Νέα

Tzouli Trans

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TZOYLI
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
αλε ποσο δικιο ειχες στο θεμα αυτο τοτε κι εγω διαφωνουσα...ας μην το σχολιασω γιατι σημερα μου ηρθε να μιλησω στο εν λογω θρεντ πολυ πιο χοντρα απτον χοτυ...ακου η αλλη ο θεος να κανει τις γυναικες τους(αυτα τα πραγματα) γυναικες....σχολιαζαν τα ''θεομουνα''....φοβεροι ανθρωποι..μπραβο τους
ααααααααααα σε ειχα για πιο εξυπνο..τωρα μπερδευεις τη βουρτσα με την πουτσα!! δεν σχολιαζουμε χαρακτηρες,μιλαμε για το αυτονοητο δικαιωμα επιλογης....αλλο αυτο κι αλλο ο χαρακτηρας.....

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
δεν νομιζω να ειναι στο χαρακτηρα σου η ρουφιανα κυρια μου :grin:
και δεν αναφερομουν στην απολυτη στο προηγουμενο ποστ μου για την εγχειρησμενη στο διπλα θρεντ αναφερονουν
ε με μπερδεψατε...κ τι μας νοιαζει εμας καλε; ο καθενας κανει οτι θελει

nmakis19868686

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Like
2
Πόντοι
16
ααααααααααα σε ειχα για πιο εξυπνο..τωρα μπερδευεις τη βουρτσα με την πουτσα!! δεν σχολιαζουμε χαρακτηρες,μιλαμε για το αυτονοητο δικαιωμα επιλογης....αλλο αυτο κι αλλο ο χαρακτηρας.....

δεν τα μπερδευω ρε τζουλ και ειχα πει κι εγω οτι δε μου αρεσε ο τροπος...τα χοντρα που λεω ηθελα να πω ειχαν να κανουν με το χαρακτηρα και οχι με το δικαιωμα επιλογης...αλλα ετσι κι αλλιως σημερα καταλαβα οτι αν ο ανθρωπος ειναι βλακωδως επαρμενος δεν προσβαλεται κ δεν τον επηρεαζει και τιποτα...

OP
OP
TZOYLI

TZOYLI

Trans
Εγγρ.
12 Ιουν 2011
Like
5.251
δεν τα μπερδευω ρε τζουλ και ειχα πει κι εγω οτι δε μου αρεσε ο τροπος...τα χοντρα που λεω ηθελα να πω ειχαν να κανουν με το χαρακτηρα και οχι με το δικαιωμα επιλογης...αλλα ετσι κι αλλιως σημερα καταλαβα οτι αν ο ανθρωπος ειναι βλακωδως επαρμενος δεν προσβαλεται κ δεν τον επηρεαζει και τιποτα...
δεν μπορουμε ν αλλαξουμε κανεναν..το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να βρουμε ενα νοημα για τη δικη μας ζωη... :tired:

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
Για σου καυλιαρικο μορο :kissass:

OP