εννοείται μωρό μου, αφού ξέρεις ότι το γουστάρω τρελά.γλειφοκωλάδα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tzouli Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών έξω αλλά και στα αγαπημένα μας ιδρύματα απορρίπτουν μετά βδελυγμιας κάτι τέτοιο...εννοείται μωρό μου, αφού ξέρεις ότι το γουστάρω τρελά.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ξέρω,είναι το trend της εποχής το γαμήσι με τη γλώσσα.Kάνω οικονομία και στην KY έτσι,γιατί κι αυτή ακρίβυνεΒάλε βαθειά την γλώσσα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και μένα μ αρέσει να σε τρελαίνωεννοείται μωρό μου, αφού ξέρεις ότι το γουστάρω τρελά.
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
δεν ξέρω τι κάνουν στα ιδρύματα,εγώ τη βρίσκω με το να καβλωνω τον άλλο,βέβαια δεν το κάνω σε όλους,εννοείται...όχι νασαι μοντέλο,αλλά να βλέπεσαι,αυτό είναι προυπόθεση,να συνεννοούμαστεΗ συντριπτική πλειονότητα των γυναικών έξω αλλά και στα αγαπημένα μας ιδρύματα απορρίπτουν μετά βδελυγμιας κάτι τέτοιο...
άμα βλέπεσαι,σε τακτοποιώ μια χαρα
εχω την πολυτέλεια να κάνω επιλογές,δεν είμαι οίκος
άλλο οίκος,άλλο τσαρδί
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Κάνεις την διαφορά...Συστατικό του πετυχημένου επιχειρείν.δεν ξέρω τι κάνουν στα ιδρύματα,εγώ τη βρίσκω με το να καβλωνω τον άλλο,βέβαια δεν το κάνω σε όλους,εννοείται...όχι νασαι μοντέλο,αλλά να βλέπεσαι,αυτό είναι προυπόθεση,να συνεννοούμαστε
άμα βλέπεσαι,σε τακτοποιώ μια χαρα
εχω την πολυτέλεια να κάνω επιλογές,δεν είμαι οίκος
άλλο οίκος,άλλο τσαρδί
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Επιτυχία είναι να συνδυάζεις την εργασία με την ευχαρίστηση.Πολύ βασικόΚάνεις την διαφορά...Συστατικό του πετυχημένου επιχειρείν.
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Μακάρι να υπήρχαν περισσότεροι άνθρωποι σαν εσένα σε κάθε δουλειά.Επιτυχία είναι να συνδυάζεις την εργασία με την ευχαρίστηση.Πολύ βασικό
για αυτό κάνεις την διαφορά κ έχεις φανατικό κοινό.Επιτυχία είναι να συνδυάζεις την εργασία με την ευχαρίστηση.Πολύ βασικό
πολύ λίγες το κάνουν, όλες το παίζουν άνετες και απελευθερωμενες, αλλά τίποτα φλωρακια του κερατά.Η συντριπτική πλειονότητα των γυναικών έξω αλλά και στα αγαπημένα μας ιδρύματα απορρίπτουν μετά βδελυγμιας κάτι τέτοιο...
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
εδώ δεν συζητάμε γιά άλλες,είμαστε μεταξύ μαςπολύ λίγες το κάνουν, όλες το παίζουν άνετες και απελευθερωμενες, αλλά τίποτα φλωρακια του κερατά.
εννοείται μωρό μου, απλά συνεχησα, αυτό που έλεγε ο τύπος πιο πάνωεδώ δεν συζητάμε γιά άλλες,είμαστε μεταξύ μας
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
πάρεανέβασε τίποτα να γουστάρουμε ή πες μας καμία καυλο-ιστορια σου
Συνημμένα
φαίνεται ότι το γουστάρεις κ πως είσαι μαστορισα
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Πολύ σωστά...εμείς είμαστε ΕΜΕΙΣ .εδώ δεν συζητάμε γιά άλλες,είμαστε μεταξύ μας
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Ναι! Παλιότερα έμπαινα στα θρεντ και διάβαζα,τώρα ούτε καν.Ούτε από περιέργειαΠολύ σωστά...εμείς είμαστε ΕΜΕΙΣ .
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Απογοητευθηκες από τους ΑΛΛΟΥΣ,προφανώς.Ναι! Παλιότερα έμπαινα στα θρεντ και διάβαζα,τώρα ούτε καν.Ούτε από περιέργεια
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Μετά από κάποια ηλικία δεν έχει νόημα.Ολοι έχουμε μιά άποψη,οκ σεβαστήΑπογοητευθηκες από τους ΑΛΛΟΥΣ,προφανώς.
Τέλειωσα και τον μπιντέ μου
κι αναμένω το σεφτέ μου
Εσείς,τι άλλα;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.079
- Πόντοι
- 9.297
Καλά γούστα και καλές εισπράξεις!!!!Μετά από κάποια ηλικία δεν έχει νόημα.Ολοι έχουμε μιά άποψη,οκ σεβαστή
Τέλειωσα και τον μπιντέ μου
κι αναμένω το σεφτέ μου
Εσείς,τι άλλα;
TZOYLI
Trans
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2011
- Like
- 5.251
Εφτιαξα κι ατμόσφαιραΚαλά γούστα και καλές εισπράξεις!!!!