TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.915
oχιΤι είναι η νακα;;;
oχιΤι είναι η νακα;;;
Το ΠΑΣΟΚ του τάπερμαν το σιχαίνομαι.Σίφνο δεν έχω πάει ποτέ,οπότε είναι μιά καλή ευκαιρία.Ο Μάντζος έχει γοητεία,αλλά όλοι αυτοί που βρίσκονται σ αυτούς τους χώρους,εννοώ των κομμάτων,το πιό πιθανό είναι να είναι ελεεινοίΣε πιστεύω...
Απλώς μου έκανε εντύπωση το νησί.
Προφανώς έχεις περασει υπέροχα τριήμερα στην Σίφνο ...θα έπρεπε να κολακευθει ο Μάντζος αν το διάβαζε αυτό.
Που κολλάει το όχι;;
μου πάει η όχι;Που κολλάει το όχι;;
επιτέλους συνεννοηθήκαμεΣκέτη καύλα είσαι όχι απλά σου πάει
Που να ξέρω ρε καύλα τι είναι το Νάκα;επιτέλους συνεννοηθήκαμε
Φιλανδικά,αρχαίαΠου να ξέρω ρε καύλα τι είναι το Νάκα;
Και εμείς που ψάχνουμε ωραίες γυναίκες στην πολιτική δυσκολευόμαστε πολύ ιδίως αν κοιτάξουμε πέρα από ΝΔ.Το ΠΑΣΟΚ του τάπερμαν το σιχαίνομαι.Σίφνο δεν έχω πάει ποτέ,οπότε είναι μιά καλή ευκαιρία.Ο Μάντζος έχει γοητεία,αλλά όλοι αυτοί που βρίσκονται σ αυτούς τους χώρους,εννοώ των κομμάτων,το πιό πιθανό είναι να είναι ελεεινοί
Ναι....τι είναι;Τι είναι η νακα;;;
Φιλανδικά,αρχαία
Βλέπω μοιράζεις δυνατές συγκινήσεις,ακόμα και όταν είσαι εκτός υπηρεσίας...Φιλανδικά,αρχαία
Είπαμε,νάκα=όχι στα αρχαία Φιλανδικά.Πόσες φορές να το γράψω η έρμη; Νάκα σημαίνει όχι. Μα ντιπ ντουβάρια; Ούτε μιά ξένη γλώσσα; Ολα εγώ πχιά;Ναι....τι είναι;
Πρώτη φορά το είχα ακούσει στους "Μεν και Δεν ",το πετούσε συχνά η Νανά Σταμάτη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
Είσαι καμάρι του bou.διεθνους ακτινοβολίας.Είπαμε,νάκα=όχι στα αρχαία Φιλανδικά.Πόσες φορές να το γράψω η έρμη; Νάκα σημαίνει όχι. Μα ντιπ ντουβάρια; Ούτε μιά ξένη γλώσσα; Ολα εγώ πχιά;
όταν στον καρφώνω θέλω να μου μιλάς φιλανδικά.Φιλανδικά,αρχαία
γλειφοκωλάδα;όταν στον καρφώνω θέλω να μου μιλάς φιλανδικά.
Βάλε βαθειά την γλώσσαγλειφοκωλάδα;
Ναι παρακαλώ...με κλειστά μάτια σαν τραγουδίστρια που ερμηνεύει με ΠΑΘΟΣ επί σκηνής!!!!γλειφοκωλάδα;
ετσι είναι η σωστή γλειφοκωλάδα,θέλει πάθος,στοργή και σάλιοΝαι παρακαλώ...με κλειστά μάτια σαν τραγουδίστρια που ερμηνεύει με ΠΑΘΟΣ επί σκηνής!!!!
Είσαι καυλα ατελειωτηετσι είναι η σωστή γλειφοκωλάδα,θέλει πάθος,στοργή και σάλιο
Εγκρίνω...και επαυξάνω!ετσι είναι η σωστή γλειφοκωλάδα,θέλει πάθος,στοργή και σάλιο