε φωνάζει ο σφίχτης σου Μεμούλα μου;
Χαχαχαχαχα!!! Μήπως εσύ τον φωνάζεις μπουμπούκο; Ευγενίαααα...
Ρε συ Μαριαννα δεν σε ρώτησα!Πως πήγες στο διαγωνισμό;Πήρες καλή θέση;
να μαθεις να κανει τσιμπουκια μωρη ζαβή..τα συμπερασματα δικα σου! ;)
Προτιμώ να βάζω τα δικά μου στο στόμα
οι ελληνιδα οι γκομενα ειναι χορτατη ρε,δεν γαμιετε για ενα κομματι ψωμι.
οσο για εκεινον που πηγε με την ουκρανεζα την 178 στα μπουζουκια,ειναι μαλακας.
που την πηγες ρε? και τι την πηγες να δει ρε?
το παιζεις και εξυπνος,οταν την καλομαθαινεις και τις δειχνεις τετοια,οταν σε παρατησει θα ψαχνει για το επομενο θυμα.μην ξεχνας οτι στο χωριο τις στην ουκρανια,κατουρημενο ψωμι ετρωγε ρε,και εσυ την πηγες στα μπουζουκια.
αυριο το πρωι θα την πας στον ασπροπυργο να δει κανενα εργοστασιο,να δει οτι εχει και φτωχο κοσμο και στην ελλαδα.
αντε μαλακες ολοι εξυπνοι,βρικατε απο ενα παρταλι που γαμιετε για ενα κουτι σπιρτα,και το παιζετε και αρχοντες.
συμφωνω οτι δεν γουσταρετε ελληνιδες,φερτε καμια αμερικανα-σουηδεζα-ισπανιδα-ολλανδεζα και να δω την μαγκια σας εκει.
Nαι ειναι χορτατη απο τοσους μαλακες που υπαρχουν στην Ελλαδα και δεν ξερουν τι ειναι η γυναικα.............
Επειδη ειστε σαβουρηδες και γαματε Ελληνιδες θελετε να τις κανετε τις πιο ομορφες του κοσμου,η πραγματικοτητα ομως δεν αλλαζει............
ρε φιλε μπορεις να μας εξηγησεις το λογο που θεωρεις ολες τις ελληνιδες σαβουρες?Nαι ειναι χορτατη απο τοσους μαλακες που υπαρχουν στην Ελλαδα και δεν ξερουν τι ειναι η γυναικα.............
Επειδη ειστε σαβουρηδες και γαματε Ελληνιδες θελετε να τις κανετε τις πιο ομορφες του κοσμου,η πραγματικοτητα ομως δεν αλλαζει............
κοψτο μωρη μαλακω,εχεις σπαμαρει ολα τα θρεντ!Γιατί μωρή τρελή, εσένα δε σ'αρέσει η βανίλια;
Μόνο με μερέντα τη βγάζεις τζουτζούκα;
κοψτο μωρη μαλακω,εχεις σπαμαρει ολα τα θρεντ!
θα σε κραζω οπου πρεπει, μην αγχωνεσαι!
αχααχαχαχαχααχα
χαχαχαχα καιγεσαι να μαθεις ε?ενώ εσύ, τριγυρνάς παντού και
μόνο απ' τη "λευκορωσία" δεν περνάς, όλως τυχαίως...